Orijinalden alıntı: darknight_951 Orijinalden alıntı: vGündüzalp Orijinalden alıntı: darknight_951 fiyatın cok pahalı actıgım konuda... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: darknight_951 fiyatın cok pahalı actıgım konuda linklerebak istersen 1346 tl 2 yıl garantili 146 tl fazla ama kayıt derdi yo... Mesaja git »
2 diadora'da ben aldım. halı saha için olan iyi çıkar inşallah.... Mesaja git »
ısınma falan var mı acaba cihazla ilgili bilgisi olan var mı?... Mesaja git »
merhaba arkadaşlar cihaz (iPhone 4s 16GB Beyaz) yaklaşık nisanda yurt dışından alındı ve pasaport kaydı yapıldı. telefon jelatin ile kullanılmıştır ko... Mesaja git »
kime sorarsan sor play storede bulunana uygulamaların yarısı boş beleş uygulama diyecektir. bazılarıda uygulmaya sadece tarayıcı ekleyip kendi mobil s... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Archimede Hocam mid 2010 15'' macbook pro kullanıyorum. PHP ve Javascript ile kodlama yapıyorum. Hiç sıkıntı yok gayet m... Mesaja git »
Merhaba arkadaşlar 5 kişilik evin eşyası komple satılıktır. İletişim : 0538 472 82 84 dr.xway@gmail.com www.vgunduzalp.com 3 Baza + ... Mesaja git »
Merhaba Arkadaşlar, Cihaz arkadaşıma aittir, Blackberry aldığı için telefon boşa çıkmıştır. Cihazın hiçbir sıkıntısı bulunmamaktadır. cihazın yaz... Mesaja git »
merhaba arkadaşlar iPhone 4'ü sattığım için elimde fazlalık olarak duran vapor element case satıyorum. ürün toplamda 15 gün bile kullanılmamıştır.... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: ozgur06 Hocam yanlış anlamada 1500 e sıfır kayıtlı telefon satıyorlar bu fiyata satman zor. Ben geçen hafta iphone 4s 16 gb ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Nicholai Hel Pm attım. cevaplandı... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: saruhan Orijinalden alıntı: Hakan Türkiye olarak Dünya çapında teknoloji adına bir şeyler yapabilecekmiyiz ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: s_psp_s Şey arkiler lütfen eğer sizde windows 7 32 bit olursa ''C:\Windows\System32''e gidip ''osk.exe'' dosyasını kopyalıy... Mesaja git »
google de arama yapmadığın için kimse yardım etmek istemiyor her yerde bu konu ile ilgili kaynak var birazcık araştırmanız yeterliydi. yani googlede "... Mesaja git »
iPhone 3GS
başlıklı konuya yorum yazdı
(7 yıl önce)
yurtiçi telefonu olduğu için imei ve unlock sorunu olmaz. jb'li yada jb'siz sorunsuz kullanabilirsiniz.... Mesaja git »
her ikisi de sıfır ayarındadır toplam 20 gün kullanılmamıştır. fare hepsiburada.com'dan klavye ise bimeks'ten alınmıştır. klavyede 2 usb giriş... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: magicsee Orijinalden alıntı: vGündüzalp her ikisi de sıfır ayarındadır toplam 20 gün kullanılmamıştır. fare hepsiburad... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: TuffkiLLe Orijinalden alıntı: vGündüzalp Orijinalden alıntı: TuffkiLLe Orijinalden alıntı: Pis@gor O... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: TuffkiLLe Orijinalden alıntı: Pis@gor Orijinalden alıntı: TuffkiLLe Orijinalden alıntı: Pis@gor SHIFT 2 Un... Mesaja git »
bilgisayardan ad hoc kurarak çalışıyor galiba. isterseniz ad hoc'u connectify (sadece win7) programı yardımı ile deneyin.... Mesaja git »
bence bu tabloda övülmesi gereken Apple'dır. adamlar 5 telefon ile tüm andorid'li telefonlarla yarışıyor. google'da seviniyordur şimdi app... Mesaja git »
lütfen buraya konu açmadan önce biraz araştırma yapın. aynı soruya en az 3. kez cevap verişim olacak cydiadan veency'yi yükleyin bilgisayara da Tig... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: yazux daha önce tetheret jb yapmıştım ama apptrack ın sitesinden indirdiğim kırılmış uygulamalar çalışmamıştı. yani simgesin... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Alitech Electronic Orijinalden alıntı: vGündüzalp Orijinalden alıntı: Alitech Electronic kardesım 5.0.1 yap tele... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Alitech Electronic kardesım 5.0.1 yap telefonu.guncelle butonuna bas gitsin. adam bilgileri kurtarmaya çalışıyor. yedek... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: konix Orijinalden alıntı: vGündüzalp Orijinalden alıntı: konix Orijinalden alıntı: vGündüzalp Orijinalden ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: konix Orijinalden alıntı: vGündüzalp Orijinalden alıntı: Alitech Electronic Orijinalden alıntı: vGündüzalp ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Alitech Electronic Orijinalden alıntı: vGündüzalp Orijinalden alıntı: konix Orijinalden alıntı: vGündüzalp ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: konix Orijinalden alıntı: vGündüzalp Orijinalden alıntı: konix Orijinalden alıntı: vGündüzalp Orijinalden ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: konix Orijinalden alıntı: vGündüzalp Orijinalden alıntı: konix Orijinalden alıntı: vGündüzalp hocam senin ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: konix Orijinalden alıntı: vGündüzalp hocam senin için dfu modda ve recovery modda denedim iphone explorer ve iphone br... Mesaja git »
hocam senin için dfu modda ve recovery modda denedim iphone explorer ve iphone browser telefonu görmüyor. yani o iphoneyi açmadan içinden hiçbirşey al... Mesaja git »
belalan52 tarafından satın alınmıştır. her iki taraf içinde hayırlı olsun... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: konix Orijinalden alıntı: vGündüzalp telefonu dfu yada recovery moda aldıktan sonra explorer tarzı programlar eğer tel... Mesaja git »
telefonu dfu yada recovery moda aldıktan sonra explorer tarzı programlar eğer telefonunu görürse son yüklediğin programı sil.... Mesaja git »
SATILMIŞTIR Cihazı yaklaşık 2 ay önce sıfır aldım. yurtdışı cihaz. garantisi faturası yok. eski bir telefonun imeisini attırdım telefoncuda. f... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: pcuzmnı Eller hiç bayan eline benzemiyor Hayirli satişlar hormon bozukluğu var tedavi parası lazım şaka şaka telefon a... Mesaja git »