Şimdi Ara

Sıcaklık değerleri Normalmi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir kaç aydır ısınmayla ilgili problemlerim var Boştayken 68-70 derecelere kadar çıkıyor fakat bu durum genellikle bir kaç saatten sonra oluyor yük altındayken hiç bakmadım çünkü oyun pek fazla oynamıyorum vede fan seside fazla bu arada hep dengelide kullanıyorum daha hiç içine açıp temizleme yapmadım laptopu alalıda 9 ay falan oldu daha servisede vermedim açıkcası acaba tozlanma ihtimalı varmı imzamdaki laptopu kullanıyorum


     Sıcaklık değerleri Normalmi
     Sıcaklık değerleri Normalmi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICromwelleI -- 2 Mayıs 2014; 18:09:24 >



  • Normal değerler değil bunlar.benim laptop'da bf3'ü 1.5saat oynayınca sizinki gibi ısınmıyor :( servise verin onlar macunu yeniler fanı temizler.sorun bunlardan kaynaklanıyordur herhalde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zava.Zin.Go

    Normal değerler değil bunlar.benim laptop'da bf3'ü 1.5saat oynayınca sizinki gibi ısınmıyor :( servise verin onlar macunu yeniler fanı temizler.sorun bunlardan kaynaklanıyordur herhalde.

    Zaten boştayken bu durum böyle oyuna girince 2k14de baktım 85 dayanıyor zaten fan sesinden oynuyamıyosun herhalde servise vermek lazım
  • Garantisi varsa servise gidip içini temizlemelerini söylersen macunu yenilerler fanı temizlerler.eğer yoksa bir bilgisayarcıya verin onlarda temizler
  • notebook ta belirttiğin süre içinde 65-70 arası normal. zaten max ta 74ü görmüş. anlık değerler normal.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qonrul -- 3 Mayıs 2014; 20:32:53 >
  • Başka bir program deneyin boştaki sıcaklıklar olarak normal değil,virüs ihtimalini göden geçirin,görev yöneticisinde işlemler bölümünde çalışan uzantılar varsa üzerine sağ tıklayarak görevi sonlandırın bazı uzantılar işlemciyi anlık yoruyor,başlangıçta aktif programları kapatın.
  • @cemosass

    Normalse bir sıkıntı yok peki fan seside fazla çalışıyor buda normalmi acaba boştayken oyundada denicem bir bakalım.

    @Cengaver53

    Dediklerinizi kontrol ettim başka programdada baktım zaten ilk açılışta 50 derece ile başlıyor yarım saat sonra 60 fan hızlanır ben dengelide kullanırım yüksek performansda fan çok ses çıkarıyor çünkü virüs taramasıda denedim herhangi bir virüs çıkmadı combofixlede tarattım.
  • hocam şöyle söylim. msi ge60 var. benzer durumu bende yaşadım. boştayken 1-2 saat içinde 65-70 dereceye çıkıyordu. fan sesi arada bi artıyordu. oyundayken biraz daha artıyordu değerler. çok yöntem denedim. sonuç değişmedi. ama cihazda sorun da yok. oyunda oynuyorum her işimi de hallediyorum ama ısınıyor işte.
  • Benimkisi 70 dereceye çıktığı zaman odada duramıyon fan sesi baya kötü bilmiyorum araştırdıysan bu laptopda fan sıkıntısı var bende bilmeden aldım şimdi bir oyun denicem bakalım ne kadar artıcak en son oyunda 90 çıkmıştı bathmande arada bir sıcaklıktan oyundan atıyordu bilmiyorum şu an boşta mesela 50derece ile başlıyor ilk aldığımda 45 derce idi yanlış hatırlamıyosam zaten masaüstü gibi beklememde acaba fan falan tozlandımı diyorum şimdi eğer öyle bir durum varsa servise vericem garantisi var nasolsa.
  • diğer arkadaşların dediği gibi bakımını yapmakta fayda var tabi. ben fanı da temizledim macun da sürdüm değişiklik olmamıştı. 90 yine iyi ben 98 leri gördüm.
  • Buda oyundan sonra çektiğim ekran resmi maksimum 90 dereceyi gördü normal gibi fakat fan sesi yine çok fazla buda normal herhalde
     Sıcaklık değerleri Normalmi Sıcaklık değerleri Normalmi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.