Mass Effect 3'ün oldukça doyurucu olan demosunu Sıcağı Sıcağına yorumluyoruz.
Gene Komik Bir İnceleme RPG'Den Çok FPS Birtek FPS Kamera Açısı Yok :)
@Crynet TPS oluyor dediğin akıllı arkadaşım :D
volkanı görünce oyunu almaktan vazgeçtim
TPS oyunlarını çok severim RE5 de bu yönüyle hosuma gitmişti. RPG olarak tek yedirilen şey karakteri kendi stratejine göre şekil vermek ve skiller. ama tam bi TPS oyunu
quote:
Orijinalden alıntı: pcgamebeer
volkanı görünce oyunu almaktan vazgeçtim
Videolarınızdaki esprili anlatım videoya renk katıyor resmen izlemekten sıkılmıyor insan bu mizahi anlatım sayesinde :). Oyun çok güzel geliyor bu arada.
crynetin ne demek istediğini anlamamış bazı arkadaşlarımız hahaha.kardeşim adam demiş ki fps oyunlarındaki gibi aksiyon var birtek kamera açısı eksik demiş hahahah adamda haklı.
@CaSsErDoDo FPS diyince aklına bir tek CoD geliyorsa,tps deyince aklına oyun gelmiyorsa doğaldır.Oyunun aksiyon derecesini kamera açısı belirlemez.Prototype,Diablo,Max Payne vb...Bunlar FPS miydi?
filmin volkan oynıyacakmış ben öle duydum :D
Kaç gb ???
"yanıma gel" :D
nedense ben lila hiç sevmim dakkada ölü
@atahan12 diablo'ya tps mi dedin yoksa ben mi yanlış gördüm?
pc demosu var mı acaba
Volkan :)
yav oyun güzel...atmosfer çok güzel ama yürüyüş animasyonları bana çok yapmacık geldi + ara sinematikler çok uzun..neredeyse tüm demoyu adamlar sinematikle doldurmuş..ama ses efektlerine gelince harikulade..hele bir de ses sisteminiz varsa dolby digital ses kalitesi...zzaten günümüz oyunları dolby digital i destekliyor tabi...:=)
hd bekliyorum :)
Bu oyunu Heyecanla Bekliyorumm ..
Atmosfer inanılmaz resmen sizi o evrenin içine sokuyor.