Bugün aracı stok yazılıma çevirdim 1 hafta böyle denicem bakalım gene ayni sorunu yapacak mı?... Mesaja git »
Aracın vites geçişleri çok iyi ne sarsıntı var nede geçiş sorunu var arıza durumunda d modunda iken araç şafe mode (koruma durumuna) geçiyor turbod... Mesaja git »
Dpf ışığı hiç yanmadı sorun olduğunda s mode da gayet araç devirleniyor... Mesaja git »
Araç dsg değil multitronic bide arada sırada yapıyor... Mesaja git »
2012 MODEL AUDİ A6 DİZEL ARACIM VAR BAZEN D KONUMUNDA 2000 DEVİRİ GEÇMİYOR. PEDALA BASIYORUM. HİÇBİR ŞEKİLDE GAZ YEMİYOR. D KONUMUNDA VE TRİPTONİK KON... Mesaja git »
1 ay kadar önce 2012 A6 aracıma 245/45/18 Dunlop FM 800 aldım Almadan önce çok araştırdım. Aldığıma İnanın çok pişman oldum. Çok dehşet seviyede kabin... Mesaja git »
Orada eski arabadan daha çok vergi alıyorlar kardeşim... Mesaja git »
Avrupa’da kira fiyatları çok yüksek en kötü karnımı doyurayım de 8 10 Euro Davulun sesi uzaktan hoş gelir derler sebze meyve bakliyat gibi temel ihti... Mesaja git »
Arkadaşlar 2012 Model Audi a6 c7 aldım. Audi drive select paketi var araçta Bu standart donanım mıdır? Yoksa opsiyon mudur? Jantlar 18 s line 5 kol f... Mesaja git »
Araç 136 binde ilk sahibinden servis bakımlı 175000 tl hasar kaydı 16000 tl değişen Yok alınır mı? Arkadaşlar... Mesaja git »
Arkadaşlar herkese Merhaba! 2012 5.25 x drive Confort paket ile ilgili anlaştım ALLAH izin verirse cuma günü aracı alacağım. Paket listesi aşağıda. Pa... Mesaja git »
2012 5.25 x drive Confort paket ile ilgili anlaştım ALLAH izin verirse cuma günü aracı alacağım. Paket listesi aşağıda. Paket listesi aşağıda bu paket... Mesaja git »
MSI RX480 GAMING X 8 GB FULL KUTU FATURA 16 AY GARANTİLİ FİYAT 2100 KESİNLİKLE MINING YAPILMADI ÇOK TEMİZ... Mesaja git »
ARKADAŞLAR ELİMDE BULUNAN 2010 MODEL A6 2.0 TDI ARACIMI SATIP BMW 5.25D VEYA C7 A6 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. GÖNLÜM BMW DEN YANA FAKAT ZİNCİRDİR VS KRONİK... Mesaja git »
2683 V3
başlıklı konuya yorum yazdı
(2 yıl önce)
2683 V3
başlıklı konuya yorum yazdı
(2 yıl önce)
İ7 6700K FULL KUTU FATURALIIR VATAN FATURALI SORUNSUZDUR... Mesaja git »
G.skill Trident X 2X8 TOPLAMDA 16 GB DDR3 2400 MHZ SORUNSUZDUR. SADECE RAM VARDIR. GARANTİSİ BİTMİŞTİR. FİYAT 350 TL... Mesaja git »
4 X 16 GB TOPLAMDA 64 GB DDR4 2133 MICRON ECC RAM
SİSTEM TOPLAMAK İÇİN ALDIĞIM VE KULLANAMDIĞIM RAMLER SATILIKTIR
RAMLER YURTDIŞINDAN ALINMIŞ... Mesaja git »
ASUS Z170 SABERTOOTH MARK 1 FULL KUTULU VATANDAN FATURALI 2 AYLIK ANAKART
BÜTÜN APARATLARI TAMDIR.
2 HAFTA KULLANILMIŞTIR. XEON SİSTEME GEÇİLMESİ SO... Mesaja git »
G-Skill Trident Z RGB 2X8 16 GB DDR4 3000 MHZ
FULL KUTULUDUR
15 GÜNLÜKTÜR
VATAN BİLGİSAYARDAN ALINMIŞTIR. FATURASI VARDIR
FİYATI 550 TL... Mesaja git »
Gigabyte X58A UD9 Soket 1366 anakart Sorunsuzdur Arka aynası ve cd si vardır Anakart çok temizdir 500 tl... Mesaja git »
Mrb.
Aracım 2011 model dizel e90 aracımın orjinal jantı 16 dır. Bir arkadaştan 2015 model F30 3.20i'nin takım olarak orijinal 17 sportline jantını ... Mesaja git »
COOLER MASTER COSMOS II SADECE KASA VARDIR EAZİK KIRIK YOKTUR. SADEDE 2 ADET HDD KIZAĞI EKSİKTİR. FİYAT SONDUR 800 TL FİYATI BEĞENMEYENLER S... Mesaja git »
Bu saatten sonra 3-4 yaşında 2.0 dizel patlatıp keyfe bakmak lazım... Mesaja git »
KESİN KAYNAK BULUNANA KADAR "KONU DIŞI" BÖLÜMÜNE ALINMIŞTIR. @kocaballi
Arkadaşlar net zamlar bunlarBu mail dün çok önemli bir otomotiv devi... Mesaja git »
Millete bakıyorumda bol keseden atmış.Yok golf niye alınırmış,tipsiz arabaymış falan hepsi boş laf şu an binilebilecek en ucuz orta DONANIMLı C segme... Mesaja git »