bende sipariş verebilmeyi başardım bakalım teslimatta ne olacak.... Mesaja git »
İptal için aradım kargo çıkmış dediler ve kargo numarası verdiler ama sitesinde halen ürün paketleniyor yazıyor... Mesaja git »
20 liralık ayakkabılara 120 lira yazmışlar birde sıcak fırsat diye konu açmışlar [:\-]... Mesaja git »
nerden bulaştık kaç gndür hazırlanıyor yazıyor... Mesaja git »
evet aynen bende öle halletim ürünü almak için nerdeyse bilgi yarışmasına katılıcaz... Mesaja git »
evet mobilden indirimli çıkıyor ama bu defada ödeme sayfasında takılıp kalıyor zorla ürün alıyoruz sanki :)... Mesaja git »
bendede sorun verdi tekrar tekrar denedim sonunda oldu, tahin siparişi verdim
aynı gün kargoya verdiler bugün kargom geldi hediye helvada koymuşlar ya... Mesaja git »
aynı firma hem n11'de hemde gitti gidiyorda satıyorlar yorumlar oldukça iyi site son derece güvenilir gibi görünüyor.... Mesaja git »
aynısını banada yapmışlar 160 tl lik botu 77 tlye aldım tedarik edilemedi diye iptal etmişler yetmedi yeni üyeliğe verilen kuponuda iptal etmişler çoc... Mesaja git »
filo siparişi iptal etmiş yeni üyeliğe 50 tl indirim kullanıldı görünüyor sepette %30 indirim artık yok utanma pazarı %10 kupon yüklemiş koca firma uğ... Mesaja git »
burdaki botu 77 tlye aldım indirmde çiftli combo oluyor isteyen değerlendirebilir... Mesaja git »
KAMPANYA STOKLAR İLE SINIRLIDIR. EN AZ 10 ADET VE KATLARI ŞEKLİNDE SATILMAKTADIR.... Mesaja git »
10 yıldır mini cihaz kullanıyorum hiç sorun olmadı mutfakta kullanmak için cihaz tavsiyesi istiyor Next machina 3d diyorsunuz Next machina 3d fiyatınd... Mesaja git »
https://www.sanalmarket.com.tr/body-pure-5-li-erkek-corabi-p-30b6291... Mesaja git »
44 tl olanı aldım sonra 22 tl kupon yüklendi yazdı
anlamadım halbuki ben 44 olanı almaya çalışmıtım 22 tl olanı almışım... Mesaja git »
Evet fiyat artmış satıcı amozon olduğu için iptal olmaz diye düşünüyorum... Mesaja git »
bunun fiyatı iyiymiş teşekkürler 2 paket aldım... Mesaja git »
3 aydır netspeed kullanıyorum küçük kopmalar dışında bir sorun olmadı son 2 gündür 50 mbbs olan hızım 0,5 düştü maddi kaybım oldu türknete geçmek içi... Mesaja git »
bundan 10 yıl önce keysmartın 17 lcd monitörlerini kullanıyordum arıza durumda Arçelik servis bakıyordu Arçelikten çok bi farkı yok bence fiyat iyi al... Mesaja git »
bende evrakları gönderdim bakalım nasıl performans alıcam.... Mesaja git »
bende 48 vestel kullanıyorum biraz sesi yeterli değil 8*8 görüntü harika zaten panel samsung... Mesaja git »
15 güne geldi benimki telefon edince hızlandırıyorlar.... Mesaja git »
burdan aldım biraz geç geliyor ama olsun ucuz... Mesaja git »
o site zaten %100 pahalı satıyor
indirimle kaça aldınız cihazı?... Mesaja git »
millet ALI işlemcileri kötülesede PVR için en iyileri ALI işlemcili cihazlar
bilgisayar gibi her formatı açıyor ve multi medya çalıştırma özellikleri ... Mesaja git »
teşekürler
acaba desteklediği video formatları hakkında bir bilginiz varmı?
nextin formunda şöyle konular varda... Mesaja git »
Hocam bu uydu alıcının NTFS desteği varmı 1 TB HDD taksak okurmu geçmiş mesajlarda bir arkadaş okumadığını yazmış teyit edebilecek bir kullanıcı va... Mesaja git »
kamasonıc 1506 ve Next Newwave önerebilirim
bence şuan f/p oranı en yüksek cihazlar.... Mesaja git »
Hocam ben sunplus 1506 işlemcili cihazlardan bahsediyorum mesajımı tam anlamadan yazmışsınız tabiki piyasa birsürü donarak geçiş özellikli cihazlardan... Mesaja git »
diğer uydu alıcı dedikleriniz hangisi hocam?
ben hepsinin videosunu izledim
olmayanlarında fabrikalarını arayıp sordum hepsi siayah ekran dediler
si... Mesaja git »
ucuz ama kaliteli cihaz arayanlara kamasonıc 1506 tavsiye edebilirim
cihazda sunplus 1506 işlemci kullanılmıştır
kumandası kaliteli kanal geçişleri hı... Mesaja git »
evet aynen bendede öyle yazılım için şuan versiyonu hatırlamıyorum ama 2013 tarihli bir yazılım yüklü... Mesaja git »