Hocamızı bile resmi olarak ilk karşı tarafa açıklattıran büyük başşşkaaaannnn... Mesaja git »
Gelip rakip takım taraftar forumunda hakaret edecek ve ceza almayacak sadece bizler gibi mesajı silinecekse hakkımı helal etmem ben.... Mesaja git »
Bugünkü gündem maddemiz hayırlı olsun göğüs sponsoru yok çobani olduğu için rakip taraftar dalga geçermiş falan. Biz 4. Yıldız olarak sırtta halleyin ... Mesaja git »
Allahım sana şükürler olsun. Bayram hediyesi bu olsa gerek... Mesaja git »
Bu heriflerin hiç biri tırsmıyorsa bir sorun var demektir... Mesaja git »
O kadar lig takip ettim bi Hollandayı takip etmiyordum hücum oynatıyormu bu adam... Mesaja git »
Aykut sırf Alex benim avrupa kupalarında en çok gol atan Fenerbahçeli futbolcu ünvanımı geçmesin diye alavere dalavereyle Alexi yolladığı an gözümde b... Mesaja git »
Ekşide yada farklı bir alanda gördüğün bayatlamış bir espriyi kendi düşüncenmiş gibi yazma.Bari alıntı falan de komik oluyor.... Mesaja git »
Engel olunamıyorsa klübe direk para aktaramaz başkan diye kural varsa ve sattığın rakam kadar alabilirsin anlaşması varsa bu yöntemle istediğimiz kada... Mesaja git »
Şimdi size bir soru UEFA ile alakası olmayan örneğin Çin bir futbolcumuza 2 milyon euro verse Ali Koç başkan o klübe cebinden ama el altından 20 milyo... Mesaja git »
Bu Aykut olursa yabancı sportif bale tarzı adamda bulsa ya veto eder yada alınsa bile küstürür oynatmaz... Mesaja git »
Aykutun psn hesabını bulunca maç isteği yolladım fifa 18 de Real madridi aldı. Şansa 1 gol atınca Ronaldoyu defansa koydu baleyi stoper yaptı sonra fa... Mesaja git »
Hani şu Alex benden fazla gol atmasın klüp tarihinde ki ünvanımı koruyum diyerek eften püften sebeplerle Alexi yollatan Aykut’umu destekleyenler... Mesaja git »
PS4 Dijital oyun grubumuzda ödüllü fifa17 turnuvası düzenlenmektedir. Grubumuza ps4 dijital kardeşlik alım ve satışı yapan referanslı üyeler katılabil... Mesaja git »
cevaplamadığınız sürece bir x kalkacak 05546xx5252 numarası kime ait nasıl öğrenebiliriz?... Mesaja git »
055x6xx5252 numaralı cep telefonu kime ait bulabilirmisiniz?... Mesaja git »
Daha önce ben de dahil olmak üzere bir çok arkadaş, buna benzer konular açmıştı. Ben de ana konu olması için bu konuyu açıyor ve indirimlerin buradan ... Mesaja git »
Tekrar merhaba arkadaşlar. REFERANSLI - ESKİ ÜYELER PSN TOPLULUĞUMUZU kuralı uzun zaman geçmeden 110 kişiyi aştık.
Güvenli alışveriş ve tak... Mesaja git »
Aynı karakterler derken ne demek istedin hocam hepsi aynı karakter zaten ps4 yazısını bile aynı fontla ben yazdım... Mesaja git »
Taze alt yazı çıktı beyler
https://subscene.com/subtitles/the-walking-dead-seventh-season-2016/turkish/1520229... Mesaja git »
ayrı ayrı hesapta olanlar hangisi? görsel sanatlarmısın sen yoksa ?... Mesaja git »
hocam pm atamıyorum sniper elite 4 için görüşelim lütfen 05076406666 whatsup... Mesaja git »
Kardeşim sana pm atamıyoruz elinde pri ve çift hak hangi oyunlar var yazarsan özelden sevinirim dostum... Mesaja git »
cod black ops3 + 1 adet dlc paketi
sec hak
pri hak forumda
30 tl... Mesaja git »
normalde sec hesaplar internetsiz oynanmıyor ama ds4 yöntemiyle kend hesabımızda oyunu oynasak yine internet gerekiyormu? Bilgi verirmisiniz... Mesaja git »
GS - BJK DERBİSİ 1800K yüksek kalite 15 tl
05076406666
Çabuk olun maç başlıyor. Önce hesap verilir.
ödeme enpara... Mesaja git »
dardanel mr no sandviç çeşitlerinden 3 tane + coca cola... Mesaja git »
Oyun adı: COD Black Ops III Season Pass + Rached and Clark (Türkçe) SATILDII
Pri-Sec: Sec
Alındığı ülke: TR
Fiyat: SATILDI
İletişim: PM
Ödeme: Enpara... Mesaja git »
Oyun adı: COD Black Ops III Season Pass + Rached and Clark (Türkçe) Pri-Sec: Sec Alındığı ülke: TR Fiyat: 45 İletişim: PM Ödeme: Enpara Diğer ... Mesaja git »
Oyun adı: Last Guardian (Türkçe) SATILDI
Pri-Sec: Pri
Alındığı ülke: TR
Fiyat: SATILDI
İletişim: PM
Ödeme: Enpara
Diğer hak: Forumda
Oyun adı: CO... Mesaja git »