Teşekkür ederim teklifiniz için. Takas düşünmüyorum. stringer... Mesaja git »
Teşekkür ederim Eren bey. İhtiyaçtan dolayı satıyorum. Satın alacak arkadaşın şimdiden iyi günlerde kullanmasını diliyorum. ereneren... Mesaja git »
İyi Günler Cihaz Sony Center faturalıdır. Kutu ve içeriği eksiksiz, sağlamdır.Ev ortamında kullanılmıştır. Konsol satın alındıktan sonra,sabit dis... Mesaja git »
İyi Akşamlar 20.04.2014 faturalıdır.Garantisi vardır. Kutu ve içeriği eksiksiz, sağlamdır. Donanım ve görünüm olarak herhangi bir problemi yoktur. İ... Mesaja git »
Kutu ve içeriği eksiksiz, sağlamdır. İstemiş olduğum fiyat 100 TL. Kargo alıcıya aittir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
06.01.2014 tarihinde Sony bayisinden satın alınmıştır. Fatura ve garantisi vardır. Kutu ve içeriği eksiksiz, sağlamdır. Donanım ve görünüm olarak herh... Mesaja git »
Hepsi Burada alışveriş sitesi üzerinden satın alınmıştır. Kutu ve içeriği eksiksiz, sağlamdır. Bright Star Elektronik garantilidir. Cihaz denemek amac... Mesaja git »
İyi Günler Torrent paylaşım sitesi Leech Turk'e üye olmak için davetiye kodu almak istiyorum. Elinde olupta satmayı düşünen arkadaşlar, özel mesaj y... Mesaja git »
İyi Günler Kutu ve içeriği eksiksiz, sağlamdır. KVK garantilidir. Faturası vardır. Donanım ve görünüm olarak herhangi bir problemi yoktur. İ... Mesaja git »
PLAY STATİON 3 320 GB SLIM ASSASSIN'S CREED REVELATIONS PAKETİ (SONY EURASİA GARANTİLİ, FATURALI ÜRÜNDÜR.) İSTEMİŞ OLDUĞUM FİYAT 500 TL'DİR. CİHAZIN F... Mesaja git »
İyi Günler Kutu ve içeriği eksiksiz, sağlamdır. Garantisi vardır, devam etmektedir. İstemiş olduğum fiyat 660 TOP için 450 TL, 660 TI için... Mesaja git »
İyi Günler Güvenlik bandı açılmamış, poşetindedir. İstediğim fiyat 90 TL'dir. İndirim düşünmüyorum. İyi günler dilerim.... Mesaja git »
İyi Günler Kutu ve içeriği eksiksiz, sağlamdır. Teknosa garantilidir. Faturası vardır. Donanım ve görünüm olarak herhangi bir problemi yoktur. İste... Mesaja git »
İyi Günler Kutu ve içerikleri eksiksiz, sağlamdır. Garantileri vardır, devam etmektedir. İstemiş olduğum fiyat 850 TL'dir. Kargo ücreti bana ait... Mesaja git »
İyi Günler Kutu ve içeriği eksiksiz, sağlamdır.Garantisi vardır, devam etmektedir.İstemiş olduğum fiyat 950 TL'dir. Kargo ücreti bana aittir.... Mesaja git »
İyi Günler Cihaz Hepsi Sony üzerinden 2013 Şubat ayında satın alınmıştır. Kutu ve içeriği eksiksiz, sağlamdır. Garantisi devam etmektedir. Cihaza... Mesaja git »
Kutu ve içeriği eksiksiz, sağlamdır. Donanım ve görünüm olarak herhangi bir problemi yoktur. İnventus faturalıdır. Garantisi devam etmektedir. İstediğ... Mesaja git »
PLAY STATİON 3 320 GB BEYAZ: STANDART KUTU İÇERİĞİNE EK OLARAK 1 ADET OYUN KOLU+HDMI KABLO METAL GEAR SOLID 4 ... Mesaja git »
Kutu ve içeriği eksiksiz, sağlamdır. 24 ay Sony Eurasia garantilidir. Faturası vardır. Öncelikli olarak Manisa ve İzmir' den elden alışveriş yapm... Mesaja git »
Kutu ve içeriği eksiksiz, sağlamdır. 24 Ay Asya Elektronik garantilidir. Fatura ve garanti belgesi vardır. Öncelikli olarak Manisa ve İzmir' den e... Mesaja git »
Kutu ve içeriği eksiksiz, sağlamdır.Garantisi vardır, devam etmektedir. Sadece İzmir ya da Manisa 'dan elden almak isteyen kullanıcılar için fiyat... Mesaja git »
Windows 7' yi orjinal kullanmıyorum. Kodu alamamamın nedeni bu olabilir dediğiniz gibi.... Mesaja git »
İyi Akşamlar 29 TL' ye satın almak için formu nasıl doldurmamız gerekiyor? Defalarca deneme yapmama rağmen " üzgünüz " mesajı alıyorum. İndirim k... Mesaja git »
Passolezzet kullanıcı adıyla Süleyman bey' e satılmıştır. İlgilenen bütün arkadaşlara teşekkür ederim. İyi bayramlar dilerim.... Mesaja git »
Kutu ve içeriği eksiksiz, sağlamdır. 24 ay Sony Eurasia garantilidir. Faturası vardır. Şu an için indirim düşünmüyorum. Telefon numaram 0541 4690976. ... Mesaja git »
Kutu içeriği eksiksiz, sağlamdır. içerisinden çıkan kod kullanılmamıştır. İstediğim fiyat 75 TL. Kargo alıcıya ait.... Mesaja git »
İyi Günler Kutu ve içeriği eksiksiz, sağlamdır. Arena bilgisayar' dan, 2011 yılının eylül ayında satın alınmıştır. Garantisi devam etmektedir... Mesaja git »
İyi Günler 2012 yılının haziran ayında satın alınmıştır. Donanım ve görünüm olarak herhangi bir problemi yoktur. Kutu ve içer... Mesaja git »
Biraz önce ilanımı düzelttim. Hem Agility hem de Vertex olarak modeli yazmışım. Bu yanlışlık için özür dilerim. VTX3-2.5SAT3-120 GB olarak geçiyor fa... Mesaja git »
Teşekkür ederim. Herhangi bir problemi yoktur. İhtiyaç nedeniyle satılıktır. Almak isteyen arkadaşlar gönül rahatllığıyla alabilir.... Mesaja git »
İyi Günler 16.04 2012 tarihinde Vatan Bilgisayar' dan satın alındı. Kutu ve içeriği eksiksiz ve sağlamdır. Faturası vardır. Yaklaşık 2 ay k... Mesaja git »
İyi Günler Ayırtılmıştır. Kutu ve içeriği eksiksiz, sağlamdır. Garantisi vardır. Yeni bir sistem kurmak amacıyla, 15 gün önce satın alın... Mesaja git »
İyi Günler Sony PlayStation 3 oyun konsolu 2012 yılının Nisan ayında satın alınmıştır. Faturası vardır. Garantisi devam etmektedir. Kutu, içeriğ... Mesaja git »
İyi Günler Asus P8 P67 Pro B3 : 2011 Nisan ayında satın alındı. Kutu ve içeriği eksiksiz, sağlamdır. Garantisi devam etmektedir. istediğim fiyat ... Mesaja git »
İyi Günler Sony PlayStation 3 oyun konsolu 2012 yılının Şubat ayında satın alınmıştır. Faturası vardır. Garantisi devam etmektedi... Mesaja git »
On Net Pro motion'dan 08.02.2012 tarihli faturası var. Sony Eurosa Garanti belgesi de bulunmakta. Elimde ekstra Uncharted Dual Pack(Kodu kullanılmamış... Mesaja git »
İyi Günler Cihazın kutu ve içeriği eksiksiz, sağlamdır. Yaklaşık bir ay önce satın alınmıştır. Garantisi vardır. Cihaz ve aksesuarları üzerindek... Mesaja git »
05.10.2011 tarihinde Teknosa' dan alınmıştır. Kutu ve içeriği eksiksiz, sağlamdır. Garantisi devam etmektedir .Standart kutu içeriğiyle beraber, 1... Mesaja git »
Kutu ve içeriği eksiksiz ve sağlamdır. Donanım ve görünüm olarak herhangi bir problemi yoktur. Garantisi devam etmektedir. İstediğim fiyat 150 TL'... Mesaja git »