O zaman hayırlı satışlar dilerim.Dediğiniz gibi arz talep meselesi.... Mesaja git »
Garanti mevcut mu?Ayrıca diğer arkadaşların dediği gibi fiyatları biraz araştırmanızı rica edeceğim.O fiyatın altına hepsiburadandan sıfır modeller al... Mesaja git »
2 Seneden fazladır kullandığım ekran kartımı GTX 1080' e geçtiğim için satıyorum. Standart R9 290X lere göre saat hızları ve frakansları yüksektir... Mesaja git »
OwN3D İsimli arkadaşa satılmıştır.Hayırlısı olsun.... Mesaja git »
Şu an halen kullanmakta olduğum bilgisayar bileşenlerimi yükseltme amaçlı satıyorum. Ürünlerin garantisi bitmiştir. 3 yıldır sorunsuz kullanıyorum.Hiç... Mesaja git »
Satıcı Arkadaş ile işlemci için anlaştık ürünü önceden göndermeyi kabul etti. Güveni için teşekkür ederim.Yarın kargoya verilecek , ürün elime ulaştı... Mesaja git »
iptal
başlıklı konuyu favorilerine ekledi
(2 yıl önce)
*****Eski bir satis/alis konusunu editleyerek yeniden yayinlanmistir . Tarih kafa karistirmasin ***** ... Mesaja git »
Ürün sıfırdır.Turkcell, TİM'den alınmıştır.Cihaz hiç açılmadı.Kutu Turkcell de kontrol amaçlı açıldı, cihaz ellenmedi tuşuna dahi basılmadı,sim ka... Mesaja git »
Tarafımca elden alınmıştır.Memnun kaldım.Teşekkürler.... Mesaja git »
Merhaba, Ürün vatan bilg. dan alınıp tarafıma hediye olarak verildi, ancak hiç kullanılmadı kutusu açılıp incelendi ve takrar kaldırıldı ürünü... Mesaja git »
Ilgili ve güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Gerçekten Performansı güzel bir ürün . Aslında satılmazsa bile uzun yıllar kullanırım gibime geliyor .... Mesaja git »
Ürün ihtiyaç fazlasıdır. 128 Gb kapasiteli 119 GB kullanım sunuyor Windows. Normal 120Gb lik ssd lerin sunamadığı alanı sunuyor. 560MB Okuma / 535MB ... Mesaja git »
Konu Silinebilir. Kart sorunsuz olup, alıcının mağdur olmaması sebebiyle, alıcıya ürünün ücret iadesi yapılmıştır... Mesaja git »
Selamlar; Yorumumu yanlış anlamayın lütfen; Forumda TR garantili referans tasarım olmayan,özel soğutmalı 290X O.C. modelleri 850-900 tl civarı sa... Mesaja git »
Ürün kasa olarak 9/10 dur , Full-Frame dir.Sorunsuz çok temizdir.Kırık,ezik,silinme yoktur,değişim tamir vs görmedi. Stüdyo ürünü değildir. Zaten 18k ... Mesaja git »
Aynısının 290X modeli var. 290X olsaydı kaçırmazdım.Cross fire için.Hayırlı satışlar... Mesaja git »
5 sene önce Vatan Bilgisayar'dan almıştım.Haliyle garanti bitik. Hala ilk günkü gibi çalışıyor. Modülerdir.Hiç bir sıkıntısı yok,tamir görmedi.Tık dem... Mesaja git »
KRBasarmak isimli arkadaşa satılmıştır.Hayırlsı olsun... Mesaja git »
Gerçekten sağlam bir psu. Güncel kartlar ile crossfire yapmayacak olsam satmazdım gerçekten. 5 yıldır kullanıyorum.Güzel yorum için teşekkürler.... Mesaja git »
gunmuharrem isimli arkadaşa satılmıştır. Anında ödemeyi yapmıştır. Kargosu hazırlanmaktadır.Güveni için teşekkürler.Hayırlısı olsun.... Mesaja git »
Tarafımca alınmıştır.Her iki tarafa da hayırlı olsun.Hızlı kargo için teşekkürler.... Mesaja git »
Set halinde satılıktır. Tüm kablo bağlantı aparat vs. hepsi mevcuttur.Tertemizdir.Garanti yoktur. Zaten garantili bu ürünü bulmanızda zordur.Toplamda ... Mesaja git »
Aslında ürün satılır,satılmaz değil. Ancak arkadaş hiç referansı yokken benden ilk ödemeyi talep ediyor.Kargoyu da kendim karşılayacağım dediğim halde... Mesaja git »
Ürün satılmamış. Hala talibim. Cuma günü Pm de attığım şartlar geçerli ise almak istiyorum.... Mesaja git »
Selam vatan bilgisayardan almış olduğum güç kaynağını ihtiyaçtan dolayı satmak istiyorum şuan kutusunda duruyor. Fazla kulanmad... Mesaja git »
Selamlar; Ekran kartını takas karşılığında kendisine verdim. Üste bir miktar ödeme yapıp kartı verdim.Kart sorunsuz zaten .Arkadaş gerekli açıklamalar... Mesaja git »
Chris Brown isimli arkadaşa satılmıştır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »