Şimdi Ara

Sid Meier's Civilization V (2010) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.952
Cevap
28
Favori
198.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri
  • Son Yorum geçen yıl
  • Cevaplayan Üyeler 679
  • Konu Sahibinin Yazdıkları 35
  • Ortalama Mesaj Aralığı 1 gün 10 saat 33 dakika
  • Haberdar Edildiklerim (Alıntılar) 66
  • Favoriye Eklediklerim 28
  • Konuya En Çok Yazanlar
  • Fîrzen (121 mesaj) GATIRCAN (121 mesaj) electranwn (71 mesaj) iamburak (68 mesaj) omurozsoy (60 mesaj)
  • Konuya Yazanların Platform Dağılımı
  • Masaüstü (726 mesaj) Mobil (298 mesaj) Tablet (28 mesaj) (2 mesaj) Mini (60 mesaj)
  • @
1 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Yahu bir kaç ss paylaşında merakımı gidereyim :<
  • Yaz google`a Civilization V gameplay diye görsellerde ara, merakını giderir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fîrzen -- 25 Eylül 2010; 1:53:32 >
  • Yok yahu civ 5 te bana " oha lan ! adamlar yapmış " dedirtecek kareler aradım ama bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve tanrı onu yarattı -- 25 Eylül 2010; 2:44:19 >
  • Sorun karelerde değil kardeşim onlar cansız, oyunu oynaman lazım canlı canlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yimmasabi

Walla oyun süper, özellikle de Ottoman Empire da arka fonda çalan müzikler harika olmuş ceddin deden kanun ud taksimleri türkülerden seçmeler inanılmaz bir ses kalitesi var 5+1 de çok güzel. Tüm efektleri %50-%20 arası yaptım music %100
    :)

Hocam dün gece Osmanlı ile 150 tur falan oynadım ,müziklerden iyice mayıştım ,rakı açasım geldi
  • YA beyler dnr ın sitesine giriorum oyun gorunmuyor antalyada yasıyorum cıktımı oyun yoksa herkes internetten mı download edip oynuyo ? fiyatı ne kadar cıktıysa collectors editionda 5 figur varmıs collectors ne kadar ? yada internetten nerden indirebilirim guvenılır sekilde ? saatlerce download bekleyıp setup ı actıgımda error le karsılasmak ıstemıorm =)
  • Ya steam i indirdim kurdu simd update ederken can't connect to steam server diyo, neden baglanamıyo genel bi sorunmu benden mı ? zaten hep böle inanılmaz oynamak istedigim oyunlara birtürlü istedigim zaman ulasamam kuramam oynayamam illaki bi 2 3 hafta sürünücem uykularım kacıcam sinirlerim kalkıcak sonra oynicam....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ucan Spagetti Canavarı

Yok yahu civ 5 te bana " oha lan ! adamlar yapmış " dedirtecek kareler aradım ama bulamadım

Oyun tercihini strateji türünden yapmamanı öneriyorum o zaman...

Bu oyunu beğenmeyen çıkar mı ya
  • Oyun Gerçekten Harika Olmuş Arkadaşlar. Dün 8 Saat Kadar Oynadım, Başından Kalkamadım Desem Yeridir. Son Raddeye Gelinceye Kadar Tuvalete Bile Gitmek İstemiyorsunuz Herhangibir Optimizasyon Sorunu Veya Çökme Durumu da Olmadı, Oyun Tüm Yönleriyle On Numara Olmuş Diyebilirim
  • Benim en çok sevdiğim şey müzikleri , her devletin kendine özgün müzikleri var, mesela ben dün Osmanlı ile oynarken, şu yeni dedikleri, tek şehirlik devletlerden belgrad çıktı oyunun ambiyansı birden değişti , kullanıcı dostu gerçekten çok sade, bir şey sorucam paradan kısıp araştırmaya daha fazla kaynak aktarma olayı vardı civ 4te bunda yok galiba para gani ama araştırmalarım çok yavaş,bulamadım.
  • Dun sirf bu oyunun orjinalini almak icin koca pc world'de saatlerce dolastim ama daha orjinali gelmemis !!

Daha fazla bekleyecek sabrim kalmadi simdi indirmeye basladim !! Gerci hic kuskum yok bu da oncekileri kadar guzel olmustur !!
  • dün indirdim ben de şöyle bi bakınayım dedim.civ 4 e göre karışık olmuş.menüleri kurcalamakla uğraştım.güzel olmuş ama civ 4 havasını bulamamaktan mıdır nedir daha tam ısınamadım oyuna
  • Arkadaşlar oyuna giriş videosunun ortasında atıyor beni. Aynı sorunla karşılaşan oldu mu?
  • oyun foldukça iyi olmuş. Osmanlı ile oynarken "Gel gör beni aşk neyledi" ezgisini duymak harika. Görüntüler falan cok harika olmuş. Her ne kadar benim sistemim kaldırmasa da low mow falan oynuyorum
  • Civilization hiç oynamamıştım indirdim şimdi Total War serisindeki gibi bir oyun bekliyordum ama çok değişik bir türlü oynayamadım oyunu video ve yazıları okuyup çözeceğiz artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: goxxxel

oyun foldukça iyi olmuş. Osmanlı ile oynarken "Gel gör beni aşk neyledi" ezgisini duymak harika. Görüntüler falan cok harika olmuş. Her ne kadar benim sistemim kaldırmasa da low mow falan oynuyorum

bu sefer oyunun müzikleri harika olmuş.bi tasavvuf müziği çalıyor bi fasıl..severek dinlediğim ömer faruk tekbilek ten bile bi parça almışlar oyuna.müzikler bağladı beni oyuna
  • internetteki videolara baktım yok babam öyle sözlükle mözlükle oynanmaz bu oyun çok karışık menüler
  • yetişirse p.tesinden itibaren oynayabileceğim.yoksa gelecek haftaya sarkacak. ah ulan kendi evimde net olacaktı ki

civ 3 ten beri oynarım,bunu 4 gözle bekliyordum.

bu arada oyuna yeni başlayanlar epey zorlanıyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Civilization hiç oynamamıştım indirdim şimdi Total War serisindeki gibi bir oyun bekliyordum ama çok değişik bir türlü oynayamadım oyunu video ve yazıları okuyup çözeceğiz artık..

Aslında Total War'un harita üzerinde geçen kısımları Civ'e çok benziyor fakat Civ'in 1/10'u kadar ayrıntılı, sonuçta TW sadece haritada da geçmiyor. Civ'de her türlü diplomasi seçeneği vardır, haritada dağ-ova-nehir kenarı gibi yerler stratejik önem taşır, oyunu kazanmak için birçok yolun vardır, sadece savaşmak zorunda değilsin. İlerleyen çağlarda topraklarında petrol olmadığını fark edip telaştan çevrende petrol sahibi birini aramak ve o şehrini almaya çalışmak (ya da petrolü olmayan bir komşuya petrol satmak ve bunun sana o komşum üzerinde güç sağlaması) bile yeterince eğlenceli.
    İlk oynayışınızda zorlanabilirsiniz ama oynadıkça ve yeni özellikler keşfettikçe keyfiniz katlanacak
  • Senenin en iyi strateji oyunu benim için. Starcraft serisini pek sevmem o yüzden onu katmadım. Harika yapmışlar valla. Aral getirse de multiplayera dalsak...
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.