Sorulan sorulara neden pm den cevap yazıyorsunuz anlamadım hocam. Tek tek cevap yazmak zor değil mi aynı soruları soran kişilere. Bence sık sorularla ... Mesaja git »
Sabrınıza hayran kaldım hocam ben olsam yazmazdım bile. Haram zıkkım olsun der kapatırdım mevzuyu. Gerçi siz birazda fanteziye döndürmüşsünüz olayı Bu... Mesaja git »
mesajınızı görünce o şekilde anladım hocam kusura bakmayın ama forumda bu tarz yazıları görünce midem bulanıyor ki sizinde öyleymiş, saygılar tekrarda... Mesaja git »
Helal olsun hocam engin bilgilerinizle aydınlatmışsnız herkesi tebrikler. R5 2600 ün ancak 580 ekran kartını besleyebileceğini biraz açarmısınız. Kend... Mesaja git »
Avrupada neredeyse bütün ülkelerde ücretli poşetler yıllardır. Bizde beleşe poşet almak hatta bununla yetinmeyip onuda çöp poşeti yapmak için ihtiyacı... Mesaja git »
Yazdığınız intel.işlemciyle 2. Nesil bir ryzen işlemciyi kıyaslamak çok yanlış olmuş. Dengi bile değil olamazda. Amd ile devam etmek en mantıklısı hel... Mesaja git »
Aynen bu kadar uygun fiyata sunulması 5 adet ledli fan. Fan kontrolcü filan hepsi var... Mesaja git »
Ürün açıklamalarında kurulu olarak gelen 3 adet fan olduğu yazıyor hocam. Diğer sitelerede baktım 5 faslı olarak satan yok. Siz aldınız mı bu kasayı b... Mesaja git »
Evet hocam sağolun oldukça uzun süre araştırdıktan sonra karar verdim 2600x e. 1070 i çok rahat besliyor. 16 gb 8x2 ddr4 3000 mhz de ram aldık. Gayet ... Mesaja git »
Tam olarak demek istediğinizi anlamadım hocam "2600 ile 1070 kullanıyorum" demenizi... Mesaja git »
Teşekkürler cevabınız için hocam ama bütçemi aşmak istemiyorum boş kasa için.psu um var zaten söylediğim gibi... Mesaja git »
Güzel kasaya benziyor çok teşekkür ederim tavsiyeniz için hocam. Peki n10 advanced e göre eksi yada artı yönleri nedir size göre... Mesaja git »
Merhaba sistemim için psu suz kasa bakıyorum. Herşey tamam ama kasada karar veremedim. Bütçe 300-350 arası. Sistemim; Ryzen 5 2600x Msi m450 tomahawk... Mesaja git »
Merhaba sistemimi upgrade için işemci ram ve anakartımı satmak istiyorum. Kendi hali hazırda çalışan sistemimdir ve tertemizdir. Anakartın kutusu mevc... Mesaja git »
Merhaba bende sistemimi upgrade için ryzen sistem bakıyordum. Sistemim sizin tam istediğiniz gibi olmasada oldukça yakın kombinasyonda Gigabyte z77... Mesaja git »
Bence siz yanınızda alışveriş için tecrübeli bir kişi götürün hatta yanınıza bir iki de poşet alın.böylelikle hem poşet için para ödememiş hemde değer... Mesaja git »
Bence olmaz hocam bu dediğiniz. Çünkü ücretsiz poşet verenlere ceza kesilecek bu düzenlemeyle yanlış bilmiyorsam... Mesaja git »
Marketten yaptığım alışverişlerde hiçbir firmada poşetleme yapan bir kasiyer görmedim doğru dürüst. Dolayısıyla tecrübe konusunda standart müşterilerd... Mesaja git »
Olurda kasiyerin poşetleme yaptığı ürünlerinizin birisinin başına bişey gelirse zararınız daha fazla olur, israfta olur boşuna. Sonra onları suçlamayı... Mesaja git »
Poşete para ödeyeceksin hocam poşetletmeye değil. Ne alaka,.oldu olacak 25 kuruş vereceğiniz için ücretsiz sevkiyat yapsın firmalar... Mesaja git »
2019 yılı gelmeden 1 Aralık 2018 itibari ile ücretli poşet sistemine geçiş olacak arkadaşlar. Hayırlısı olsun... Mesaja git »
Her işyeri 25 krş alacaksa bırakıp gidemezsin emin ol. Ya yanınızda ambalaj tanıyacaksınız, ya kucağınızda taşıyacaksınız aldıklarınızı yada ücretini ... Mesaja git »
Uygulamayı kesinlikle doğru buluyorum. Bizim insanımıza ne yazık ki bazı şeyleri anlatmak ve uygulatmak inanılmaz güç. Malesef alışkanlıklarımızı kıra... Mesaja git »
Teklifiniz için teşekkürler hocam ama fiyat olarak yüksek bir tutar belirttiğiniz rakam. Umarım kısa sürede satılır istediğiniz fiyata... Mesaja git »
Kartın mining durumu nedir hocam. Daha detaylı bilgi verirmisiniz kart ile ilgili... Mesaja git »
Merhaba arkadaşlar, Oyun sistemimde aktif olarak kullandığım Mining yapılmamış tertemiz EVGA GTX 1070 FTW DT GAMING ACX 3.0 kartımı GTX 1080 Ti 'y... Mesaja git »
Kutulu faturalı vatan pc alınma. 2 yıldan fazla garantisi bulunmakta. Fiyat : 1900... Mesaja git »
Merhaba kartın mining durumu nedir daha detaylı bilgi verirmisiniz kart ile ilgili... Mesaja git »
%100 psusuz gelecek arkadaşlar. Psu için hatalı başlık girilmiş bahanesi kullanacaklardır. Kaldı ki satıcı netsipariş... Mesaja git »
Ürün çok kısa bir süreliğine kullanılmış olup sıfır ayarındadır. Artık ihtiyacımız olmadığı için satılıktır. Kutu ve kutu içeriği kitapçıkları dahil t... Mesaja git »
Dikkat ettiyseniz etiket el ile yazılmış ve logo sonradan yapıştırılmış. Orada çalışan arkadaşların hatası var çünkü konuyu tam idrak edememişler. Bir... Mesaja git »