Şimdi Ara

Siemens Ürünler ve Çözümler (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
771
Cevap
74
Favori
61.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dinoooo kullanıcısına yanıt
    Merhabalar hocam,
    Kullanırken mutlaka söylemişimdir hava filtresini mutlaka temizleyelim Onu atlamadıktan sonra hiç bir sıkıntı yaşamayız.
    Her durumda telefonum yoğun olsa da aramanızı beklerim bazen malum yoğunluk oluyor atladıklarım oluyor ama elimden geldiğinde yardımcı olmaya çalışıyorum. Görüşmek üzere.
    Saygılar.
  • Arkadaşlar İzmir içi haricine maalesef yardımcı olamıyorum Nisan girene kadar. Fabrika sipariş almayı kesti maalesef.
  • Geçen gün bir buzdolabı alma niyetiyle Serdar Bey'i aradım. Konuşmamızın daha ilk 20 saniyesinde buzdolabını ondan alamayacağım kesinleşmesine rağmen yine de sağolsun bana her türlü konuda yardımcı oldu. hem ürünle alakalı, hem de diğer konularda (bayilerin kargolama yöntemleri, kargo sigortaları, almanya'dan geldiği iddia edilen ürünlerin doğruluğu vs.) aklıma takılan ne varsa sordum. Hepsinde de umduğumdan çok daha açıklayıcı cevaplar aldım. Hatta çoğunlukla, ben sormadan o anlattı dikkat etmem gereken detayları.
    Gerçekten dürüst ve yardımsever bir satıcıymış. Takdir ediyorum.
  • Serdar Bey, siemens bulaşık makinesi ve çamaşır makinası alışverişimizde gösterdiğiniz ilgi, alaka ve uygun fiyat için teşekkürler. Yaklaşık iki yıl öncede Serdar Bey'den alışveriş yapmış, bulunduğum şehirdeki bayilere göre daha uygun fiyata aldığım ürün Çorum'a sorunsuz teslim edilmişti. Bu sefer kardeşim için sipariş verdiğimiz her iki üründe piyasaya göre uygun fiyata Samsun'a sorunsuz teslim edildi. Tekrar teşekkürler Serdar Bey.
  • celalcaner2 kullanıcısına yanıt
    drhknylmz D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, rica ederim. Ürünlerinizi umarım en uzun süre sorunsuzca kullanabilirsiniz.
    Saygılar.
  • Serdar beyden KG86NAI42N buzdolabı aldım dün parayı gönderdim bugün gelip kurdular 24 saat bile olmadı:) çok teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siemens makinemiz geldi köpükler üzerinde ve fabrika jelatinliydi ancak içersinde su var bu önce kullanılmış yada revize edilmiş bir ürün olabilir mi?

    Siemens Ürünler ve Çözümler
    Siemens Ürünler ve Çözümler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-A21AA1D72

    Siemens makinemiz geldi köpükler üzerinde ve fabrika jelatinliydi ancak içersinde su var bu önce kullanılmış yada revize edilmiş bir ürün olabilir mi?


    Merhabalar,
    Makine su alış verişi kalite kontrolden geçerken denendiğinde içerisinde su / su buharı veya su kurumuş ve bunun lekesi kalmış olabilir.
    Burada makine size ( İstanbulda iseniz ) Horoz kargo ile ve BSH irsaliyesi ile geldi ise ( satan firma irsaliyesi değil ) kesinlikle kullanılmış olma ihtimali bulunmamaktadır.
    Aklınıza takılan başka bir şey olur ise arayabilirsiniz, saygılar.

    Serdar Çetin
    05533976676




  • shopsiemens S kullanıcısına yanıt
    Aynen Serdar bey horoz kargo ve bsh irsaliyesi ile geldi tekrar teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim, iyi günlerde kullanın tekrar.
  • Merhaba Serdar bey WM14U940TR Çamaşır makinesi istanbul teslimi nakit fiyat verebilirmisiniz.
  • Serdar bey merhaba 3 lü ankastre set almak istiyorum. Siyah renk olacak fırın turbolu, aspiratör iyi çekmesi lazim. Tavsiye edeceğiniz ürünler nelerdir? Fiyat olarak 3000-3500 arası olabilir. Biraz esneyebiliriz fiyatta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alptekin_206

    Serdar bey merhaba 3 lü ankastre set almak istiyorum. Siyah renk olacak fırın turbolu, aspiratör iyi çekmesi lazim. Tavsiye edeceğiniz ürünler nelerdir? Fiyat olarak 3000-3500 arası olabilir. Biraz esneyebiliriz fiyatta.
    Arkadaşlar merhaba, geç gördüm kusura bakmayın.
    Bana whatsp'tan yazabilirseniz oradan hızlı bir şekilde dönüş yaparım fiyatlar konusunda.

    Serdar Çetin
    05533976676
  • Serdar Bey,
    Buzdolabı için sizden tavsiye istiyorum.
    450-550 lt arasında tercihen inox fiyat/performans hangi ürünü tavsiye edersiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gcagatay -- 30 Mayıs 2019; 17:58:21 >
  • Siemens in XXL buzdolabını Serdar beyden aldım. Başından sonuna kadar bıkmadan her soruma detaylı bir şekilde cevap verdi. Kendisi dürüst ve güvenilir bir saticidir. Buzdolabim mutfağına kadar en ufak sıkıntısz geldi. Ve piyasadan 300-500 lira daha uyguna aldım. Kendisine çok teşekkür ederim. Tekrar bir alışverişte görüşmek üzere :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gcagatay kullanıcısına yanıt
    Çağatay bey merhaba,şu modellere bakabilirsiniz.

    KG56NVI30N - 193x70x84 - 559 l
    KG56NAI32N - 193x70x84 - 559 l
    KG57NP73NE - 185x70x80 - 505 l

    İyi günler.
  • Serda beyden 21 mayıs ta siparişini verdiğim 42n xxl buzdolabım bugün itibari ile kurulumu yapıldı,herşey için teşekkür ederim gönül rahatlıyı ile alışveriş yapabilirsiz..
  • İyi akşamlar herkese, Serdar bey’in yardımı sayesinde SIEMENS WM12T581TR çamaşır makinesi aldım, teslimat ve kurulum için de servis ile irtibat kurarak sorunsuz bir şekilde kullanmaya başladık, İzmir’de olmanın avantajı iyi oldu benim için, kendisine teşekkür ederim, her konuda yardımcı oluyor sağolsun, fiyat konusunda da gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz, 2+6 taksitle aldım, peşin fiyatı her yerden uygundu tavsiye ediyorum, sevgilerimle..👍



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoomxx -- 14 Haziran 2019; 20:8:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,
    Yeni ev aldım ve 5 parça ankastre ürün arayışındayken forumdan Serdar bey ile tanıştım. Ürünlerin satışında indirim, ev hazır olmadığı için ürünü bir süre kargoda bekletme, satiş sonrası mutfak yapılırken teknik desteği, ürünlerin kargo ile teslimatının koordinesi, teslimat sonrası montaj randevusunun benim adıma alınması dahil sürecin her aşamasında yüksek koordinasyon içerisinde, tüketiciye bilgi ve güven veren, samimi yaklaşımlarından dolayı kendisine teşekkür eder, tüm forum üyelerine ısrarla tavsiye ederim. İşini savsaklayan, üçkağıtçının bol olduğu bir dönemde, işini bu kadar severek yapan birilerinin olduğunu bilmek gerçekten çok memnun edici. Kaliteli malı, kaliteli bir insandan, ucuza alan şanslılardanım. Siz de şanslılardan olabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar siemens 2341 veya profilo 6481 bulaşık makinası kullanan varmı..veya yakın modeller...farklı bir tavsiyede olabilir..
    biliyorum hangisini alsam sorun yaşayavcağım..su pomnpası..kart arızası..sepetler paslanacak vs..servis kanser edecek..ama birşeyde almak zorundayız...deneyimi olan varmı bu makinalardan...?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.