Şimdi Ara

Sicario 2 (2018) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • güzel filmdi. Benicio Del Toro gibi bir kralı izlemek çok zevkli.
  • Filmi dün izledik ancak hem altyazının hem de elektrik kesintisinin azizliğine uğrayınca seyir zevkimiz hiç oldu. Ama genel olarak bahsedecek olursak ilk yapımda neler bulduysak aynısını burada da bulduk. Aynı gerilim atmosferi, aynı müzikler. Tabi farklı olarak olayları tahmin etme dürtülerimizden ötürü filmin senaryosu için çeşitli tahminlerde bulunup tutturma olasılığımızdan mütevellit bazı noktalar basit gelmeye başladı. Eksik bulduğum yerler de çok oldu.
    Sen o kadar kartel hesaplaşması diyorsun, savaş diyorsun ancak hiç kartel hesaplaşması göremedik, hiç karteller arası savaş göremedik. Yok eğer plan tutmadıysa bunu niye açık açık vurgulamıyorsun ki. Filmin sonunu da çok sonuçsuz, çok yavan hale getirmişler. Alejandro'nun bir yanağından girip diye yanağından çıkan kurşunun dişlerini, dilini çenelerinden en azından birini parçalamasını beklerdim ancak aradan geçen 1 yıl sonunda herifin sinekkaydı yanaklarını görünce bir gidin işinize ya, dediğim oldu.


    Benicio Del Toro iyi aktör ama film çok yavandı. Daha iyi işler beklerdim. Bu arada konuyu açan arkadaş konuyu güncellesin. 2. filmin yönetmeni Dennis Villeneuve değil, Stefano Sollima. D. Villeneuve sadece ilk filmi yönetti. @Cane®




  • Daha yeni izleme şansım oldu, gayet de güzel film olmuş. Gidip girelim mekana, 100 kişiyi tarayalım falan yok.

    Hatta klişe bir bitiş de yok, başka başka şeylere kapı açılıyor ne güzel yapmışlar.

    İlk filmin müziklerinin de üstüne çıkmışlar vay be..

    Tam da film izlenecek devirdeyiz arkadaşlar, 2k filmi alıp parlaklığı arttırıyorsun, doygunluğu yükseltiyorsun sana canavar gibi görüntü.

    Karanlıklarda falan da çok iyi takip edilebilen seyir keyfi var.
  • konuyu görünce yazayım dedim.

    İlk filmi pek beğenmemiştim. Bu yüzden 2. filmden hiç beklentim yoktu. Hani yoklukta izlemek için izle modundaydım ancak filmin atmosferi olsun müzikleri olsun oyunculukları olsun ilk filme göre kat kat daha iyiydi ve başarılıydı. 8/10
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.