Şimdi Ara

Siemens KA62DA71NE buzdolabi su pınarı (Sorun Cozulmustur)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar evlilik hazırlıkları dahilinde Siemens KA62DA71NE buzdolabini almış bulunmaktayım. Bayi ile su pınarı hakkında gorustuğumde sebeke suyuna baglandıgını ve icerisindeki filtrenin yeterli olduğu belirtildi ancak bu beni tatmin etmedi ve sizin yardımınız gerekiyor..

    Öncelikle bu tur buzdolaplarını arastırırken samsung ta damacana icin bi motor tipi bağlantısı olduğu ve ona bağlantı yapılıp kullanıldıgı soylenmişti bunu satıcıya sordugumda siemens te direk sebeke bağlantısı var dendi. Acaba dısarıdan damacana icin bu tipte bi pompa yada motor tarzı birsey bulunabilirmi,kullanan arkadas varmı?

    Diğer dusunduğum sey ise bu motor olayını bulamaz ise su arıtma sistemine mi giriş yapsam diyorum cunku ciddi anlamda buzdolabinin ufacık filtresine guvenmiyorum ve su pınarı da kullanmak istediğim bir ozellik onun icin aldım bile diyebilirim..
    Su arıtma sistemindede dunya kadar marka model tip var, ne yapacağımı sasırdım acıkcası.

    Yardımcı olabilirseniz sevinirim...


    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Arkadaslar servisle konusmam neticesinde Flojet su pompası kullandıklarını ogrendim. Bilginiz olsun butun servisler bu sistemi kullanıyorlarmış, yani herhangi bir telas yapma durumunuz olmasın.. Satıcının sebeke suyuna baglanıyor dediklerine de inanmayın. Flojet sistemini her servis bilip kullanıyormuş.
    Candogan beye ilgi ve alakasından dolayı ozellikle tesekkur ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rottweiler -- 15 Mart 2012; 10:30:35 >







  • En mantıklısı su arıtma sistemine bağlamaktır. Şebeki suyu işi yalandır, itibar etmeyin.
  • Su arıtma sistemine baglarsam icme suyu isini de oradan halletmek istiyorum cunku hem arıtma hem sebil sacma olur. En mantıklısı bir servise sormak sanırım. cevap icin tesekkurler candogan bey.
  • Arıtma taktığınızda temiz su çıkışını çatalla ikiye çoğaltıp bir tanesini buzdolabına, bir tanesini de evyeye bir musluk daha ekleyerek verirseniz mükemmel olur.

    Böylece soğuk su ve buz ihtiyacınız buzdolabından, ılık su ihtiyacını da normal musluktan giderirsiniz. Sebil almanıza da gerek kalmaz.
  • Bende sizin dediğiniz sekilde yapmayı planlıyorum ancak arıtmadan cıkan suyun basıncı buzdolabı icin yeterli olacak mı o konuda biraz suphelerim var. İnsallah dusundugumuz gibi olur cunku baya bi heves ederek almıstım buzdolabını.
  • Pompa motorlu su artıma sistemleri yeterli basınçta su verebilir diye tahmin ediyorum. En kötü ihtimalle pompa almanız gerekebilir.
  • Pompalı olanında arastırmaya basladım candogan bey umarım sağlıklı bir urun bulabilirim. Bu sistemler hakkında forunda baya bir dolastım her kafadan bir ses cıkıyor kullananlara da guvenemiyorum acıkcası sanki herkez bi marka satmaya calisiyor gibi cunku ortak bir göruş birligide yok. Artık sansa birsey ler bakıcam ama dediğiniz gibi pompalı olarak arastırıyorum.
    Buradaki arkadaslara sorsam bu konuda pek bilgili yok sanırım yada mesajımı goren olmadı sizden baska; bana onerebileceğiniz bir sistem varmıdır, miktar onemli değil yeterki sağlıklı ve içimi guzel olsun.
  • http://www.denizdukkani.com/flojet-damacana-pompasi---12v/u13987 bu linkte bir urun buldum.Hanım arıtma suyu icemiyormus malesef mecbur damacanadan bir cozum bulmam gerekiyor. Tek bulabildigim bu tarz bir elektrikli pompa. umarım ise yarar.


    --------------------------------

    Ilk mesaja konuyla ilgili açıklama yapılmıştır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rottweiler -- 15 Mart 2012; 10:40:06 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rottweiler

    Arkadaslar evlilik hazırlıkları dahilinde Siemens KA62DA71NE buzdolabini almış bulunmaktayım. Bayi ile su pınarı hakkında gorustuğumde sebeke suyuna baglandıgını ve icerisindeki filtrenin yeterli olduğu belirtildi ancak bu beni tatmin etmedi ve sizin yardımınız gerekiyor..


    Yeni buzdolabınız hayırlı olsun. Deneyimlerinizi detaylı bir şekilde aktarırsanız benim gibi bu tarz buzdolabı düşünenler için çok faydalı olacaktır.
    Su sebili sorununu çözmeniz çok iyi olmuş. Bu konuda soru işaretleri vardı. En azından benim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.