SFF (Small Form Factor) tipindeki ufak sistemleriyle tanınan Shuttle, bugün duyurduğu yeni bir sistemle hayli ilgi çekeceğe benziyor. Firma, XPC 1337 serisi altında oyunculara özel bir dizi ürün sunmayı amaçlıyor, bu serinin ilk ürünü de çok gösterişli bir sistem için gerekli her harcamayı yapmaya niyetli oyun meraklıları hedef alınarak üretilmiş SDXi sistemi.
SDXi, içinde dört çekirdekli Intel Core 2 Extreme QX6700 işlemcisi ve 2 GB Crucial Ballistix bellek taşıyor. Sistemde iki adet ATI Radeon X1950 Pro ekran kartı takılı gelmekte ama dileyene GeForce 8800 GTS seçeneği de var. Shuttle dökümanlarda kimi yerde X1950XTX'den de bahsetmiş ama şu anda böyle bir sistem seçeneği bulunmuyor. Sabit disk olarak yine iki adet 10000rpm'lik Western Digital Raptor 150 GB kullanılmış.
Ufak bir kasaya sığdırılmış bu çok güçlü sistemin soğutulması, bütünüyle kasa içine sığdırılabilmiş bir suyla soğutma sistemiyle sağlanıyor. CoolIT firmasının patentli MTEC sistemiyle soğutulan kasa dolayısıyla oldukça sessiz.
Sistemin kasasın boyası, otomobil süslemeleri konusunda deneyimli Smooth Creations firması tarafından özel tasarlanmış. Her SDXi sistemin özel olarak elle boyanacağı ve sistemlerin birbirlerine tam olarak benzemeyeceği belirtiliyor. Ayrıca sistemle birlikte sunulan Saitek klavye ve Razer fare de aynı boya tasarımına sahip. Bu küçük ama etkileyici sistemin fiyatıysa ABD'de 3449$ düzeyinden başlıyor, yukarıda saydığımız özelliklerle alınırsa fiyat 5000$'ı aşıyor.
çok pahalı onun haricinde lcd monitörle çok iyi gider hastasıyım.
ya reklam bölümü pardon pardon yeni ürün tanıtım bölümü burası değil. bu arada modculuk demek hazır almak değil. biz elimizdekilerle göze ve performans bakımından kullanıma hoş gelecek şeyler çıkarmaya çalışıyoruz. modculuk da bu demek zaten.
ya kasa değilde soğutma sistemi ilgimi çekti tam olarak anlayamadım nasıl soğutuyor diye sanırım bu su soğutma sistemi pertier destekli birde soğutma sistemini araştırırken bu bu video'yu fark ettim (attaki link de) http://www.coolitsystems.com/index.php?option=com_content&task=view&id=94&Itemid=40 bu hatun tr'de sistem topluyor olsa idi sanırım o bilgisayarcı köşe olurdu
quote:
Orjinalden alıntı: scarab
ya kasa değilde soğutma sistemi ilgimi çekti tam olarak anlayamadım nasıl soğutuyor diye sanırım bu su soğutma sistemi pertier destekli birde soğutma sistemini araştırırken bu bu video'yu fark ettim (attaki link de) http://www.coolitsystems.com/index.php?option=com_content&task=view&id=94&Itemid=40 bu hatun tr'de sistem topluyor olsa idi sanırım o bilgisayarcı köşe olurdu
neden tr de bole pc ci yok yaaa
quote:
Orjinalden alıntı: scarab
Walla hatun hem güzel hem işi biliyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme