Direk tedarik derken konuyu biraz daha açar mısınız adetli mi almak istiyorsunuz. Elden mi teslim mi almak istiyorsunuz.... Mesaja git »
Çok teşekkür ederim hocam, Alan arkadaşlar hayrını görsün. Rabbim'de bizi utandırmasın inşallah.
İlk fırsatta resimleride ekleyeceğim ancak çok yo... Mesaja git »
Sevgili Donanım Haber forum ailesi sizlere piyasanın çok altında fiyatlara Yurt dışından getirdiğim Kayıt sorunu olmayan Akıllı telefon listemizi pay... Mesaja git »
.
başlıklı konuya yorum yazdı
(8 ay önce)
Üstad son olurunu P.m atarmısın. Thinkpad cihaz arıyorum uyarsa alayım.... Mesaja git »
SATILDI
başlıklı konuya yorum yazdı
(8 ay önce)
ürünün kendi yada temsili resimleri yok mu? Hocam.... Mesaja git »
Ahh be güzel kardeşim. Baban etmiş bir cahillik, eeEE sende gençsin belkide yakışıklı takma kafana. Konuya şu açıdan bakmanı tavsiye ederim, Baban ile... Mesaja git »
Param olsada ben alsamm :D Hayırlı satışlar güzel ürün güzel fiyat hocam hayırlı satışlar..... Mesaja git »
Bu konu hakkında yardımcı olabilirim. Blog, haber sitesi, E-ticaret gibi bir çok alanda web tasarım ve site işlerinizi benim ile irtibat kurarak detay... Mesaja git »
1-3-6 ay garantili notebook tamiri sakarya da SakaraNotebook'ta www.sakaryalaptop.com Bizim Tek Derdimiz Bigisayarlar mutlu olsun Tel: 0264 ... Mesaja git »
Az kullanılmış yarı otomatik 2. el bga makinesi Bga makinesi V8 modeli olup az kullanılmıştır. Bga Türkiye firmasından alınmadır, bir süredir kullanıl... Mesaja git »
Bestsunn.net nedir? Bestsun Güvenilir mi? Aldatmaca mı? Bestsunn.net Gerçekleri ! Bu site En kısa sürede para kazanmak isteyenleri dolandırmaya çalışa... Mesaja git »
Hortla Emi 1:Meslektaşına saygılı olmayan bir firmanın helede kadıköy piyasasında (Bazı Firmalar bi kenara) bilgisayarlara ne kadar saygılı ve özve... Mesaja git »
Tebrik ederim üstadım cok düzgün anlatmıssın.... Mesaja git »
sizin gibi art niyetli insanlar yüzünden inanın içinden artık iyilikte yapmak gelmiyor.yahu 1 kere devir hesap devri 2 piyasa fiyatı 72 tl olan bir ür... Mesaja git »
bence bu kan grubunu ilini ve ilçesini yazdıranlar telefon no da yazsalar kritik durumlarda daha faydalı ve hızlı olur. a + 05444250264 sakarya mer... Mesaja git »
Son Sayfaya bakınız A Rh(+) : 5560 , jrem , ccaparli , cesuranil , tniaskrad , TunctH ,FANATİK_25 (ist,ümraniye), çinporseleni , p... Mesaja git »
suan için donanım haber ve sanal pazar işbirliği yapıyor site aslında sahibinden.comdan sonra acılan ancak bence sahibinden daha kaliteli bir site onl... Mesaja git »
http://www.sanalpazar.com/Lenovo-Z570-I5-Islemci-4gb-1333ram-500-Hdd-1-Gb-E.karti__isp3702863 bir göz at derim arkadasım daha ucuzunu bulman bira... Mesaja git »
S.A ARKADAŞLAR 2.EL PS3 OLUPTA ARTIK SIKILANLAR LÜTFEN OKUYUN YARDIM EDİN. Bugun cok sevdiğim bir arkadasımın oğlu para biriktirmis playsta... Mesaja git »
s.a hocam yanlış anlamayıon ama suan sıfır jelatininde kutulu kitapçıklısı 72 tl fiyatta revizyona gidelilmeli bence tabi son söz sizin pm bir teklif ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: vercenik53 birleşik olduğu için sıkıntılıdır yapan yerler var ama eskisi gibi sağlam olacağı hakkında garanti pek veremiyorl... Mesaja git »
selamlar herkese öncelikle mutlu günler dilerim suanki ekran kartınız gayet güzel önce bunu bilmeniz gerekiyor notebook (laptop) -netbook ( miniboo... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: sonatman Almayanı dövüyorlardı ben dayaktan yırttım :) Ürünler herşeyiyle on numara. Satıcı desen 12 numeroo :) Te... Mesaja git »
tamamına ne kadar istediğini bana yazarmısın... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: KNu23 elimde psone var acayip temz bi cihaz zaten 1yıl kullanıldı sora ps2 alınca kaldı oyle 1 orj oyun var ayrıca 35 cere... Mesaja git »
sonatman adlı arkadaşa satıldı güle güle kullam... Mesaja git »
UZUN BİR ARADAN SONRA YİNE DH ÜYELERİNE MÜKEMMEL ÖTESİ BİR İLAN ÖNCE REFERANSLARIMA BURADAN BAKINIZ SONRA ÜRÜNÜME BAKINIZ SONRA LÜTFEN ARAYARAK İRTİ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: hasans Hayırlı satışlar dostum. allah razı olsun cümlemize... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: velox35 daha ucuzu yok demişsin ama foruma bir göz atmanı öneririm arkadaşım :) link alabilirmiyim. yanında sıf... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: ozgboy Orijinalden alıntı: byturkuaz http://www.dealextreme.com/p/xbox-360-to-ps3-usb-wired-controller-adapter-convert... Mesaja git »
http://forum.donanimhaber.com/m_56638129/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56638129... Mesaja git »
yinede bir bakın http://forum.donanimhaber.com/m_56638129/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56638129... Mesaja git »