Şimdi Ara

Sıcağı Sıcağına: PES 2013 Demo

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
1
Favori
39.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •      Hakem düdüğünü çalıyor ve maç başladı!






  • PS3'e neden çıkmadı bu demo?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Fifa karısında pes etti pes .
  • Oynanış 2012'ye göre epey gelişmiş ama oyun hala genel olarak aynı oyun.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Of lanet olsun ben de 500 mblik inceleme cekmistim dun gece upload oldu.Acele etseydim sizdeen once yapardim ps forumuna atardim:(

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PES 12'nin kopyası.Sadece menüler değişik.Konami dizini döve döve gelecek nesli beklesin.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bence oyun kötü değil hatta 2012'ye göre oynayış ve lisanlar olarak daha iyileşitrilmiş olacaktır.Burdan Fifa'cılara sesleniyorum pes2013'de bi barça vs madrid maçı yapmadan erken karar vermeyin derim ben...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Demoyu oynadım ve bence oyun şu haliyle bile PES 2012'den iyi olmuş. Tavsiye ederim, paşlaşma, defans gibi özelliklerde iyileştirmeler yapılmış bence. ;)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • demoyu oynadım paslaşmalar falan çok hoşuma gitti.hoşuma gitmeyen tek yanı her zamanki gibi seyirci atmosferi,maç oynarken resmen uykum geliyor
  • PC de DEMOYU oynadım fakat videodaki gibi yön okları çıkmadı sizlerde çıktımı acaba ?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • dün saat 19.00 gibiydi PSN'ye gelir gelmez indirdim,Yenilikleri söyleyeyim öyle R1'e bas koş yok artık oyuncular yoruluyor,Yüz animasyonları Çok iyi..Manuel pası sevdim L2 ile manuel pas şut yapıyorsun bir ok çıkıyorki topun nereye gideceğinde sapma olmuyor,hatalı pas sona erdi gibi bir şey...Çalımlar çok daha güzel olmuş.ayrıca Tek dokunuş diye bir şey çıkmış top oyuncuya gelir gelmez topu kaldırabiliyor ve diğer oyuncuyu hızlıca geçebiliyor. bu oyun akışını hızlandırıyor.Frikik konusunda ilk defa Ronaldoyla Frikik çektim Sol çaprazdan gol oldu.Sanki frikikle gol atmak daha da kolay olmuş gibi.

    Bana kalırsa Fifadan daha iyi,ne bakımdan derseniz Fifanın demosunu izlemiştim.. Birkere her sene fifanın eksiği Yüz animasyonları Ben Fifa 12 de Çoğu oyuncunun yüz animasyonunu beğenmedim.Pes'in de her sene eksiği LISANS...
  • Demoyu dün Xbox'a indirdim. İndirdiğimden beri sıkılmadan oynuyorum. Ama FIFA'da olacak olan sesli komut özelliği Pes'in FIFA'yı geçememesindeki nedenlerden biri olacaktır.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Futbolcu yüzlerinde Fifa'ya haksızlık yapmışsınız. Fifa o konuda çok daha kaliteli. Mesela Nani'nin kafa golünde oyuncuyu tanıyamadım bile, normal zenci bi adam yapmışlar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ben PC de demo oynadımda top oyuncudayken yön okları yoktu.Bilen varmı bu işi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MBrkA

    Demoyu dün Xbox'a indirdim. İndirdiğimden beri sıkılmadan oynuyorum. Ama FIFA'da olacak olan sesli komut özelliği Pes'in FIFA'yı geçememesindeki nedenlerden biri olacaktır.

    ben tam bilmiyorum da sesli komut özelliği nasıl olcak ?
  • Ersin arkadaş demo pc ve xbox a çıktı playstation' a önümüzde ki günlerde çıkacak diyor. Ben bugün indirdim. Playstation Store da sol menüden ''Demos'' a gelip oradan ''P'' harfine geldi mi gözüküyor orada ve ben gece yarısı indirdim oynadım.

    Ersin dostum her videonuz da illa playstation' a karşı çamur at izi kalsın şeklinde çaktırmadan ara sözler söylemek zorundamısınız. Sadece sen değil dostum BSC de playstatio a karşı büyük bir sevgisizlik var. Ben anlamadım gitti. Bugün Sony olmasa Playstation olmasa ne Türk oyuncusu orijinal oyun alışkanlığı kazanırdı ne oyun satışları patlardı nede oyun yapımcıları Türkçe oyun yaparlardı. Bugün Sony' e ait dünyanın en büyük stüdyoları Türkçe oyun yapıyorlar.

    Fakat siz insanları bu makineden soğutmaya çalışıyorsunuz. PES2013' ün demosu gece yarı playstaion' a çıktı ve ben oynuyorum. Demos da P ye geldiğiniz zaman görüyorsunuz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar oyun PSN de şu an var ben indiridim haftaya falan çıkacağı yok hemen şimdi indirebilirsiniz...
  • Seyirci atmosferi geliştirilmiş arkadaşlar bende oynadım. Bazı anlarda baya canlı oluyor seyirciler. Baya geliştirmişler oyunu. Kaleciler özellikle resmen çağ atlamış. Ayrıca ben yapay zekayı çok beğendim seri oynuyorlar ve çoğu zaman çalıma girebiliyorlar. Top fiziğinide baya geliştirmişler. Şutlar ve paslar baya gerçekçi hale gelmiş. Ancak hala geliştirilmesi gerek çok şey var. Oyuncu ID 'leride çok hoşuma gitti. Animasyonlarda hala eksikler var.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Demoyu oynadım, bu videoyu da izledim acaba bendemi sorun var diye ama şu sıralayacağım olayları yıllardır değiştirmediler :

    - Kaleci topu yakalamıyor. Videoda 7. dakika sonlarında ve 8 in başlarında da görünüyor. Kardeşim kaleci orada topu tutsun diye var hala yakalamıyor.

    - Oyuncu yüleri gerçekçi denmiş, benim gördüğüm kafa poligonlarına oturtulmuş 2 boyutlu resimler. Dokuların hepsi 2 boyutlu. Haliyle resmi görüp benziyor denmiş ama Fifa 'da dokular 3 boyutlu ve ter gibi ekstra efektler görülebiliyor.

    - Oyunda oyuncuların gözleri tamamen gölge ile kapalı. Yahu bu nedir her sene aynı gözleri oyulmuş gibi.

    - Tüm paslar adamı buluyor. Fifa ' da da otomatik pas ve şut var ama tamamen manuel yapılabiliyor. PES de ne yaparsan yap pas çok otomatik gidiyor

    - Oyun aşırı hızlı ve çok gollü. Ayrıca 1 adamı alıp koşturarak pas vermeden gol atma yüzdesi fazla. Fifa'da sürekli pas yapmazsan topu kaptırırsın. Kaleye şut çekmeden önce koşmayı bırakmazsan şutun kaleyi bulmaz uçar gider. 5 dakikalık yarıda oynanan maçta 7-5 gibi skorlar olmaz.




  • ilker_xxx, merhabalar. Öncelikle yorumunuz için teşekkürler. Sitemizde tüm platformlara olan duruş aynı şekildedir. Hepsinden de ayrı keyfi ve eğlenceyi alıyoruz ve BSC açık olduğu sürece tüm platformlara yer verecektir.

    PES Demosuna gelecek olur isek; Oyunun Amerika demosu Salı günü çıktı ve PC demosu da dün sabah saatlerinde çıktı. Yani biz videoyu çektiğimizde henüz PS3 demosu Avrupa hesaplar için çıkmamıştı. Bu nedenle de önümüzdeki günlerde çıkacak diye belirttik. Kesin bir tarih vermedim. Video montaj sürecinin ve çekimlerinin yazılı incelemeler ve içerikler ile karıştırılmamasını umuyorum.

    Ayrıca bu söylemin PS3'ü neden kötülemiş olduğunu da anlayabilmiş değilim. Örneğin bazı firmalar konsola özel içerik veya zaman öncelikli içerikler yayınlıyor. Diyelim ki X oyunun içeriği PS3 ve Xbox 360'a veya başka bir platforma bir ay sonra çıkacak. Bunu belirtirsek çamur atmış mı oluyoruz? Lütfen bu konularda fanatikliğimizi bir kenara bırakalım. Tekrar teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.