09.02.2010 Faturalı garantili faturasıda gönderilecektir Huntkey Active Pfc 700W HK700-52PP Power Supply = SATILMISTIR fatihselim http://images.... Mesaja git »
Üründe herhangi bir problem yoktur 23.07.2009 tarihinde VATAN Computerden alınmıştır garantisi devam etmektedir faturası ürün ile birlikte gönderilece... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: picco_z Şimdi çok güzel olmuş Güzel kart.Hayırlı satışlar. Eyvallah hocamda hala fiyat yüksek geliyo millete standa... Mesaja git »
Creative 24-bit Audigy Value 7.1 64-bit işletim sistemi destekli SATILMISTIR (Cemre16)Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
2*2 Gb OCZ Blade Series PC2 8500 1066 MHz 5.5.5 @2.20v Dual Kit = SATILMISTIR (VoodooRush) http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_pc2_... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: *Furious* Fiyat nedir? Hocam yukarıda yazıyor ama tekrar yazayım :) 270TL... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: trkocaer hayırlı satışlar hocam senden almak nasip olmadı Eyvallah hocam birgün elbet bir alışveriş yaparız... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: cemre16 Kolay gelsin Hızlı ve karlı Eyvallah Hocam :)... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: estaba PM.! PM Cevaplandı... Mesaja git »
Islemci ile kesinlikle OC yapılmamıştır işlemci hızı ve performansı zaten ortada gerek duymadım açıkçası resimlerin temsili olmasının nedeni çalışan m... Mesaja git »
29.05.2010'da VATAN Computerden alınmıştır Faturası ile verilecektir Data disk olarak kullanılmıştır (Hatta şimdiye kadar üstüne 20gb bile yazmadım di... Mesaja git »
Arkadaslar; Kart'a sadece 1GB oldugu icin talip olanlar ve diger 1GB'lık kartlarla kıyaslayıp fiyat verenler var kart icin PM yada teklif yapmad... Mesaja git »
Teşekkürler iyi dileklerin için istedigin bilgileri PM den attım arkadaşım... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: kamaka Orijinalden alıntı: demircibu gördüğüm en iyi vidli q6600budur. çalışma hızına bakarsan, 1.6ghz d... Mesaja git »
Merhaba arkadaşlar İntel Q6600 G0 REV işlemcimi ihtiyacım olmadığı için satıyorum overclock yapılmadı ve sadece stok fanla kullandım takas düşünmüyoru... Mesaja git »
Merhaba Arkadaslar, 5 ay önce aldıgım Huntkey 700W AKTİF PFC 80+ POWER SUPPLY' imi 1200W Enermax aldıgım icin satıyorum herhangi bir problemi yok... Mesaja git »
Asus EAX550HM512/TD/256 Mb Ati Tvout/Dvi Garantisi 2009 Kasim ayinda sona erdi ürünü satma sebebim HIS 4890TURBO aldigim icin herhangi bir sorunu... Mesaja git »
Seagate Barracuda ST3250620AS 250GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s Perpendicular Recording Hard Drive Garantisi yok ancak 2 hafta öncesine kada... Mesaja git »
Arkadaslar, 700W psu aldıgım icin satısa cıkardım herhangi bir sorunu yoktur Uzun sure sorunsuz bir sekilde 1.8 c2d islemci, 256MB PCI Expr... Mesaja git »
Intel® Core�2 Duo Processor E6300 (2M Cache, 1.86 GHz, 1066 MHz FSB) Processor Number E6300 of Cores 2 of Threads 2 Processor Bas... Mesaja git »
Arkadaslar ilan biraz aceleye geldigi icin tam detay giremedim urunde herhangi bir sorun yoktur hatta fazla titiz bir kullanıcı oldugum icin... Mesaja git »
2009 Haziran Vatan faturalı Kutusu ve faturası var istediğim fiyat =100TL Hoparlör Sistemi 5+1 Hoparlör Gücü 70W Rms Ses Gücü Ses Girişi ... Mesaja git »
İLANDA DA BELİRTTİĞİM GİBİ HIS 4890 TURBO ARAMAKTAYIM ... ELİMDE BİR TANE VAR CROSSFIRE YAPMAK İÇİN ALICAM :) İLGİLİ ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TE... Mesaja git »
Creative audigy value 7.1 :30tl talibim PM attım ilgilenirsen sevinirim... Mesaja git »