|
|

|
|
|
Siemens WT47XK80TR ve WQ45B2A0TR modellerini inceliyorum. WT47XK80TR modelinde intelligent self cezanın system ve SelfCleaning condenser kendi kendini temizleyen kondenser özellikleri bir arada bulunuyor. alt kapaklı kısımda iki ayrı filtre var çamaşır kapağında filtre yok. WT47XK80TR modelinde ise kendi kendini temizleyen kondenser özelliği var ve çamaşır kapağında ayrı bir filtre var. Bu iki modelden hangisi uzun süreli kullanım açısından tercih edilebilir? çalışma mantığını bilmediğim için karşılaştırma yapabilirmisiniz? Not: Sanırım WT47XK80TR daha eski bir model, tuşları vs görünümü açısından. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 8 Ekim 2024; 18:3:12 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 8 Ekim 2024; 21:10:58 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F971B79D9 -- 8 Ekim 2024; 22:39:37 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Hocam sarı lekeye dokununca herhangi yapış yapış olma var mı yoksa sadece renk beyazdan sarıya mı döndü? Soğutucu kısmında mı mevcut mu? XXL olarak KG86NAID2N, KG86PFIC0N, KG86PAXB0N bakabilirsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F971B79D9 -- 19 Ekim 2024; 10:48:21 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F971B79D9 -- 19 Ekim 2024; 11:42:56 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Aynı makineyi aldık ancak henüz kurulum yapılmadı, sizde son durum nedir acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
arkadaşlar siemens tam otomatik kahve makinası satın almayı düşünüyorum ama internette yorumlara baktım kahveyi soğuk yapıyormuş aramızda satın alıp kullanan varmı? sizce nasıl satın almayı düşündüğüm modelin linkinide paylaşıyorum teşekkürler Siemens TP703R19 Tam Otomatik Kahve Makinesi EQ700 Classic Fiyatı https://app.hb.biz/egYHBiWBJ8rv |
|