Şimdi Ara

Siemens Ürünler ve Çözümler (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
771
Cevap
74
Favori
61.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • birde şöyle bir model var fiyat bilgisi alabilir miyim acaba Siemens KG76NAW30N

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: katakulli_35

    birde şöyle bir model var fiyat bilgisi alabilir miyim acaba Siemens KG76NAW30N
    Merhabalar, o modelin yenisi üretilmeye başlandığından onu satamıyoruz artık.

    Yeni modelin kodu: KG76NAWF0N

    Bunu inceleyebilirsiniz.

    https://www.siemens-home.bsh-group.com/tr/urun-listesi/buzdolaplari-ve-derin-dondurucular/solo-buzdolaplari-ve-derin-dondurucular/alttan-donduruculu-solo-buzdolaplari/KG76NAWF0N
  • Arkadaşlar Merhaba,

    Ben aktif olarak kullanmasam da, forumu bilgi almak amacıyla genelde bilgisayar ve beyaz eşya konusunda 2005'ten beri takip ederim.
    2,5 yıl önce Serdar Bey'den çamaşır makinesi satın almıştım. Ürün kodu wm14w760tr idi. Serdar Bey o süreçte, ürün ile ilgili oldukça detaylı bilgi vermişti. Ürünün yurtdışında üretildiğinden, kazanı taşıyan amortisörlerin metal olduğuna kadar. Sonrasında 2,5 yıldır oldukça mutlu olarak kullandık, hiç bir problem yaşamadık. Geçen aylarda yeni bir eve taşınmıştık. Sadece o taşınma sürecinde ayaklarının ayarı oynamış. Bir çamaşır attık baktık ki, makinenin üstündeki havlu sepeti falan yere düşmüş. Ben hemen ayak ayarlarını düzelttim ve sorunsuz olarak kullanmaya devam ediyoruz, 1400 devirde sıkma yaparken dahi problem yok.

    Çamaşır makinesinden memnun olunca bir süre sonra buzdolabımızı yenilemek için tekrar Serdar Bey ile iletişime geçtik. Bu süreçte ben aslında daha pahalı A+++ bir ürün almayı düşünürken, Serdar Bey beni kg76nai32n kodlu daha ucuz ürün için teşvik ve ikna etti doğrusu. 2 yıl önce biz bu buzdolabından çok memnun olunca, annemlerin de bozulan buzdolabını forum sayesinde öğrendiğim şekilde aynı modelin Profilo olanıyla yeniledik. O dönem için bizim için önemli miktarda fark olduğu ve aynı ürünün benzer parçalar ile aynı banttan çıktığını öğrendiğimiz için bu kararı vermiştik. İki buzdolabı da oldukça iyi şekilde hizmet ediyor bize 2 yıldır.

    Forumu okuduktan sonra, iyi iletişim ve ürün memnuniyetinden ötürü çok uzun zamandır almak istediğimiz kurutma makinesi konusunda tabiki gene Serdar Bey ile görüştüm.Kkendisi gene seçtiğim model yerine daha çok sattığı ve şikayet almadığı ürüne yönlendirdi, ki bu model daha uygundu doğrusu. Önceki memnuniyetimden ve mevcut şartlardan ötürü benim de aklıma yattı. Hatta ürün tecrübesi konusunda kendisiyle bir pazar günü 40 dk kadar telefonda konuştuk bile diyebilirim, tekrar teşekkür ediyorum. Sonunda wt45w562tr modelini almaya karar verdik.Bu kararda hem makinenin daha uygun fiyatlı olması, hem de çamaşır makinemle görüntü anlamında aynı tasarıma sahip olması etkili oldu.

    Buraya kadar Serdar Bey ve aldığım önceki ürünlerden bahsettim, şimdi kurutma makinesi özelinde birşeyler paylaşmak isterim, benim gibi kararsız kalan ya da almak isteyip öteleyen arkadaşlar için.

    Arkadaşlar, daha önce bir kaç kez sanayi tipi kurutma makinesi kullanmıştım.Ancak tabiki bunlar genel ev tipi ürünler konusunda pek bir bilgi vermiyor. Dolayısı ile ilk elden dün ürünü ilk defa kullandık diyebilirim. Çalışan 2 mühendis olarak bizi en çok yoran konu genelde çamaşır yıkadıktan sonra kuruyanı askıdan alıp yenisini asma süreci oluyordu. Çünkü evin bir odası sürekli askı açık halde kurutma için kullanılırken, çamaşır makinesi de kurutma askına bağlı olarak belli ölçüde boş beklemek durumunda kalıyor. Ayrıca bir de çarşaf, nevresim gibi büyük parçaların askıyı tümüyle kaplaması durumu var ki bu yüzden kirli sepeti genellikle dolu olarak beklemek zorunda kalıyordu.

    Dün deneme yapabilmek adına bir tambur nevresim ve havluyu önce yıkayıp sonra kurutalım dedik. 1 saat 10 dakika yıkanan çamaşırlar (burada süre uzayıp geç saatte komşuları rahatsız etmesin diye hile yapıp speedperfect kullandık), 1 saat 20 dakika da kurudu. İlk kez kurutma makinesinin kapağını açtığımızda daha önce deniz suyu gördüğü için sürekli gevrek olan havlumun yumuşacık ve kuru çıktığını görünce duruma inanamadık gerçekten. 2,5 saatte bir tambur çamaşır askı görmeden direk dolaba hazırdı. Biz kurutma makinemizi çamaşır makinesi üzerinde ücretsiz olarak kurdurduk, su giderini de bağlattık. Bu sayede, kondansör temizliği de olmadığı için tek yapmamız gereken o biriken havları toplamak oldu. Yıkanmış çamaşırdan çıkan havları görünce de oldukça şaşırdık doğrusu.

    Uzun kullanım sonunda kondansör tarafında bir problem yaşar mıyız bilemiyorum, benim birşey söylemem doğru olmaz. Ancak ben bu noktada Serdar Bey'in de kendi tecrübesi yanında, aldığı geri bildirimleri de değerli buldum ve problem yaşamayacağımı düşünüyorum. Almayı düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.

    Makine ile ilgili daha iyi olsaydı dediğim 1 konu var şu an itibariyle sadece. O da makinenin çalışırken çıkardığı sesin biraz daha bareton olması. Kurutma makineleri arasında ses anlamında zaten pek bir fark olmuyor genelde, ancak ses biraz da kalın olduğu için makineye yakın ve kapısız olarak bulunmanız gerekiyorsa rahatsız edebilir. Bizim kullanımımızda banyoda olduğu ve kapıyı kapattığımız için bu bizim için hiç sorun değil.

    Ben sonuç olarak bu ürün ve genel anlamda beyaz eşya alımla ilgili olarak şunu paylaşmak istiyorum ki, o incelediğimiz avrupa bilgi kartlarındaki değerlere çok da kafayı takmamak gerekiyor. Ürün A++ haliyle A+++ a göre kağıt üzerinde sayılar anlamında geride gibi duruyor. Ancak günlük kullanımda bu değerleri çok da farkedemiyoruz, ya da bu fark için ödediğimiz farkın amorti etmesi için uzatılmış garantinin bile genelde bitmesi gerekiyor. Dolayısı ile ben aldığım ürünlerden oldukça memnunum ve düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.

    İlerde yenilemek istediğimiz son ürün bulaşık makinemiz. Ondan memnun değiliz yıkama kalitesi anlamında. Bu noktada gene forumu okuduktan sonra, Serdar Bey, size danışacağız gelecekte, yardımcı olacağınızdan eminim. Serdar Bey'in sevdiğim yaklaşımı bir ürünü satarken yüksek fiyatlı olan yerine en problemsiz ve ihtiyacı optimum karşılayacak ürüne doğru yönlendirmesi ve genel olarak güven sağlayıp aslında uzun vadeli bir tedarikçi olmaya çalışması.

    Ben sadece ilk elden tecrübelerimi paylaşmak istedim, bir sorusu olan arkadaşlara özelden de destek olmaya çalışabilirim. Başka marka ve modellerde de çok memnun olabilirsiniz, örneğin annemlerin bulaşık ve çamaşır makinesi electrolux, ikisinden de çok memnun. Odönem ki şartlarda gene ben araştırmıştım onlar daha uygun gelmişti.

    Sağlıkla kalın.javascript:void(opener.AddText('[sm\=s8.gif]'));self.focus();




  • Piyasa ne durumda, Siemens fabrikası halen kapalımı? Nezaman açılacağına dair bilgi varmı?
    Yakın zamanda açılsa eğer fiyatlarda değişiklik olacakmı veya ne gibi değişiklikler olur?

    Tşk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

    Birkaç aydır kurutma makinesi almayı düşünüyordum. 6-7 ay kadar önce bir yakınımız almıştı ve çok memnun olduğunu söylüyordu. Ben de araştırmalara başladım. Ev eşyası olarak Siemens kullanıyorum ve bugüne kadar hiç sıkıntı yaşamadım, aynı zamanda yakınımın kullandığı marka da Siemens olunca ve forumlarda da bosch siemens grubu için genelde olumlu yorumlar görünce Siemenste karar kıldım.

    Siemens deyince de forumlarda sürekli gözüme takılan Serdar Bey aklıma geldi ve kendisiyle irtibata geçtim. Sağolsun bütün sorularıma eksiksiz ve hızlı bir şekilde cevap verdi. Daha önce elektronik veya beyaz eşya satıcılarından maalesef sattığı ürün hakkında hiç bilgisi olmayan insanlarla karşılaştım ama Serdar Bey bu konuda işinin ehli, ürünleri en ince ayrıntısına kadar biliyor ve size yardımcı oluyor.

    Gerek önceki araştırmalarım ve gerekse Serdar Beyin de tavsiyeleriyle WT45W562TR modelinde karar kıldım. Serdar Bey fiyat konusunda da piyasaya göre çok iyi fiyatlar veriyor. Nakit olarak ödeme yaptım. Malum taşıma şirketlerindeki yoğunluktan 10 gün kadar sürebilir gelmesi demişti ama beklediğimden erken, 6 günde ulaştı. Hemen ertesi gün de kurulum için Siemens yetkili servisinden gelerek ücretsiz kurulum yaptılar.

    Şimdilik bir sefer kullandım. Çamaşırlar yumuşacık ve hiç kırışıklık yok. Üründen de gayet memnun kaldım.

    Serdar Bey tekrardan buradan da tavsiyeleriniz ve yardımlarınız için teşekkür ediyorum. Arkadaşlar beyaz eşya almadan önce mutlaka Serdar Beyle görüşün derim.

    Herkese sağlıklı günler dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasa ne durumda, Siemens fabrikası halen kapalımı? Nezaman açılacağına dair bilgi varmı?
    Yakın zamanda açılsa eğer fiyatlarda değişiklik olacakmı veya ne gibi değişiklikler olur?

    Tşk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çamaşır makinası düşünüyorum ama kararsız kaldım, bin liraya yakında fark var
    WM14XM80TR
    WM14W560TR
    Alttaki ucuz eski bir model galiba, ancak ses seviyesi ve enerji tüketimi daha iyi, üsttekinin 10 kg olması dışında çok artısını göremedim.
    Hangisi tavsiye edersiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatih.bugra

    Çamaşır makinası düşünüyorum ama kararsız kaldım, bin liraya yakında fark var
    WM14XM80TR
    WM14W560TR
    Alttaki ucuz eski bir model galiba, ancak ses seviyesi ve enerji tüketimi daha iyi, üsttekinin 10 kg olması dışında çok artısını göremedim.
    Hangisi tavsiye edersiniz
    Merhaba Fatih bey, alttaki model bildiğimiz uzun dönemdir sattığımız Almanya üretimi model.
    Bence bu daha mantıklı WM14W560TR.

    Diğer model de Home Connect var ama şu aşamada olup/olmaması çok aman aman bir fark yaratmıyor. Bunun yerine uzun zamandır bilinen makineyi almak daha mantıklı olacaktır şahsi fikrim.

    Fiyat ve ürün bilgisi için görüşmek isterseniz lütfen beni arayın çok daha hızlı ilerleriz.Saygılar. Serdar Çetin 05533976676
  • Merhaba, tüm beyaz eşya setini almayı düşünüyorum, nasipse ileri de düğün var, yaza doğru tekrar bir ÖTV indirimi gelir mi acaba, malum dolar uçtu gitti, beklemekte sizlerce fayda var mı :)
  • Fırın, çamaşır, bulaşık ve buzdolabı almayı düşünüyorum. Yeni evleneceğim. Fiyat performans ve bir ürünü en az sorunsuz 4-5 yıl kullanma niyetim var. Bu genel çerçeveden yaklaşacak olursak her biri için bir model önerseniz bunlar ne olur?

    Ayrıca yeriniz nerede ve toplu alımlar için kampanyalarınız mevcut mudur? Foruma özel bir indirim mümkün mü? Nakit alınması durumunda ne kadar indirim yapıyorsunuz?Siemens'i çok az internetten araştırdığımda düğün paketi vb kampanyalar yaptığını hiç göremedim.

    Geri dönüşünüzü acilen rica ediyorum. Saygılar..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Exnuc

    Fırın, çamaşır, bulaşık ve buzdolabı almayı düşünüyorum. Yeni evleneceğim. Fiyat performans ve bir ürünü en az sorunsuz 4-5 yıl kullanma niyetim var. Bu genel çerçeveden yaklaşacak olursak her biri için bir model önerseniz bunlar ne olur?

    Ayrıca yeriniz nerede ve toplu alımlar için kampanyalarınız mevcut mudur? Foruma özel bir indirim mümkün mü? Nakit alınması durumunda ne kadar indirim yapıyorsunuz?Siemens'i çok az internetten araştırdığımda düğün paketi vb kampanyalar yaptığını hiç göremedim.

    Geri dönüşünüzü acilen rica ediyorum. Saygılar..
    Cihat bey merhabalar.

    Dilerseniz whatsapp'tan görüşelim. Çok daha hızlı ilerleriz. İstediğiniz ürünlerle ilgili sormam gereken şeyler var.
    Yazmanızı bekliyorum.

    Saygılar

    Serdar Çetin
    05533976676
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hurufat

    Merhaba, tüm beyaz eşya setini almayı düşünüyorum, nasipse ileri de düğün var, yaza doğru tekrar bir ÖTV indirimi gelir mi acaba, malum dolar uçtu gitti, beklemekte sizlerce fayda var mı :)
    Merhaba,

    Nisan ayında Mayıs'ı bekleyen arkadaşlarım şuan minumum %3 zam gördüler maalesef.
    Toptan listeler gelmeden bize zam oranları veriliyor. Model model değil ama 3 ile 7 arası diyorlar mesela.
    Bu yüzden nereden ne alacaksanız son güne bırakmak mantıklı değil arkadaşlar.
    Kotası vardır son gün giderim alırım devri yok artık hatta ve hatta son gün benim özelimde risk, çünkü size o maliyetle malı satmak için benim de fabrikadan satın almam lazım aynı gün. adamlar siparişi içeri girmezler diğer ayın ilk gününe sarkarsa yeni fiyata çıkıyor malı bana.

    Maalesef kurlar yükseldiğinde yükselen fiyatlar kurlar düşünce düşmüyor bunu zaten artık hepimiz biliyoruz.

    Ne zaman isterseniz yardımcı olmak isterim.

    Saygılar.

    Serdar Çetin 05533976676
  • shopsiemens S kullanıcısına yanıt
    whatsapp'tan yazdım ama dönüş yapmadınız?
  • @shopsiemens Serdar bey merhaba,
    siemens in 4500 lira civarı hangi bozdolabını önerirsiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hurufat

    @shopsiemens Serdar bey merhaba,
    siemens in 4500 lira civarı hangi bozdolabını önerirsiniz
    Merhaba,
    yarın telefonlaşalım isterseniz buzdolabını önere bilmem için sizden öğrenmem gereken şeyler var.

    Serdar Çetin
    05533976676



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shopsiemens -- 7 Mayıs 2020; 1:13:41 >
  • Edit.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shopsiemens -- 9 Temmuz 2020; 15:4:37 >
  • Serdar bey bize çok yardımcı oldu. Karantina dönemi buzdolabı bozulmuştu ödemeyi yaptığımız günün ertesi günü yeni buzdolabımız geldi ve çok ilgilendi. Ayrıca piyasa fiyatının daha altına aldık. İlk başta internetten alındığı için kararsız kalmıştım fakat o da İzmir de olduğu için arada ortak arkadaşlar da çıkınca hiç kuşkusuz alışverişi yaptık. Yakın çevremede hep tavsiye ediyorum. Teşekkürler.
  • Edit.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shopsiemens -- 9 Temmuz 2020; 15:4:53 >
  • Mrb ben serdar bey ile bu forum sayesinde tanıştım. Siemens bayi olması ve mantıklı açıklamalarının yanında piyasada bulunamayacak fiyatlarla direk fabrikadan toz dahi değmemiş buzdolabımı iki günde gelmesini sağladı. Ben Eskişehir den yazıyorum Serdar beyi tanımam ama dürüst satıcı teşekkürler. Aklı olan kaçırmasın alsın. Çok araştırdım yeri müsait olanlara kg76nawfon beyaz renk buzdolabını tavs
    Siemens Ürünler ve Çözümleriye ederim.
    Siemens Ürünler ve Çözümler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evime buzdolabı ve çamaşır makinesi almam gerekiyordu. Burda bu konuyu görünce kendisiyle konuştuk gerçekten çok içtenlikle sorularımı cevapladı. Buzdolabı ve çamaşır makinesi için en ideal modelleri önerdi.

    Buzdolabı için verdiği fiyat gerçekten piyasaya göre çok uygundu direk kendisinden sipariş ettim. Ve 3 gün içinde fabrikadan çıkarılıp horoz lojistik tarafından evime ulaştı. Aynı gün siemens servisi gelip kurulumu sağladı ve şu an gayet memnunuz makineden.

    Çamaşır makinesinde ise piyasada daha uygun veren bir satıcı buldum. O da siemens bayisiydi. Bu konuda da Serdar beyi arayıp danıştım. Anlattım daha uygun veren birisi var napalım diye sordum kendisine. Kendisi de direk anlattı durumu bayi makineyi önceden alıp stoğuna koymuştur o sayede ucuz satabiliyordur ama burda bir sıkıntı yok kesinlikle oradan alabilirsiniz. Hatta direk onlardan alın makineyi dedi.

    Serdar beye yardımları için çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güvenilir bir satıcı ve dürüst. Çamaşır makinesi için direk dürüst bir şekilde yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ediyorum tekrardan.

    Herkese öneriyorum. Serdar bey'den güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.