Şimdi Ara

| Sıcak Fırsat | Sony Vaio VPC-F24M1 Sınırlı Sayıda 1619 TL | Sıcak Fırsat |

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
3
Favori
5.772
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony Vaio VPC-F24M1 Sınırlı Sayıda 1619 TL
    Ürünler Sony Eurasia Garantilidir.

ÜRÜN LİNKİ BURDADIR

Sony Vaio Notebook VPCF24M1E/B Core i5 İşlemci
    Eğlence için Tasarlandı

Full HD ve Blu-ray ile High Definition kalitesini keşfedin ve yepyeni bir eğlencenin kapılarını aralayın

Full HD ekranda filmlerin canlandığına şahit olun
    Güçlü NVIDIA® grafik kartı ile oyun oynayın
    2. nesil Intel® Core™ i5 işlemci ile eğlenceniz için gereken gücü sağlar
    S-Force Front Surround 3D'nin gücünü hissedin
    Quick WEB ile saniyeler içinde çevrimiçi olun

İşletim Sistemi : Orijinal Windows® 7 Home Premium 64 bit Service Pack 1
    Platform : 2. nesil Intel® Core™ i5 İşlemci
    Chipset : Intel® HM65 Express Chipset

Not: Çanta fiyata dahil değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonybizde -- 9 Eylül 2012; 21:20:18 >

Türkiye' nin en uygun Online Sony Center' i
  • hersey cok guzel ama her ne kadar gt540 iyi olsada oyun oynayacaklar icin full hd ekranda malesef problem olacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DELL OPTIPLEX 3070 // I3 9100T // 16+4 GB DDR4 2666MHZ // 500 GB SANDISK NVME 3D NAND SSD // HP W2207H LCD // MAALESEF TTNET ADSL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batistuta

hersey cok guzel ama her ne kadar gt540 iyi olsada oyun oynayacaklar icin full hd ekranda malesef problem olacaktir

2gb ram var sonuçta. Oyun oynayacak adam gitsin i7 monster alsın, bununla uğraşmasın. Bu forumda nedense herşey oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: storm

quote:

hersey cok guzel ama her ne kadar gt540 iyi olsada oyun oynayacaklar icin full hd ekranda malesef problem olacaktir

2gb ram var sonuçta. Oyun oynayacak adam gitsin i7 monster alsın, bununla uğraşmasın. Bu forumda nedense herşey oyun.

butce acisindan genelde oyun oynamak isteyen birinin radarina takilacak bir notebook olabilir diye dusundum ve yorumumu o yonde yazdim. yorumu ciddiye alacak olanda oyuncular. bluray ve full hd ekran sebebiyle film izlemek icin harika bir notebook o ayri konu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu üründe sony ayrıcalığı var (Full HD)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 6 Eylül 2012; 20:22:27 >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozdilek

bence tam bi takoz

o takoz dediğin dizüstünün kontrast oranı 100:1 değil 1000:1 dir şuan piyasadaki dizüstülerin %95 100:1 dir
    http://www.notebookcheck.com/Test-Sony-Vaio-VPC-F22S1E-B-FHD-Notebook.58791.0.html

Bu fiyata alınabilecek en iyi dizüstü

Takoz dediğin kasanın havalandırması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 6 Eylül 2012; 20:48:02 >

• Site hakkında bilgisi olan var mı millet ?? Güvenilirmidir ?? Biraz fazla uygun geldi fiyat. İşkillenmemek elde değil Bide ben o hdd den ayrı 120 lik ssd takabilirmiyim. Takarsam ne olur kullanan arkadaşlar varsa görüş ve fikirlerini paylaşabilirlerse sevinirim
    (Not:Geçen hafta yapsalardı ya bu kampanyayı. Hazır izmirdeydim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi durall -- 6 Eylül 2012; 22:05:42 >
    AMD Ryzen 5 2600 3.9GHz AM4 - Asus ROG STRIX B350-F GAMING- Saphirre r9 290 4GB 512Bit - Adata XPG 8GB SPECTRIX D41 3000MHz DDR4 RGB Ram - Kingston 480GB KC1000 M.2 Sata NVMe SSD - WD 3.5" 2TB Caviar Green Sata 3.0 HDD - High Power Astro Lite 750W 80Plus Gold PSU - Aerocool Project 7 P7-C0 Çift Taraflı Full Cam Yan Panelli Oyuncu Kasası
  • quote:

quote:

Ram 2 mi 4 mü 6 mı anlayamadım

Hafıza Boyutu (GB)
    6
    Hafıza Tipi
    PC3-10600
    Bellek Özellikleri
    DDR3 SDRAM
    Bellek Niteliği
    4 GB (SO-DIMM) x 1
    Hafıza Hızı (MHz)
    1333
    Maks. Desteklenen Bellek
    8 GB

Apple iPhone 17 Pro 256GB AirPods 4 ANC
    PENTAX K-5 / K-10D Grand Prix
    Apple MacBook Pro
    Lancia Delta 1.6 otm

• quote:

Orijinalden alıntı: serin_su842

quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

Orijinalden alıntı: ozdilek

bence tam bi takoz

o takoz dediğin dizüstünün kontrast oranı 100:1 değil 1000:1 dir şuan piyasadaki dizüstülerin %95 100:1 dir
    http://www.notebookcheck.com/Test-Sony-Vaio-VPC-F22S1E-B-FHD-Notebook.58791.0.html

Bu fiyata alınabilecek en iyi dizüstü

Takoz dediğin kasanın havalandırması

Hocam adam haklı takoz demekle cihazın ağırlığı 3 kg ı geçiyor pil ile oha yaniiiiiii.

"Takoz" kelimesinin anlamını bildiğin için sana teşekkür ediyorum

• quote:

Yalnız laptop fanının hava çıkışı var hava aldığı yer yok

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

Fan zaten hava çıkışının olduğu yerde olur
    Alttaki ızgaralardan hava alıyor
    Dizüstü yere direkt yapışmıyor
     | Sıcak Fırsat | Sony Vaio VPC-F24M1 Sınırlı Sayıda 1619 TL | Sıcak Fırsat | | Sıcak Fırsat | Sony Vaio VPC-F24M1 Sınırlı Sayıda 1619 TL | Sıcak Fırsat |

Cihaz 3,1kg 16,4" yani 17" çoğu 17" ler 3 kg geçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 7 Eylül 2012; 1:20:19 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

Fan zaten hava çıkışının olduğu yerde olur
    Alttaki ızgaralardan hava alıyor
    Dizüstü yere direkt yapışmıyor
     | Sıcak Fırsat | Sony Vaio VPC-F24M1 Sınırlı Sayıda 1619 TL | Sıcak Fırsat | | Sıcak Fırsat | Sony Vaio VPC-F24M1 Sınırlı Sayıda 1619 TL | Sıcak Fırsat |

Çok saçma.O hava delikleri anca aktif soğutma gerektirmeyen bileşenleri soğutabilirken,o yönden gelen havayla işlemci ve ekran kartını soğutmak

Olması gereken şekil;

Ekleme:
    Şuanki kullandığım laptobun fan deliği yarım.Ne mantıkla yapmışlarsa fanın yarısı kadar hava alma deliği açmışlar altında.Ki o delik fan ile aynı boyutta olsaydı sıcaklık değerlerinin şimdikinden çok daha iyi olucağından eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 7 Eylül 2012; 1:13:46 >

• çok kalas duruyor...
  • Buna da para veren olur şimdi
  • Arkadaşıma zamanında indirimle 2100'e aynı üründen almıştık. Ben ağlamıştım çünkü aynı fiyata EB serisi Full HD-Blu Ray'li almıştım ben daha 1-1.5 ay öncesi. Başka markalarla karşılaştırmak istemem çünkü birçok başka markaya sahip arkadaşları da ağlatır diye düşünüyorum ki zaten birçok çamur atmaya yönelik hareket bunu gösteriyor. Çamur atmayı değil de, almayı düşünenlere, ürünü kısa bir süre kullanmış biri olarak diyebilirim ki ürünün asla ısınma problemi yok, olacağını sanmam. Kasasının kalın olmasının sebebi aşırı derece iyi düzenlenmiş havalandırma sistemi zaten. Bazı insanlara kalın gelebilir özellikle ultrabooklar çıkmışken ama bu bir ultra-media notebook. Her gün işe-okula götürücek insanlar değil oyun ve media isteyenlerin alacağı bir model. Full HD, Dell RGB led ekranlardan sonra en iyi notebook ekranı olan Sony Vaio Plus ekran, Blu-ray yeterli 3 kavram ayrıca. Oyun konusunda da, aşırı oyun severseniz alırken düşünün çünkü bu bir oyun bilgisayarı değil, ancak, yine de birçok oyunu full hd ve yüksek-orta düzeyde oynayabileceğinize eminim. Ben EB3Z1E ile rahatım hala oyun konusunda. Kasası biraz kalın ve eğimli. Kısacası kaba görünümlü ama ergonomik. Yine de o kabalık hat kesimleri ile birçok yerde düzeltilmiş ki, aldığımız arkadaş kız idi ve bayılarak aldı, halen de öyle kullanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuzeyboun

Arkadaşıma zamanında indirimle 2100'e aynı üründen almıştık. Ben ağlamıştım çünkü aynı fiyata EB serisi Full HD-Blu Ray'li almıştım ben daha 1-1.5 ay öncesi. Başka markalarla karşılaştırmak istemem çünkü birçok başka markaya sahip arkadaşları da ağlatır diye düşünüyorum ki zaten birçok çamur atmaya yönelik hareket bunu gösteriyor. Çamur atmayı değil de, almayı düşünenlere, ürünü kısa bir süre kullanmış biri olarak diyebilirim ki ürünün asla ısınma problemi yok, olacağını sanmam. Kasasının kalın olmasının sebebi aşırı derece iyi düzenlenmiş havalandırma sistemi zaten. Bazı insanlara kalın gelebilir özellikle ultrabooklar çıkmışken ama bu bir ultra-media notebook. Her gün işe-okula götürücek insanlar değil oyun ve media isteyenlerin alacağı bir model. Full HD, Dell RGB led ekranlardan sonra en iyi notebook ekranı olan Sony Vaio Plus ekran, Blu-ray yeterli 3 kavram ayrıca. Oyun konusunda da, aşırı oyun severseniz alırken düşünün çünkü bu bir oyun bilgisayarı değil, ancak, yine de birçok oyunu full hd ve yüksek-orta düzeyde oynayabileceğinize eminim. Ben EB3Z1E ile rahatım hala oyun konusunda. Kasası biraz kalın ve eğimli. Kısacası kaba görünümlü ama ergonomik. Yine de o kabalık hat kesimleri ile birçok yerde düzeltilmiş ki, aldığımız arkadaş kız idi ve bayılarak aldı, halen de öyle kullanır.

Bir elektronik alet alamadığın için ağlamak

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

quote:

Ram 2 mi 4 mü 6 mı anlayamadım

Hafıza Boyutu (GB)
    6
    Hafıza Tipi
    PC3-10600
    Bellek Özellikleri
    DDR3 SDRAM
    Bellek Niteliği
    4 GB (SO-DIMM) x 1
    Hafıza Hızı (MHz)
    1333
    Maks. Desteklenen Bellek
    8 GB

Arkadaşım ben ekran kartının raminden söz ediyorum. Arkadaş ekran kartına yetersiz demiş, 2gb gt540 var.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.