Şimdi Ara

Siemens Ürünler ve Çözümler (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
771
Cevap
74
Favori
61.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar.

    Siemens KD86NAIF0N model buzdolabı için Serdar beyle görüştüm. Malatya da peşin olarak en son 6.750 TL fiyat aldım. Serdar bey aynı ürünün fiyatını 6.050 TL olarak söyledi. Fark çok olunca ürünü Serdar bey aracılığı ile almaya karar verdim.

    2 Temmuz 2020 Ücreti gönderdim
    5 Temmuz 2020 Buzdolabı fabrikadan yola çıktı
    20 Temmuz 2020 Buzdolabı Kapalı kutu olarak servis tarafından getirildi. Kurulumu yapıldı ve çalıştırıldı.

    Bu süreçte Serdar Bey tarafından sürekli bilgilendirildim. Serdar bey gelen üründe nokta hata varsa yenisiyle değiştirileceğini söyledi. Çok şükür hiçbir sıkıntı olmadı. Tekrar teşekkür ederim. Son derece güvenilir bir arkadaş. Gönül rahatlığı ile alış veriş yapabilirsiniz.
  • Evlilik için beyaz eşya arayışında iken tesadüfen bu foruma rastladım ve sonrasında da beyaz eşya konularında forumda meşhur olan Serdar beyle tanıştım. Allah evlenene yardım eder derler ya hani işte o yardımlardan biri de benim için Serdar beyle tanışmak oldu. Kısa bir süre içinde vakit kaybı yaşamadan bütçeme göre önerdiği fiyat performans ürünlerini belirledik detaylıca bilgilendirdi kafamdaki soru işaretlerini ortadan kaldırdı. Çamaşır bulaşık buzdolabı ve ankastre ve tabi piyasanın altında makul fiyatlar ancak kendisi izmirde bende doğu anadolu bölgesinde, başta tereddüt etsemde :) mail order yöntemi ile ilk kez serdar beye güvenerek bir alışveriş yaptım. 15-20 gün içinde ürünler servise geldi ve servis tarafından evime kurulumu yapıldı. Evlenecek arkadaşlar beyaz eşya için kendinizi ve kafanızı fazla yormayın Serdar beye bir alo deyin. Düğün alışverişimde en kolay ve en memnun kaldığım alışveriş oldu çevremdekilere de serdar beyden bahsediyorum tabi herkes şaşırıyor böyle bir alışverişe işinin hakkını veren dürüst bir satıcı kendisine teşekkür etmiştim buradan tekrar teşekkürlerimi ve saygılarımı iletiyorum Siemens Ürünler ve Çözümler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hby23 -- 5 Ağustos 2020; 19:47:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Arkadaşlar merhaba.
    Kur'a bağlı ay başında zam geçmişti, bugün son siparişleri alıyorlar maalesef tekrar zam geçişi olacak.
    Bilgilerinize.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shopsiemens -- 7 Ağustos 2020; 12:35:50 >
  • Whatsaapp’tan mesaj attım Serdar Bey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ceteris Paribus

    Whatsaapp’tan mesaj attım Serdar Bey.
    Merhabalar. Keşke numaranızı özelden iletseydiniz. Ama whatsapp'tan dönmediğim kimse kalmadı.
    Buradaki isimden pekiştirmek imkansız malum =)

    Saygılar.

    Serdar Çetin
    05533976676
  • shopsiemens S kullanıcısına yanıt
    serdar bey geçen aya oranla hangi oranda zam geldi bu ay?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seferihsn

    serdar bey geçen aya oranla hangi oranda zam geldi bu ay?
    Merhabalar. Üründen ürüne değişiyor tüm gruplarda aynı oranda değil.
    2,5 4 arası zam oldu. Şuan ay içi tekrar yapılacağı konuşuluyor.

    Saygılar.

    Serdar Çetin
    05533976676
  • Herkese iyi günler arkadaşlar. Yıllardır forumu takip ederim ve çok kez alışveriş fırsatım oldu evlilik için beyaz eşya bakarken forum üzerinden Serdar Bey ile tanıştık ve evin tüm beyaz eşyalarını kendisinden sipariş verdik.
    Aşama aşama her konuda açıklayıcı ve net ifadelerle yardımcı oldu sağolsun. Bazı kendini bilmez esnaflar gibi ürünü sattım işim bitti mantığı ile yaklaşmıyor müşterilere. Siparişten teslimata kadar defalarca konuşup fikir alışverişinde bulunduk.
    Kendisinden aldığım fiyatlarla kendi şehrimdeki esnafa gittiğimde bu ürünleri bu fiyata kimsenin satamayacağını işittim hep.
    Tüm beyaz eşyalarıma Serdar Bey’den 15 bin gibi bir tekliften sonra gidip mağazadan 16.500 fiyat aldım. 15.500 e kendilerinden nakit almayı teklif ettiğimde bile kabul etmediler.
    Bugün itibarı ile ürünleri kurdurdum ve bir sıkıntı olmadı servis gelip ücretsiz şekilde montajını yaptı ve garantilerini başlattı.
    Kendisine buradan da ticaret ahlakı için teşekkürlerimi iletmek istiyorum.
    Alışveriş yapmayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba Serdar Bey. vizon veya krem renk bulaşık ve buzdolabı var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cuneytozbek

    Merhaba Serdar Bey. vizon veya krem renk bulaşık ve buzdolabı var mı?
    Merhabalar
    Maalesef Siyah / Beyaz ve Inox renkler mevcut.
    Saygılar.
  • mayıs ayında kur artışlarından etkilenmemek için piyasa fiyatından daha uyguna serdar beyden buzdolabı satın aldım. ücret ödemesini gerçekleştirdim. benim isteğim üzerine teslimatını erteledik. yaklaşık 8-10 gün önce teslimatı istediğimi belirttim.bugünde teslim oldu ve kurulumda sağlandı. her aşama da normal bayiden farklı olarak çok ilgili ve sizi her konu da bilgilendiriyor. önden ücret ödemesi ve 3 ay sonra teslimat olduğu için buraya da özellikle yazmak istedim ki güven konusunda tereddüt edenlere referans olsun.
    teşekkürler @shopsiemens
  • Arkadaşlar merhaba.

    24.08.20 Ptesi ciddi bir zam geçiyor maalesef Siemens'te.

    Alım yapacak arkadaşların bilgisine.

    Saygılar.

    Serdar Çetin
    05533976676
  • Merhaba Serdar Bey,

    Siemens marka gri (beyaz dışında) renk Çamaşır makinası 1200 dev 9 kg, bulaşık makinası en az 4 program ve buzdolabı xxl için güncel fiyatlar nedir acaba? ve ne kadarlık bir zamdan bahsediyorsunuz?

    Teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shrpey123

    Merhaba Serdar Bey,

    Siemens marka gri (beyaz dışında) renk Çamaşır makinası 1200 dev 9 kg, bulaşık makinası en az 4 program ve buzdolabı xxl için güncel fiyatlar nedir acaba? ve ne kadarlık bir zamdan bahsediyorsunuz?

    Teşekkür ederim.
    Merhabalar. Hangi şehre teslim olacak o önemli bir de bir kaç sormak istediğim şey var görüşebilirsek çok daha iyi olur.

    Serdar Çetin
    05533976676

    Saygılar.
  • Merhaba Serdar Bey,

    Siemens ürün grubu için fiyat alabilir miyiz.

    Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi, Buzdolabı, Ankastre Fırın alınacak

    Çamaşır Makinesi - WM12T581TR ile WM12TS80TR

    Bulaşık Makinesi - SN234I00DT ile SN236I02JT araştırdık

    Buzdolabı orta boy olacak

    Ankastre için önerilerinizi alabilirim

    Teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: myakup04

    Merhaba Serdar Bey,

    Siemens ürün grubu için fiyat alabilir miyiz.

    Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi, Buzdolabı, Ankastre Fırın alınacak

    Çamaşır Makinesi - WM12T581TR ile WM12TS80TR

    Bulaşık Makinesi - SN234I00DT ile SN236I02JT araştırdık

    Buzdolabı orta boy olacak

    Ankastre için önerilerinizi alabilirim

    Teşekkürler
    Merhaba.

    Direkt telefona geçelim çok daha hızlı ilerleriz.

    Serdar Çetin
    05533976676

    Saygılar.
  • Arkadaşlar merhabalar,

    Uzun araştırmalar sonucu bugün bende Serdar Bey'den KG76NAIFON modelinin siparişi verdim. Tüm sorularıma eksiksiz cevap vererek fazlasıyla ilgilendi. Kendisine teşekkür ederim. İstanbul'da görüştüğüm bir çok bayiye göre çok daha ilgili ve tüm süreci detaylı şekilde aktardı. Ürünü teslim aldığımda tekrar sizleri bilgilendiririm
  • Arkadaşlar merhaba.

    9. ay fiyatları henüz netleşmediğinden fiyat veremiyorum.
    Ptesi ya da salı netleşmiş olacaktır.

    Saygılar.

    Serdar Çetin
    05533976676
  • Herkese selamlar. Evde buzdolabı ihtiyacı doğduğu için başta Siemens- Bosch - Electrolux arasında araştırmalar yaptım. Daha önce tatsız olaylar yaşadığım için Samsung'dan uzak durdum.

    Bu sürede her zamanki gibi donanımhaber forumunda buzdolapları kıyaslama/tavsiye sayfalarını da gezindim. Forumda birçok kişinin "Serdar Bey'den satın aldım" ibaresini görünce kendisine danıştım. Sağ olsun hem telefonlaştık hem de görüntülü arayıp buzdolabının her detayına kadar gösterip anlattı.

    Siparişimi 19.07.2020 tarihinde kendisinden sipariş geçtim. Bir form gönderdi, kredi kartı bilgilerimi girdim, istediğim buzdolabını seçtim ve kendisine gönderdim. Siparişi halletti.

    Tabii beklemeye başladık, yaklaşık 1 ay kadar sonra buzdolabı üretimden çıktı, bu sürede kendisinin başını çok şişirdim hakkını helal etsin. İçimde kendisi ile ilgili şüphe yoktu ancak alınan ürünün ele ulaşmaması can sıkıcı olduğundan sürekli hem whatsapp'tan hem de telefonla arayarak detaylı konuştuk.

    Üretimden çıkan buzdolabı bir şekilde kargolanmadı. Daha sonra bu süreci de beraber hallettik ve bugün buzdolabı elime ulaştı.

    Şimdi şöyle bir detay gireyim, buzdolabının elimize geç ulaşmasının sebebi Serdar Bey değil. Siemens üretim fabrikası. Üretimi 1 ayda tamamladı ve biraz baskı ile de gönderimi sağlandı.

    Serdar Bey aracı yani bayi. Siz size verilen en uygun fiyat ile alıyorsunuz ve şikayet var gibi sitelere baktığınızda herkes buzdolabının 1 aydır gönderilmediğinden şikayetçi. Yani Serdar Bey ile hiçbir alakası olmayan bir durum. Hemen hemen herkes "x-y-z bayiden aldık ancak Siemens ürünü hala üretemedi" tarzı yorumlar yazmış. Geneli de buzdolabı.

    Serdar Bey'den fiyat aldıktan sonra -ki genelde internet alışverişlerinde bayilere göre daha uygun fiyatlar oluyor - bazı bayilere gidip fiyat sordum. Sinek avlayan bayiler bile Serdar Bey'in fiyatından 1000tl fazlasını istedi ve ne bilgi ne de fiyat konusunda yardımcı oldular. Yalan yok.

    Kendisi yetkili bir bayi, tüm kurum bilgi numaralarına sahip. Siemens ile iletişime geçip sorgulayabilirsiniz. Zaten kendisi bunun ekran görüntülerini de paylaşıp sizleri rahatlatıyor.

    Kimseye kefil olamam tabii ki ancak hiçbir sorun yaşamadan ürünü teslim aldım. Pazartesi de kurulum için ekibi çağıracağım.

    Kendisine sabrı ve sakinliği için bir kez daha teşekkür ederim. Sonuçta bu işten para kazanıyor olabilir ancak piyasada herkesten çok daha uyguna sipariş ettiğim bir ürünü tüm içtenliği ile yardımcı olarak teslim edilmesini sağladı.

    Benim aldığım model KG76NAWFON beyaz olan. Bosch ile her şey aynı. Detaylı araştırma yapmıştım zaten seri kodlarında 1-2 harf yer değişikliği dışında her şey aynı. Bosch yerine Siemens alabilirsiniz.

    Horoz lojistik çalışanları kapıya kadar getirdi kutusunu açıp imzayı alıp gittiler sağ olsunlar, asansör de yok zahmet verdik.

    KG76NAWFON Beyaz olan model ön tarafı bembeyaz değil. Griye dönük desenli gibi bir model. Yanlar beyaz.

    Piyasaya göre yaklaşık 1000 tl daha ucuza almış oldum.

    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeniorAwesome -- 5 Eylül 2020; 12:28:58 >




  • Arkadaşlar merhabalar.

    Eylül fiyatları belli oldu.

    Ürün detaylı özellik ve fiyatlar için whatsapp üzerinden ulabilirsiniz.

    Serdar Çetin
    05533976676

    Saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.