Şimdi Ara

Siemens WM12T480TR Acayip bir ses sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Makineyi yeni aldım. İkinci yıkamada çok tuhaf sesler gelmeye başladı. Belli bir süre şok oldum sonra aklıma video çekmek geldi.

    https://youtu.be/c5U6cAMzkNo

    Arka tarafa doğru ellimle vurunca ses kesildi. Bu makinenin 2. Çalışmasıydı.

    3. Yıkamada bu ses gelmedi ama çok tedirgin oldum. Ne yapsam servis mi çağırmalıyım. Servisde orasını burasını açar şimdi.

    Bir sürü para verdik şansa bak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Tamburun içerisinde misket varmış gibi ses çıkartıyor hocam. Elbette sesin kaynağı bu değil belli lakin bana çok enteresan geldi bu ses ve kesinlikle bu video ile servisi çağırıp üst kapağı açtırıp kontrol ettirmelisiniz. Mümkünü var ise kendiniz de görmeye çalışın ne olduğunu. Bizleri de bilgilendirirseniz çok seviniriz
  • Servisi aradim. Persembe aksami gelcekler. Müşteri hizmetleri pek hoşuma gitmedi. Eger sodun bizden kaynakli ise 45 tl imiş.



    Ya arkadaş git arçelik al geç. Sağa sola budaklanırsak böyle olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni aldığınız bir cihaz ile sorun yaşamanız kötü olmuş. Ayıplı mal statüsüne girdiğinden iade veya değişim hakkınızı kullanın derim. Su boşaltma kapağını açıp içini kontrol ettiniz mi? Belki içine bir şey kaçmıştır, hoş daha yeni bir cihaz ama kontrol etmekte fayda var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fagala

    Servisi aradim. Persembe aksami gelcekler. Müşteri hizmetleri pek hoşuma gitmedi. Eger sodun bizden kaynakli ise 45 tl imiş.



    Ya arkadaş git arçelik al geç. Sağa sola budaklanırsak böyle olur.

    Cihazın pompa motoruna bir cisim kaçmış. Vurmanızla sesin kesilmesi arasında aslında bir bağlantı yok. Makinenin pompasını açarak temizleyin. Servis gelirse sizden ücret talep edecektir, çünkü üründe bir sorun görünmüyor.
  • Fatih bey merhaba,



    Ürünle ilgili servis geldikten sonra burada paylaşırmısınız sorunun ne olduğunu tam olarak.



    Çünkü bu ses candoğan beyinde dediği gibi makinadan olamaz adet olarak şuan bsh ta en çok satılan ürün bu model, bu sorunu sizde duydum eğer ki bir problem varsa önermeyelim bizde; konu hakkında yapabileceğimiz birşey olursa numaram zde mevcut.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serdar beyinde uyarisiyla tekrar burda mesaj yazma geregi hissettim.



    Ses 2. Calismada geldi, ondan sonraki yikamalarimizda gelmedi. Servis randevusu almistim gecen persembe icin onu iptal ettim.



    İşin acikcasi servis parasindan tirstim. Şimdi bisey yok bunda diyip 50 tl alacaklar. İleriya donuk takip edip ses bir daha gelirse servis cagiracagim.



    Servisi ilk aradigim gunde elemanin ilk dedigi bisey yoksa servis ucretini verirsiniz oldu. Yani ileriye donuk bu servislerle papaz olurum gibi hissettim.



    Allahdan videoya cektik , bu sese de inanmazlar sanirim.



    Son söz şu an problem yok mennun sayılırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen çamaşır cebinde unutulan bir parça idi, makine dışarı pompalamış gitmiştir. Kafanıza takmayın. Dediğim gibi boşaltma pompasındaki filtreyi ne olur ne olmaz açarak kontrol edin. Parça kalmış olabilir.

    Geçen annemdeki makineyi açayım dedim iğne, toka, bozuk para bir sürü parça çıktı Makineye bir zarar vermemiş çok şükür.
  • Makinelerin içerisinden bunları çıkartmaya alıştığımız için anormal gelmiyor Candoğanın söyledikleri.

    Siemens WM12T480TR      Acayip bir ses sorunu.

    Yine de Müşteri memnuniyeti denen bir şey var en azından daha ürünü alalı 1 hafta olmamış tüketicilere minik bir tolerans gösterilebilirdi sanki.

    Sorunsuz atlattığınıza sevindim, tekrarı olmaması dileklerimle.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.