Şimdi Ara

Siel set 2. parça a tribute for all seasons

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk parçasını aldım ve 2. parçaya geçtim ama wram fragrant energy ve cool fragrant energyi nerden bulabilirim.
    na nın forumunda birşeyler var ama onda da anlamıyorum o kadar iyi ingilizcemde yok

http://forums.na.aiononline.com/na/showthread.php?t=82343

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 9 Eylül 2012; 23:58:27 >
    Haziran Temmuz Ağustos: Yaz
    Eylül Ekim Kasım: Sonbahar Şeklinde

haritayı 4e böldüğümüzde: Sağ alt kısım Kış sağ üst kısım sonbahar- sol alt yaz sol üst ilkbahar şeklinde oluyor. buna göre hangi mevsimdeyseniz oranın taşları daha seri respawn olur diğer kısımlardada çıkar ama mevsim ne kadar uzaksa o kadar uzun sürede çıkıyor taşlar. 5 dk de bir respawn oluyor mevsiminde diğer kısımlarda 1-2 saati buluyor tek taşın spawn olması. dosya ekleyemedim harita göndermek isterdim ama aion forumuna bakarsan orada Map vermişler yükleyip rahatça toplayabilirsin. bu arada 4. görev sinir bozucu 3 gün sürdü bitirmem çiçek oldu içim dışım:)) bol şans

son bi şey daha
    Cool fragment: Sonbahar kış'ta çıkar
    Warm fragment: yaz ilkbahar'da çıkar
    Deepcool Tesseract ATX - MSİ Z97 Gaming 5 - Intel i5 4690k 3,5 Ghz - 4GB x 4 Kingston 1600Mhz Hyperx - 120 GB Kingston SSD - 250 GB Samsung M2 SSD - R9 280 DUALX 3 GB 384Bit - 32" LG LCD LK450 - Highpower 750w - Thermaltake Frio Duo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.