Şimdi Ara

Sıcak Fırsatlardaki Misafirler Hakkında!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sıcak fırsatlar bölümünde olan misafir sayısı üye sayısından 4 kat hatta 5 kat fazla olabiliyor bildiğiniz gibi. Benim kafamı kurcalayan şu, en kıytırık forumda bile bir linkteki dosyayı indirebilmek veya görüntüleyebilmek için üye olmak gerekiyorken Türkiye'nin en kapsamlı aktif forumu neden yol geçen hanı gibi?
    Hadi onu geçtim bir insan her gün girip faydalandığı forumda neden bir adet hesap açmaz ki? Paralı desen değil, hesap almak karmaşık bir olay desen o da değil, nedir yani bunların derdi? Konuyu neden açtın derseniz çok güzel bir yurtdışı alışveriş fırsatı yakaladım ara sıra güzel fırsatlar da görüyorum ancak sırf bu durumdan dolayı konu açmıyorum açmayacağım da herkese tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simerazzı -- 9 Mart 2016; 14:17:26 >

• Burda dh amaci para kazanmak oldugu icin ne kadar cok kisi gelirse o kadar iyi deniniyor bence bu yuzden herhangi bir sinirlandirma getirilmiyor uye olmak zorunlu olursa yariya duser bence foruma gelenler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu mesaja eklenen görseller:

Sıcak Fırsatlardaki Misafirler Hakkında!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    aynen katılıyorum. Yönetimin amacı sitedeki içeriklerin kalitesi veya onların korunması falan değil olaya maddi açıdan yaklaşıyorlar. İster misafir ister üye gelsin reklam başına parasına bakıyor site.

örneğin. 150/50 trendyol kampanyası bittiğinden falan değil siteyi çökertiyorlar, konu biten sıcak fırsatlara taşınınca normale dönüyor. ama ısrarla hala konu açıyorlar düzelince. açmayın kardeşim konu falan.

misafire kapatılması falan da çözüm değil, yıllardır üye olup tek konu, tek mesaj atmamış kişiler var. misafir üyelik kalksa bu adam üyelik alıp gene çekip gider. bu bölümü döndüren belli başlı özverili, yardımsever üyelerden başkası değil.

çek satış bölümü de önemli bir sorun.

şunu da yeri gelmişken ekleyeyim: hiç bir çıkarı olmadan forumda bilgi paylaşıp, insanlara yardım eden, net İYİ bir insandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 9 Mart 2016; 15:49:55 >

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

ekşi denilen ucube sitede konusu olduğundan beridir böyle. misafir sayısında önemli artış oldu.

örneğin. 150/50 trendyol kampanyası bittiğinden falan değil siteyi çökertiyorlar, konu biten sıcak fırsatlara taşınınca normale dönüyor. ama ısrarla hala konu açıyorlar düzelince. açmayın kardeşim konu falan.

misafire kapatılması falan da çözüm değil, yıllardır üye olup tek konu, tek mesaj atmamış kişiler var. misafir üyelik kalksa bu adam üyelik alıp gene çekip gider. bu bölümü döndüren belli başlı özverili, yardımsever üyelerden başkası değil.

çek satış bölümü de önemli bir sorun.

şunu da yeri gelmişken ekleyeyim: hiç bir çıkarı olmadan forumda bilgi paylaşıp, insanlara yardım eden, net İYİ bir insandır.

biz eski üyeler bunu devam ettiriyoruz, ama malesef, misafir + firma çalışanı + yeni üyeler , bunlara bi ayar çekilmeli gerçekten , hem kaliteyi düşürüyorlar, hem de düzenli müşteri değiller , şöyleki, hadi diyelim reklam için herkese kapını açıyorsun , ama adama üyelik zorunluluğu getirsen, sitede daha fazla duracak, konuya bakıp-işini bitirip-çekip gitmeyecek

herşeyi de biz mi söyleyeyim arkadaş, kendileri biraz akıl etsinler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıcak Fırsatlar
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hbto H kullanıcısına yanıt
    Hesap açmaktan kasıt şu, hesap açan bir kişi yeri geldiğinde konulara yorum bile atsa, birilerine yardımcı olsa, veya gördüğü bir fırsatın konusunu açsa foruma katkısı olacak, hem kendi kazanacak hem de birilerine faydası dokunmuş olacak. Güzel fırsatları paylaşan forumda toplasan 25-30 üye var daha az belki de. Şu durumda onlar da kendini enayi yerine koyulmuş hissediyor. Benim gibi bir çok üye bu sebepten dolayı artık konu açmayı bıraktı. Sıcak fırsatlar eskisi gibi değil diyoruz ya hani, üyelerin eski şevki heyecanı kalmadı artık bu kan emiciler yüzünden. Ekişicilere iki çift lafım var. Donanım haber ölücüleri başlığında bize saydırıp saydırıp, bir şey alacakları zaman veya güzel bir konu açıldıgı zaman bizden önce kurutuyorlar.
  • Olması gereken bu zaten hocam. Fırsat paylaşma konusunda aktif olan arkadaşlar 1 hafta çeksin elini klavyeden bakalım ne oluyor
  • Yav çok sıcaksa PM atın bari yılların üyesiyiz. Merak ettim [simage][/simage]

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam bu yüzden forumun eski üyeleri whatapp gruplarında buluşuyor sıcak fırsatları birbirleriyle paylaşıyor. Belki de bu cinsten bir ayar gerekiyor bu başlığa. Geriye de forumda banka fırsatları kalır böylece.. Çözümü nedir orasıda meçhul bence.
  • dr_olfactorius D kullanıcısına yanıt
    forumun neden bomboş olduğu belli oldu demekki asıl cevher whatsapp grubunda
  • insanlar o kadar hazırcı ki milleti fırsatçı yaptım etrafımdan, birisi de girip de şurada şu var demiyor. Nasıl bir insan bunlar anlamış değilim Daha yanımdaki adamlara lafımız geçmiyor dışarıya ne yapabilirsin..
    Hizmet ediyorum insanlara hayvanlara doğaya. Kağıtları camları dışarıda dahi sağa sola atmayıp elimden geldiğince ayrı poşetleyip toplu çöpün yanına koyuyorum ki başkalarına para kazandırıyorum. Biten pilleri atık pil kutusuna atıp doğaya zarar vermiyorum. Yediğim etin kemiğini kedi köpeğe yiyemeyeceğim bayat ekmeği kuşlara veriyorum. Tükettiğim meyvelerin çekirdeklerini doğaya dikemezsem uygun gördüğüm yerelere serpip hiç yoktansa o tohumlara bir şans tanıyorum. Hiç zor değil inan çok mutlu oluyorum.
  • bende diyorum sıcak fırsatlar neden eskisi gibi değil
    önceden gerçekten iyi fırsatlar bulurdum bir şeyler alırdım
    sadece sıcak fırsatlar bölümü için üyelik istenebilir almak çok zor değil. Üye olan kişi en azından arada sırada bir yere yorum bırakır ne bileyim başlık vs. açar foruma da katkısı olur, bu şekilde tam bir emek sömüürüsü
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.