Şimdi Ara

SİENA 1.2 8 VALF İÇİN LPG TAVSİYESİ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,1.2 sienam var ve benzinli kullanımda iyice canımı yakmaya başladı. LPG taktırmayı düşünüyorum. Biraz araştırdığımda siena 1.2 lerde lpg sorun oluyor diye okumuştum. Kullanan arkadaşlar varsa bu şekilde bir sorun oluyor mu gerçekten. Ayrıca bu araba için en uygun LPG markası ne olabilir. Sorun çıkartmayacak bir lpg önerebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: kalguns

Merhaba arkadaşlar,1.2 sienam var ve benzinli kullanımda iyice canımı yakmaya başladı. LPG taktırmayı düşünüyorum. Biraz araştırdığımda siena 1.2 lerde lpg sorun oluyor diye okumuştum. Kullanan arkadaşlar varsa bu şekilde bir sorun oluyor mu gerçekten. Ayrıca bu araba için en uygun LPG markası ne olabilir. Sorun çıkartmayacak bir lpg önerebilir misiniz?

Aracınıza lpg uygulaması yapılır fakat bunun için önemli olan marka degil takan usta cok cok önemlidir,
    yanlış bir yazım hatasından dolayı özür dilierim ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_kan teknik -- 28 Aralık 2011; 14:18:11 >
  • Bu araçlarda sorun yok size sorun var diyen arkadaş talihsiz bir seçim yapmış olabilir, siz dikkatli olun ve seçiminizi iyi yapın en ufak bir sorun yaşamazsınız.
  • Teşekkürler arkadaşlar bilgiler için. Plastik mi demir mi bilmiyorum açıkçası. Nereye bakacağımı da bilmiyorum açıkçası. İzmir de önerebileceğiz usta varsa bununla alakalı çok sevinirim.
  • quote:

Teşekkürler arkadaşlar bilgiler için. Plastik mi demir mi bilmiyorum açıkçası. Nereye bakacağımı da bilmiyorum açıkçası. İzmir de önerebileceğiz usta varsa bununla alakalı çok sevinirim.

İzmir bölge distribütörümüz

Yeşillik Cad. No: 261
    Telefon0 232 253 71 85 - 232 207 55 55
    Faks0 232 265 44 73
    Yetkili Erkan Çiçek
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_kan teknik

quote:

Merhaba arkadaşlar,1.2 sienam var ve benzinli kullanımda iyice canımı yakmaya başladı. LPG taktırmayı düşünüyorum. Biraz araştırdığımda siena 1.2 lerde lpg sorun oluyor diye okumuştum. Kullanan arkadaşlar varsa bu şekilde bir sorun oluyor mu gerçekten. Ayrıca bu araba için en uygun LPG markası ne olabilir. Sorun çıkartmayacak bir lpg önerebilir misiniz?

Aracınıza lpg uygulaması yapılır fakat bunun için önemli olan marka degil takan usta cok cok önemlidir,
    yanlış bir yazım hatasından dolayı özür dilierim ..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.