Şimdi Ara

Siemens Ürünler ve Çözümler (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
771
Cevap
74
Favori
61.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kingdreamlover

    Arkadaşlar merhaba,
    Yeni ev aldım ve 5 parça ankastre ürün arayışındayken forumdan Serdar bey ile tanıştım. Ürünlerin satışında indirim, ev hazır olmadığı için ürünü bir süre kargoda bekletme, satiş sonrası mutfak yapılırken teknik desteği, ürünlerin kargo ile teslimatının koordinesi, teslimat sonrası montaj randevusunun benim adıma alınması dahil sürecin her aşamasında yüksek koordinasyon içerisinde, tüketiciye bilgi ve güven veren, samimi yaklaşımlarından dolayı kendisine teşekkür eder, tüm forum üyelerine ısrarla tavsiye ederim. İşini savsaklayan, üçkağıtçının bol olduğu bir dönemde, işini bu kadar severek yapan birilerinin olduğunu bilmek gerçekten çok memnun edici. Kaliteli malı, kaliteli bir insandan, ucuza alan şanslılardanım. Siz de şanslılardan olabilirsiniz.
    vallahi 10 gündür serdar beyden bir cevap bekliyorum.. enteresan..Siemens veya Profilo dan hangisini tercih edeyim diye sordum... kendisinden de alacağım İzmir dışına da yollaya biliyorlarmış.. hem DonanımHaberden. özel mesajla sordum hem gittigidiyordaki sayfalarından hem de WhatsApp'tan... bir cevap vermiyor mesajlarımı da okuyor. okunduğunu görüyorum.. Neyse yoğundur deyip geçelim. sağlık olsun. koca ankarada Siemens Profilo mu yok...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 3 sene önce bir arkadaşım kendisinden ürün almış ve gayet memnundu. Tavsiye üzerine Serdar bey ile telefon üzerinden irtibata geçtiğimde sattığı ürünlere oldukça hakim olduğunu ve önerilerinin çok isabetli olduğunu gördüm. Sağolsun alış veriş sırasında uygun ürün seçiminde ve ürün temini konusunda da oldukça özverili bir şekilde çalışarak bana yardımcı oldu. Ayrıca piyasaya göre gayet uygun teklif veriyor. İşin açığı alışveriş yaparken güven problemi olmayacak, düzgün ve bilgili bir arkadaş.
  • ganeja kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Haklısınız sizin mesajınızı görmüşüm fakat mağazanın da yoğunluğu oluyor özür dilerim dönüş yapamamışım.
    Taktir edersiniz ötv konusunda bir yoğunluk var, çokta enteresan değil aslında :) mesela bugün arayanlara ürün satamıyorum çünkü fabrika satışı maalesef dün 17:00 de bitti.
    Elimden geldiğince arayanlara dönmeye çalışıyorum fakat bu zaman zarfında atladıklarımız oluyor tekrar kusura bakmayın lütfen.

    Profilo sormuşsunuz fakat ben Profilo satmıyorum zaten güncelde sadece Siemens ürünleri ile hizmet veriyorum.

    Saygılar.

    Serdar Çetin
    05533976676



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shopsiemens -- 29 Haziran 2019; 15:16:48 >
  • HadeBre H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
    Umarım en uzun dönem sorunsuzca kullanırsınız ürünlerinizi.
    İyi günlerde olsun.

    Serdar Çetin
    05533976676
  • Merhaba,Siemens çamaşır makinesi alacağım ,Siemens WM14t480TR ile Profilo CMG 140TR arasında kaldım yada biraz daha bütçeyi zorlayıp Siemens WM14W560TR mi baksam,çok araştırıp işin içinde çıkamadım..yardımcı olurmusunuz..
  • Arkadaşlar merhaba,

    Henüz BSH'den bir toptan liste bankalardan kart komisyonları gelmediğinden maalesef fiyat veremiyorum.
    Listeler geldiğinde buradan yazacağım, ardından fiyatlama yapabilir duruma geleceğiz.

    (Sadece İzmir içine teslimatlar da yardımcı olabiliyorum şuan )

    Saygılar.

    Serdar Çetin
    05533976676
  • Arkadaşlar fiyatlar belli oldu, 6.7 ÖTV zammı var içerisinde.
    Fakat özel kampanyalı ürünlerle banka komisyon oranları belli olmadığından henüz satışa başlayamıyorum.
  • Muhtemelen ürün var ama çözüm yok.

    Serdar Bey nedense whatsap mesajlarına cevap vermiyor. İlk bir yazışmamız olmuştu, sonrasında baya farklı tarihlerde 2 kez kendisine mesaj atmama rağmen cevap yazmadı. İnsanlık hali olabilir tabi, bilemiyorum. İnternet üzerinden satış yapmaya çalışan birinin cevap vermemesi hoş bir durum değil. Burada buna benzer yorumlar da olmuştu, buna istinaden yazmak istedim.

    Kendisine kısıtlı ilgisi için teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: db61

    Muhtemelen ürün var ama çözüm yok.

    Serdar Bey nedense whatsap mesajlarına cevap vermiyor. İlk bir yazışmamız olmuştu, sonrasında baya farklı tarihlerde 2 kez kendisine mesaj atmama rağmen cevap yazmadı. İnsanlık hali olabilir tabi, bilemiyorum. İnternet üzerinden satış yapmaya çalışan birinin cevap vermemesi hoş bir durum değil. Burada buna benzer yorumlar da olmuştu, buna istinaden yazmak istedim.

    Kendisine kısıtlı ilgisi için teşekkür ederim.
    Deniz bey merhaba,

    ÖTV'nin görüştüğümüz zaman ayın sonunda biteceğini biliyoruz hepimiz; görüşmemizde de şuan fiyat çıkarmanın hiç bir anlam ifade etmediğiniz yazmışım size.

    Haziran ayı bittiğinde yeni ayın rakamlarını bilmemiz imkaansız 1, bir ikincisi de siz temmuzda da değil Eylül ayında ödeme yapacağınızı söyleyerek Haziran'da fiyat istiyorsunuz.

    Kusura bakmayın fakat bu çalışmayı yapmak bile gereksizken bir de buraya bunu yazmanız saçma açıkcası.

    Ben de seneye arabayı değiştirmeyi düşünüyorum kesin de değiştireceğim, bugünden fiyat almamın benim veya satıcının tarafında yararı nedir?

    Lütfen böyle gereksiz alınganlıklara falan girmeyelim, bana öyle talepler geliyor ki bazen gülüyorum sizinle de alakalı değil tabi ama herkese de özel ilgi gösteremiyorum kusura bakmayın. he siz ben bu ay içinde alacağım deseydiniz iş ciddi olurdu ama bu yaklaşımla kimse ciddiye almaz kusura bakmayın.

    Bunu paragözlülük ya da sadece alacak kişiye yardım ediyor gibi de algılamayın, beni arayarak gayet sizden alamayacağım Serdar bey fakat şu ürün sizce nasıl diyenlere de ben gayet yardımcı oluyorum. Örneklerini okuyabilirsiniz sayfamın geçmiş yazılarında..

    Kusura bakmayın ama size bunları yazdıktan sonra hala fiyat beklemeniz de normal değil. Ben de iş yapıyorum neticede kimsenin de boşa zaman harcayacak vakti bu zamanda yok maalesef.

    Saygılar.


    Siemens Ürünler ve Çözümler
  • Merhaba, konuştuklarımızı hatırlıyorum fakat bazen süreçler farklı gelişebiliyor, sizin de başınıza gelmiştir belki. Sadece fiyat paylaşımı yapabilirsiniz. Erken alıp ürünleri bi yere koydurabilirdim. Çok aceleci davrandığımı düşünmiyorum açıkçası 1 aydır teklif bekliyorum sizden. Eylülde alacak olursam ve fiyatları değişirse elbette buna göre konuşulabilir. Sonuçta bir mağazaya girdiğinizde eylülde alacam dediğinizde size o anki tarihe göre fiyat veriliyor. İlginiz için teşekkürler . İyi günler dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi db61 -- 13 Temmuz 2019; 11:31:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • db61 D kullanıcısına yanıt
    Tamam ama burada mağaza prensibi ile çalışamam maalesef, taktir edersiniz.
    Vakti geldiğinde size fiyat konusunda elimden geleni yaparım, fakat bende bir şekilde odaklanmam gereken yerlere kanalize oluyorum anlayışınız için teşekkürler.
    İyi günler.
  • Ekim ayında düğün planladığımız için ötv indiriminin son günlerinde Serdar beyden WM14W56XTR çamaşır makinesi ve KG76NAI32N buzdolabı aldık. Nakliye tarihinde şehir dışında olduğumdan dolayı horoz lojistik problem çıkarsa da sağolsun Serdar bey araya girerek istediğimiz tarihte teslimatın gerçekleşmesini sağladı. Buzdolabı maalesef taşınırken devrilmiş içi paramparça kendisi de bozuk çıktı içinde fan filan da kırılmış ama bu durumda da Siemens hiç ikiletmeden yenisi ile değiştirerek bizi mağdur etmedi Şu an bir problemimiz yok bir ihtiyacımız olursa yine Serdar beyle alışveriş yapmayı tercih edeceğiz. Herkese iyi günler dilerim.
  • Arkadaşlar merhaba,

    Profilo OR06ET01 Cam seramik ocak
    1499,00 Tl


    İzmir içi ücretsiz teslimat.

    İlgilenen arkadaşlar PM + alıntılayarak buradan veya 05533976676 numaralı telefonumdan 09:00 - 17:00 arasında ulaşabilirler.

    Siemens Ürünler ve Çözümler


    Siemens Ürünler ve Çözümler


    Siemens Ürünler ve Çözümler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shopsiemens -- 6 Ağustos 2019; 12:39:40 >
  • Merhabalar,

    Kendisiyle buradan görerek iletişime geçtim ve Siemens kg86nai42n a+++ 682 lt No-frost buzdolabı satın aldım. Benim buzdolabım bozulmuştu ve bir an önce yenisinin teslim edilmesi gerekiyordu. Sağolsun kendisi iki gün içerisinde teslim edilmesini sağladı. Fiyat olarak da piyasaya göre iyi bir fiyat verdi. Dolap hakkında yorum yapabilmem için henüz erken olsa da kendisine buradan da teşekkür ederim.

    Gönül rahatlığıyla alış-veriş yapabilirsiniz.
  • Biraz önce Serdar bey ile iletişime geçerek KG56NVI30N buzdolabı ve WM12T48STR çamaşır makinesi aldık, kendisine buradan da teşekkür ediyorum, gerçekten çok fazla yardımcı oldu.

    Umarım gelen ürünleri sorunsuz bir şekilde uzun bir süre kullanırız. Eğer bir Siemens ürünü alacaksanız muhakkak kendisi ile irtibatta olun, tavsiye ederim.
  • Merhabalar,

    Serdar arkadaşımız ile forum aracılığıyla tanıştım. Haziran ayı içerisinde kendisi ile uzun uzun 1 hafta boyunca mesajlaşmalarımız oldu :) benim bile sorularımdan sıkıldığım anlarda kendisi hiç sıkılmadı sağolsun, yada belli etmedi bana :)

    Samsung Wm12T581Tr çamaşır makinesini 10 Haziran da aldım kendisinden, ödemeyi havale ile yaptım öncesinde, 12 Haziranda istanbul a teslim edildi.
    Satış öncesi ve sonrasıda olmak üzere çok ilgilendiler, hatta servis i bile aramama gerek kalmadı. Fiyat olarak ise araştırmalarım sonucu en iyi fiyatı kendisi verdi, ben fiyattan, kendisinin ilgi alaka ve yardımlarından dolayı çok mutlu oldum. Bir sonraki alışverişimde ilk tercihim kendisi olacak. Burdan da kendisine ayrıca teşekkür ediyorum ve gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

    Makineye 4 yıl ek garanti yaptırdım ve 619 TL ödedim.
    Daha önceki alışverişlerimde gelen servisler hep birşey satmak için uğraşır ve korkuturlardı. Alamzsan şöyle kireçlenir, kullanmazdan şurası yanar vb şeylerle.
    Eve gelen servise lu lazımmı bu lazımmı vs dedipimde gerek yok, siz bilirsiniz, tercih sizin gibi söylemler duydum hep. 4 yıl garanti uzatmada da 2 , 4 yada hiç yaptırmasammı dediğimde, biz karışamıyoruz siz ne derseniz onu yaparım dedi :) ve başkada birşey demedi.

    Makineden ise şu dk ya kadar memnunuz, daha pahalı bir makineye yönelip kafayı ona takmışken bana doğru makineyi ve kullanım ihtiyacımıza göre uygun fiyata bu modeli aldırdığı için Serdar arkadaşımıza bir kez daha teşekkür ederim.

    Herkeze iyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aralık ayında düğünüm olacak ve beyaz eşya alımı için ÖTV indirimi devam ettiği sırada alalım diye karar vermiştik. Aradan kısa bir süre geçti ama hem bilgi vermek hem de tecrübelerimi paylaşmak için konu açmak istedim.
    Uzun araştırmalar sonucunda karar vermiş olduğum Siemens modelleri için İstanbul - Kartal/Pendik/Tuzla civarında bayilerden fiyat teklifi aldım, ardından Mediamarkt'a da uğrayıp toplu fiyat teklifi aldım. Son olarak karşılaştırma yapabilmek adına shopsiemens kullanıcı adlı Serdar Bey'den de teklif iletmesini rica ettim.

    Modeller;
    Buzdolabı - KG86NAI42N
    Çamaşır Makinası - WM12T480TR
    Bulaşık Makinası - SN257I00NT
    Ankastre Fırın - HB557JYS0T
    Ocak - EO6C6HB11O
    Davlumbaz - LC65KA670T

    Siemens Ürünler ve Çözümler Siemens Ürünler ve Çözümler

    Siemens Ürünler ve Çözümler Siemens Ürünler ve Çözümler

    Tüm bu ürünler için ÖTV indiriminin son gününde aldığım fiyat teklifi Nakit 15.700TL / World 8 taksitli 17.348,50TL'ydi. Şu an muhtemelen 2bin farkediyordur diye düşünüyorum...

    Serdar Bey ile anlaşmamızı yaptık, parayı aktardım ve Serdar Bey'e whatsapp'tan teslimat/fatura bilgilerimi ilettim. Tam olarak 5 gün sonra Horoz Lojistik telesekreteri tarafından arandım ve teslimat tarihini teyit ettim. (Ben, depolama alanım olduğu için eşyaların hızlıca teslim edilmesini istemiştim) Ardından Siemens'i arayıp, buzdolabı kapıdan geçmeyeceği için servis yönlendirmelerini rica ettim ve ürünleri hemen kullanmaya başlamayacağımı da belirttim. Servis için de yardımcı oldular.
    Horoz Lojistik ve Siemens teknik servisi aynı anda geldiler ve sorunsuzca evime kadar teslim edip, buzdolabı kapağını sökerek kapıdan geçirdiler. Hep birlikte son kontrollerini yaptıktan sonra ayrıldılar.
    Henüz makinaları kullanmadım ama şimdiye kadar her şey sorunsuz işlediği için Serdar Bey'e teşekkür ederim. Beyaz eşya almayı düşünenlerin kendisine ulaşmasını tavsiye ederim.

    Aklınıza takılan bir nokta olursa, yaşadığım tecrübe kadar yardımcı olmaya çalışırım.
  • Arkadaşlar merhaba,

    Bugün itibari ile maalesef yeni fiyat listelerine geçilmiş durumda.

    Ufak oranda da olsa zam geçişi var, daha önce verilen fiyatlar maalesef geçerliliğini yitirmiştir.

    Saygılar.

    Serdar Çetin
    05533976676
  • Arkadaşlar merhaba,

    İş yoğunluğu nedeni ile saat 09:00 / 16:00 arasında sizlere yardımcı olmaya çalışacağım.
    Ulaşılamama durumunda lütfen whatsapp'tan istediğiniz modelleri ya da ürün grubunu bana yazın mutlaka geri dönüş yapacağım.

    Bosch marka bakan arkadaşlara da aynı ürünün birebir muadili Siemens'leri önerebilmem için baktıkları model kodlarını bana göndermeleri yeterlidir.

    Ürün alımı yapmadan bir de benden fiyat almanızda fayda var.

    Serdar Çetin
    553 397 6676
    09:00 16:00 Arası yardımcı olabilirim. Cevaplayamazsam lütfen whatsapp'tan irtibat kurunuz
  • Önümüzdeki yaz kısmetse evleneceğim, eşimle ev kurma telaşı içindeyiz. Siemens ürünlerini düşünüyoruz beyaz eşyada. Kafamızda belirlediğimiz birkaç model var, bunlarla ilgili düşüncenizi ve mümkünse fiyat teklifinizi rica edecektim. Yeni yıl, yeni zamlar vs. gelmeden hazır etmek istiyorum hazır fırsat varken.

    Buzdolabı:eşim iç hacmi geniş bir buzdolabı istiyor. Gözümüze çarpan ürünler bunlar oldu.
    KG86NAI30N
    KG86NAI42N - (önceliğimiz bu moddel)
    KG75NVI30N

    Çamaşır makinesi: bir model belirledik, işimizi göreceğini düşünüyoruz.
    WM12T48STR

    Bulaşık Makinesi: en çok kafamı kurcalayan ürün. fiyatı yüksek geliyor, duruma göre bu ürün için alternatif önerilerine açığım.
    SN257I00NT

    şimdiden teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deus Dominus -- 25 Kasım 2019; 0:43:28 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.