Merhaba arkadaşlar kpss lisans için kitap almayı düşünüyorum fem ile ihtiyaç yayınları arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz... Mesaja git »
Merhaba arkadaşlar kpss lisans için kitap almayı düşünüyorum fem ile ihtiyaç yayınları arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz... Mesaja git »
sizdeki neyin kafası anlamıyorum bluray dediğin kime ait sonye değilmi xboxone da kullanan kim microsoft değil mi eee sorun mu oldu hayet güzel kullan... Mesaja git »
Ayakkabı kutusundan bahseden olayı siyasete çekme yoksa dolandırıcılığın kralını ataşehirde residanslarda görürsün git gör ne rezillikler var.Oyun st... Mesaja git »
r9 280 x le bile AC3 ü fullde oynayamadım sanki oyunun ilk hatalı sürümü unity gibi davranmayalım 2. oyundan itibaren oyunları zaten hep hatalı çıkmış... Mesaja git »
ulan adam resmen s... et konamiyi bize gel diye işaret etmiş kojimaya aynısını shinji mikamiyede yaptılar işine ha bire karışıp shadow of the damned ... Mesaja git »
Yahu niye dalga geçiyorsunuz adamla kınadığınız şey başınıza gelmeden ölmezsiniz.... Mesaja git »
Konu sevgilisi olup olmadığı değil ki bence çok doğru bir yorum olmuş o kızın yerinde kim olsa egosunu tatmin eder ki sonuçta kendisini seven biri v... Mesaja git »
Ya benim amacım ps4 xboxone veya pc gibi karşılaştırma saçmalığı değil en nihayetinde 30 yaşında adamım bütün konsolları kullanmış birisiyim ama ra... Mesaja git »
Oyun türünü sevmiyorsan saçmalık diyeceğine bana hitap etmiyor dersin bende fallout sevmiyorum ama oyuna saçmalık demiyorum oyunu seven kesim bir h... Mesaja git »
horizon saçmalık değil harika bir oyunda alkanla mesut çevike soracan bu soruyu saçmalık diyenler kendileri çünkü.... Mesaja git »
burdan alkan ve mesut çevik saygılar ne kadarda doğru görüşleri varmış uncharted downgrade yedi horizon saçmalık bence siz bu haberide vermeseyiniz.... Mesaja git »
Sizin samimiyetinizden artık fazla emin değilim değişen dünya oyunlardan bahsediyorsunuz yeni COD ların kötülüğünden bahsediyorsunuz ama ilk gittiğini... Mesaja git »
Saçmalık neogaf dünyanın en büyük oyun forumlarından biridir ki donanım haber ile kıyaslanamaz bile oraya girip her oy kullanan kişi ise kendi tarz... Mesaja git »
yahu saçmalamayın gamersyde.com girip ordan 500 mblik oyun videosunu indirin izleyin youtube falan bakmayın grafikten kısıyor tam vermiyor oyunda d... Mesaja git »
ne ara test edip bitirdin o rakamları söylüyon herhalde hiç uyumadan bitirdin oyunu 30-40 saatte.... Mesaja git »
:) baya iyiydi.Ama şöylede olabilir yamayı önce youtube satıp aylar sonra da yayınlayabilirlerdi.... Mesaja git »
35 yaşındasın yemin ederim ergenden betersin anladım ki gerçekten ergensin daha konuşmayı hakaret etmemeyi öğrenememişsin küçükken bunalım yaşamışs... Mesaja git »
yahu arkadaş siz nasıl insansınız anlamıyorum 5 aydır resident evil remastered çıkmıyor 2 aydır testte soruyosun ya tersliyorlar yada cevap vermiyo... Mesaja git »
Dostum bence sende virus olabilir.Bendeki sistem amd phenım II 965 black edition kingston 8 gb 1333 ram ekran kartı amd r9 280x 1080p ultra ayarda t... Mesaja git »
arkadaşlar oyunu amd ekran kartları ile dneyen varmı varsa bilgi verebilirmi.... Mesaja git »
the witcher sever birisi olarak söylüyorum ki boşuna ekran kartı değiştirmeyin alın lowa oynayın hiç fark yok.... Mesaja git »
Oyun kesinlikle fazla downgrade yemiş. http://www.gamersyde.com/hqstream_the_witcher_3_wild_hunt_vgx_trailer-31286_en.html Burdaki videoyu izler... Mesaja git »
Yahu hangi gizlilik görmüyormusun adam kadının yanında adamı öldürüyor, tutuyor ikinciyi indiriyor orda duranlarda mal gibi bakıyor insan bir tepki ve... Mesaja git »
Dostum bende senin gibiydim ilk oyunu oynadım rahatça türkçe yamasıda hazır vardı bu 3. oyununda yamasına başladıkları zaman 2. oyununa başlayacam ... Mesaja git »
Arkadaşım şu karta 4000 tl vermek kerizliktir gerçekten tamam kart harika bir şey ama gerçekten çok para yani sırf FPS oyununa kızdığım için aldım diy... Mesaja git »
benim gibi rpg oynamamış olanlar the witcher 1 i daha yeni bitirmiş biri olarak söylüyorum hazır oyun daha ilk oyundan çok güzel şimdi 3. oyun çıkınca... Mesaja git »
arkadaşlar amd phenom x4 965 black edition 8 gb ram amd r9 280x ekran kartı ultra ayarda oynayabilirmiyim. birde şunu soracam size high detaylar 60 ... Mesaja git »
arkadaşlar amd phenom x4 965 black edition 8 gb ram amd r9 280x ekran kartı ultra ayarda oynayabilirmiyim.
birde şunu soracam size high detaylar 60 f... Mesaja git »
arkadaşlar yanlış anlamayın ben daha the witcher ilk oyununu oynuyorum neredeyse bitirmek üzereyim burdaki resimlere baktım grafikler muhteşem geldi g... Mesaja git »
hocam birde resim koyaydın kollara bakaydık.... Mesaja git »
ilk rpg aksiyon olarak the witcher önerirmisiniz arkadaşlar.... Mesaja git »
Kardeşim güzel tespit ama bencede biraz ağar kaçmış fen lisesinde okuyor ve ne varsa iq 138 diyor ama hala inkilap tarihi okur 16-17 yaşında genç da... Mesaja git »
Ben zaten bunların zihniyetini anlamıyorum kardeşim soru soruyor bende soruyorum cevap veremeyince hakaret ediyorlar sende beyin yok seninle aynı ha... Mesaja git »
Sadece akpye çakarken güzel peki mevcut sistemin zengin ettiği KOÇ Sabancı aydın doğan ve bunun gibi bilimum şirketlerin bir gecede 40 milyar dolarlık... Mesaja git »
sonra korsan var niye satmıyor ! sırf su arala yaramasın diye korsanın dibine vururum.TTnet'e o kadar küfür ettim sırf şu internet uygulamaları yüzünd... Mesaja git »
o değilde bari gears of war serisini getirseler hali hazırda 1 var devamını bekleriz.... Mesaja git »