Selamlar Arkadaşlar, Ben bu işi kafaya takmış biri olarak en net çözümleri size anlatayım daha öncede soran arkadaşlar olmuştu ancak paylaşabiliyorum... Mesaja git »
Selamlar dokunmatik olan yeni versiyonumu taktırdınız? 12 inc dokunmatik Ekran ön göğüse müdahale etmeden sığıyormu direk takınca? Resimde atarsanız m... Mesaja git »
Hocam aklımda mesajı gördüm müsait olunca resim çekip atacağım size vakit bulamadım :)... Mesaja git »
Hocam onlarıda biliyorum tabiki, ama bu tamamen sürüş tarzı ve kullanımla ilişkili şeyler. Herkes arabasının kıymetini biliyor kim ister aracı 10.000k... Mesaja git »
Hocam şu cümlenize "PSA motorlar (1.6 136 ve 1.6 170) yazılıma pek uygun değiller, sizden önceki yaptıysa ihale sizin başınıza kalabilir" katiyen katı... Mesaja git »
Bu kapak makyajlı kasalarda var, makyajsız kasalarda fabrika çıkışı yok.3.16 lardada yok banada öyle gelmişti ama kapaksızmış :)... Mesaja git »
Benim aracımda sunrooftan gıcırtı gelmiyor. Oraya işlem yapmadım. Rüzgar sesi için B sütunu 2 kapının birleştiği yer en etkili kısım. Ayrıca ön çamurl... Mesaja git »
Açık yolda 7.8 ancak görürsünüz, istanbul kilit trafiğinde ortalama hızın 10-15km olduğu durumda dur kalk 10-12lt gösteriyor yol bilgisayarı. 2013 spo... Mesaja git »
Hocam o km'lerde bobin değişti benim, bobini kontrol ettirin bu civarlarda değişiyor.... Mesaja git »
Selamlar,
Aynı şekilde konuyu geçen kış takip edip, ben F20 aracıma sizin yaptığınız uygulamayı yapı marketten alıp uygulamıştım. Buna ek olarak;
il... Mesaja git »
Hocam Piyasada gırla N13 chipli 1.6 kullanıcıları da var, bende 3 aydır chipli N13 kullanıyorum arabaya binen aşık oluyor, koltuğa yapıştırma hissi y... Mesaja git »
Selamlar, Sigorta şirketiniz hangisi? Ankara ise Kosifler ile anlaşması mevcut. Herhangi bir şubesine gidebilirsiniz.... Mesaja git »
Hocam bu araçlar stage2 olarak maximum 240bg oluyor iyi bir çalışma ile. Bunun için Remap+Buji ve Bobin Değişimleri+ DumpValve + Downpipe ve komple e... Mesaja git »
Hocam yalıtım resimlerini örnek olsun diye ekledim sitede modelden seçince çıkıyor. Yalıtım budur :) Düzgün yapılırsa trim sesi v.s. hiç olmuyor bizz... Mesaja git »
Hocam Yalıtım ile ilgili benimde ciddi bir projem var fakat ilgilenemedim hiç vaktim olmadığı için, ben öncelikle aşağıdaki linkteki gibi bir uygulam... Mesaja git »
Rica ederim linkte güzel özetlenmiş ben aracımı seçerken o yüzden 4 silindirli almıştım,
Bahsettiğiniz gibi soğuk motoru zorlamamak, kontak kapama... Mesaja git »
Hocam ben yaklaşık 10.000 km önce soft tabir edilen yazılım yaptırdım ve çok memnunum. Önceden bu aracı kullanmıyormuşum dedim kendime, araç kısıtlan... Mesaja git »
Hocam Geçmiş olsun, kronik F20-F30 kasa problemi yaşadığınız. Soğutma suyu hortum bağlantıları değişecek, motorun arkasındaki ahtapot tarzında soğutm... Mesaja git »
Selamlar Hocam, Polen filtresini nasıl değiştiğinizi basitçe anlatırmısnız, bilmeyenler aydınlanmış olur. Yeri tam olaran nerede torpidonun altından... Mesaja git »
Hayır Normal Lastik, lastik şişirme kitide aldım yanında, şehir içindeyiz nihayetinde istanbul ikamet ettiğim çoğu yerde lastikçi var diye düşündüm, ... Mesaja git »
Geçen hafta michelin crossclimate 4 mevsim lastik 225x45x17 aldım. Çok memnunum açıkçası arabanın konforu değişti resmen sessizleşti. Araç 2013 sport... Mesaja git »
Cevap için teşekkürler, sportline ve mpaket ler için o zaman artış daha fazla olacak çıplak fiyatı 70 üstünde olduğu için..... Mesaja git »
Evet ÖTV artışı resmi gazetede yayınlandı. %45 ten %60 a yükseldi bu motor sınıfı ve marka için. Fiyata yansıyan ne kadar olacak şimdi 20.000 tl mi s... Mesaja git »
Ekranın üstündeki ışık gibi gözüken beyaz çubuk nedir? Ön park sensörümü?... Mesaja git »
USD 3,19 EUR oldu 3,53 şaka gibi.. Yeni ÖTV düzenlemesi ile beraber 2017 fiyatlarını düşünemiyorum artık fiyatlar uçtu iyice..... Mesaja git »
Selamlar, Açmaya vaktim olmayan laptopumu satmayı düşünüyorum. Mevcut şirket laptopumu kullandığımdan ötürü boşta durmaktadır. Cihazı anlatmaya g... Mesaja git »
Lounge DSG Füme Metalik 60000 Lounge DSG + Sunroof Beyaz Opak - 62200 Fiyat aldım geçen hafta arkadaşım için.... Mesaja git »
Geçmiş olsun dostum, Dizellerde kronik olan bir sorun seninkisi. Henüz 1.2 TSI modellerde bir sorun yaşayan yok gibi, Yeni modellerde Polo DSG ... Mesaja git »
Hocam 54-55 olsa iyi, Lounge + dsg + sunroof 61 civarı tutuyor şu an, kasımda 58 e almış bulunmaktayım. O zaman Ledsiz DSG Leon 61800 idi ikisininde... Mesaja git »
Beyler o fark avrupa üretimindeki farklardan dolayı, En soldaki ve en sağdaki boş buton koltuk ısıtma butonu. Avrupadaki highline pololarda ve... Mesaja git »
İphone bağlayinca desteklemiyor yaziyor.Benim aracim ekim cikisli lounge paket menude boyle bir kisim bulunmamakta.Bluetooth ile baglayarak telefonu... Mesaja git »
Hayırlı olsun hocam, sakıncası yoksa kaça aldınız acaba?... Mesaja git »
Benim aracım 1.2 TSI DSG, hiç böyle bir sorun yaşamadım dostum, servise ulaşman doğru olacaktır.... Mesaja git »
Her iki aracinda sahibi oldugum icin nacizane görüşlerimi bildirdim dostum, evet hem ön hemde arka park sensörü polo lounge modelinde kamera degilde... Mesaja git »
Vallahi daha konforlu ve dolu dostum polo benim digeri babamin arabasi ikisini de kullaniyorum surekli :)) 2014 Civic elegance tan farklari sogutmal... Mesaja git »
Hocam bende gecen hafta 59000 ye polo lounge + cam tavan modelini aldim.Alirken bende ayni kararsizlikta kalip leon dahil diger modelleri inceledim.... Mesaja git »
Hocam Kutudan çıkan aparatın resmini koyabilirmisin Benim kutudan çıkmadı galiba. (Samsung TV Kutusundan bahsediyorum)... Mesaja git »
http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-IdeaPad-Y500-Notebook.87585.0.html Y500 incelemesini ekte görebilirsiniz. 3D06 puanı: 19069... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: elano68 Arkadaslar pudink adli arkadasla yaptigimiz testler sonucu anlasiliyor ki gt650m sli ile gtx660m arasinda notebook c... Mesaja git »