87'den indirimli kişiye özel 58,29'a düşen fiyat üzerinden indirimli satılabiliniyor mu bilmiyorum ancak daha uyguna verebilecek var ise 2 adet alacağ... Mesaja git »
30 TL dir. PM den ulaşabilirsiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
Pm den ulaşabilirsiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
Sizin mesajları takip edip özel mesajdan böyle mesaj atıyorlar muhtemelen. Bana atılan linki yıldızladım. Fiyatlara baktım, artmamış. Adidas, New Bal... Mesaja git »
Dün satın almıştım bir sorun olmadı. Bugün geldi ürünler.... Mesaja git »
Fiyatları geri aldılar. Bonus+avantajix+kod kullanıldı.... Mesaja git »
Merhabalar yeni PS 4 Pro RDR2 aldım, haftaya teslim görünüyor. Oyunlar ve üyelikler için neler önerirsiniz? Forumlarda dolaşıyorum ancak ilk nereden b... Mesaja git »
Hocam buralardaysan acilen Mediamarkt kodu lazım.... Mesaja git »
Puan ve çeklerle 2450 TL/4 taksit olarak almış bulunmaktayım. Kısa süre sonra da fiyatı değişti. Yardımları ve cevapları için de @klima5505 e çok teşe... Mesaja git »
Merhabalar, çok kararsız kaldım, indirimli fiyatlar varken klima almak istiyorum. Ev 120m2 civarında kapalı balkon ama yazın sıcak oluyor. 26-28 arası... Mesaja git »
one s 500 gb çift kol 3 oyun (eski) 1327/3 teknosa. 3-5 tane satıldı muhtemelen linki paylaşmıştım, diğer konularda. Uygun gibi geldi, kinect de alırs... Mesaja git »
S9 plus alacaktım vazgeçtim. İsteyen olursa alabilirim. PS4 spider var 2184 tl çok ucuz değil ama xbox one s aldığım için onu da iptal edeceğim.... Mesaja git »
https://www.teknosa.com/tekno-cuma-konsol-c-315?sort=price-desc&q=%3Arelevance# Uygun mu bilmem birkaç konsol var.... Mesaja git »
Arkadaşlar alakasız ama fiyatı nasıl?
1327tl Genel link... Mesaja git »
Teşekkürler üstad. Sepetimdeydi ama indirim olmuyor diye bakmıyordum. :)... Mesaja git »
16 gb iphone tavsiye etmem, sıkıntısını yaşamış biri olarak. 32 en az.... Mesaja git »
Her şeyi iptal ettiklerinden 300 50 almayı garantilemek için 500-600lük alışveriş yapmak lazım :)... Mesaja git »
Konsollarda 15 euroya 1 yıl garanti ekliyor musunuz?... Mesaja git »
Kendim kullanmayı düşünüyorum hocam ev halkıyla. Haftada 5-10 saat belki en fazla. Değerlendirmeye alayım. Teşekkür ederim.... Mesaja git »
Tavsiye eder misiniz? 199$ lık PS4 ü düşünüyordum ancak 2. kol ve yanındaki indirimli üyelikler işe yarar mı?... Mesaja git »
Öyle bir iş yaptılar ki mevcut siparişler de görünmüyor. Gelecekler mi acaba :-)... Mesaja git »
Bana gelen kargo etiketinde Öncelikli Kargo yazıyor. İstanbul olmasının etkisi olabilir mi bilmiyorum ama kargoya verildikten sonraki gün elime ulaşıy... Mesaja git »
Şimdi tekrar baktım garip bir hesaplama yapmışlar. Düşmüşler gibi görünüyor. :)... Mesaja git »
Hocam kontrol ettiniz mi faturadan 5al4 ödeyi? Hipp kavanoz meyve almıştım. 6 al 5 öde yanlış görmediysem tam fiyat almışlar.... Mesaja git »
Kalıplarda Relax fit ise tam ayağınıza göre alın buçuksa geriye doğru düşünün, normalse aynı ya da yarım numara büyük tam oluyor, sıkıntı olmaz. Beni... Mesaja git »
GG indirimleri alındı, sorunsuz alışveriş yapıldı. Teşekkürler.... Mesaja git »
Benzer durumda B sınıfı tam otomaik araçtan 2014 TSI Passat a geçtim. Kullanım mesafem benzin dizel farkı benzine yönlendirirken fırsat aracı denk gel... Mesaja git »
Fiyatı: 3.799,00 TL Satış Fiyatı: 1.899,50 TL Tabi ki stok yok... Mesaja git »
Eğer gittiğin şube kütüğün bağlı olduğu şube değilse tecil iptali için bir belge düzenlenip faks çekiliyor. Eğer kütükle aynı şubeyse hemen kaldırılıy... Mesaja git »
Çarşamba randevum tecilim olması sebebiyle tecil kaldırmakla geçti. Şubeden ayrıldığımda İstanbuldaki ilçelere tek tek bakıp ertesi gün 11.30 a randev... Mesaja git »