yani simdi fotograf makinasi ihtiyac duydugunda aciliyorya isin bitince yok oluyor kizlarda oyle isleri bitti yok oldular.... Mesaja git »
sarma tereyagli degildi guncellememi geldi yoksa sizmi yanlis yazdiniz pasam... Mesaja git »
yok baklava konusu nasil 70 sayfa olur yok kek konusu nasil 6 sayfa olur.. bunu yazmak icin mi geldin bunu yazmak icin geldim... Mesaja git »
kalitenin asagi cekildigini ikinci siparisimde bende hissettim..... Mesaja git »
sitenin pm bolumu calismiyor 05344628868 telefonum. whatsappdan iletisime gecelim grup kuralim... Mesaja git »
var kardesim capadayim 1 yaki 2 yus49 cogaltalim kuru baklavadan 3 kg alicam 10 kg ye tamamliyalim..... Mesaja git »
bende bir avrupa yakasi esenler otogar grubu kuralim diyorum arada birer ikiser kg siparis veririz... Mesaja git »
benimki kargoya verilmedi daha yada siteye girilmiyor... Mesaja git »
bende aldim otogardan.. aslinda ugrasmaya degmez ne olursa olsun.. baklavalar harika tam bir f/p urunu ve turkiyede beklenmedik haraketler.. ugrasma k... Mesaja git »
bana bunu 6 gb ve 30 tl olanindan gelmis sizinkine gecme sansim varmi... Mesaja git »
cumartesi et indirimi varken et aldim.. carsamba teslim seklinde.. simdi et yuzde 20 indirimliydi cumartesi ama carsamba bitmis.. ben siparisi verdigi... Mesaja git »
istanbul otogarindan alicaksaniz zaten yazihaneye birakirlar. yerleri musait..... Mesaja git »
istanbul otogarina 2 kg havuc 1 kg sarma 1 kg billuriye soyledim..otobusun resmini ve iletisim bilgilerini atti yarin alirim sanirim...... Mesaja git »
en iyi sube otogardan almak bence bursanin otogari yakinsa size alabilirsiniz..... Mesaja git »
arkadas almak istiyorum nasil bir yol izlemeliyim... Mesaja git »
eskiden akn yazan yerde sinirsiz yaziyordu ama ben kotaliya gectim. onumuzdeki ay tekrar aknli ye gecicem.olacagini dosunuyorum.... Mesaja git »
artik sadece kelime oyunlariyla insanlari kandirmak kalksin. akn yerine sinirsiz yaziyordu o zaman onumuzdeki tekrar 25 hiz 250 akn gecsem yine sinirs... Mesaja git »
nasil yani kotali? kota yada akn kalkmadimi ikiside ?... Mesaja git »
simdi ben en basta 50 hiz 150 gb kota ile baslamistim.. sonra 25 hiz 250 gb akn ye cevirdim.. simdi 50 hiz 150 kotaliya cevirirsem ne olacak ? uygul... Mesaja git »
uygulamayi indirdim.. kayit ol yok giris yap var nasil kayit olucam?... Mesaja git »
keske televizyonlar akilli olmasada uygun olsa.. siz tv box alip onlarin verdiginden kat kat daha iyi bir smart deneyimi elde edersiniz. ve istedigini... Mesaja git »