İnşallah sizinkini gönderirler. Bu arada para iadesi 1 günde yapildi. Bende cok ustune dusmedim illa gondersinler diye, benzerini aldım ondan dolayi.... Mesaja git »
Ayni model ve numarasıni aldim stokta yok diye iptal edildi. Bakalım sizde ne olucak.... Mesaja git »
Ortalama 20 ilde araba kullandim, suan izmirde ortalama gunde 4 saat araba kullaniyorum. Bu belediye-yollar ve soforlerle olucak gibi degil. Kesinlikl... Mesaja git »
Varmi aktif oyuncu? Varsa guclu takim dizilisleri alalim.... Mesaja git »
Hala satışı yok demi urunun ? telefon alma aşamasındayım fazla sürmezse bekliyim.... Mesaja git »
Bunu denemeden satmayın bu fıyata. Ben bu sekılde duzelttım. 15 dakıkanızı alır.... Mesaja git »
işlemcinin oraya folyo kagıdı koyun sorun cozuluyor.... Mesaja git »
İzmir’de kalmamış zaten sadece optimumda 5m Migros var. Kaçırdık.... Mesaja git »
Note 5 bu fiyat araligindaki en iyi telefon. Kisisel fikrim.... Mesaja git »
1300 oldu. Hafta sonuna kadar satilmazsa 1100 liraya telefoncuya vericem.... Mesaja git »
Evet. 220 lira için diyorsanız o kaskoya ait miktar , telefon değil.... Mesaja git »
Türkiye cihazı temiz sorunsuz kutulu faturalı telefon arıyorum. Gold renk olmazsa memnun olurum. Fiyat durumuna göre note 8 , s8 plus ve benzeri model... Mesaja git »
Cihaza gelen son guncellemeyi yaptim. 11.1.2... Mesaja git »
Satildi.
başlıklı konuya yorum yazdı
(bir yıl önce)
Satildi.
konusunu başlattı
(bir yıl önce)
Satildi.
(bir yıl önce)
Kulaklik forum ici degerli bir uyeye satildi. Saatin satisina devam.... Mesaja git »
Ordaki takip sistemine guvenme. Kac kere farkli ulkelerde gorunen kargom teslim edildi bana. Ozellikle amazon.de ise hic guvenme takibine.... Mesaja git »
Aramex cok yavas işliyor izmirde. Gerci izmirde hizli işleyen hicbirsey yok... Mesaja git »
Satildi.
(bir yıl önce)