IMEI pasaport ile mi kayıtlı? Yoksa diğer yöntemle mi?... Mesaja git »
Şehir Ankara olarak görünüyor, monitör İzmir'den mi satılık yoksa Ankara'dan mı? Çözünürlüğü nedir internette modelini yazınca pek bir şey çıkmıyor.... Mesaja git »
Redmi 4 Prime getirtme şansımız var mı peki?... Mesaja git »
Cihazın fotoğraflarını görmeden nasıl ciddi alıcı olmamızı bekliyorsunuz? Fotoğrafları buraya yüklememek için özel bir sebebiniz mi var?... Mesaja git »
Merhaba, Apple ile daha önce görüştüm, cihaza yetkisiz müdahale yapıldığı için ücretini ödesem bile batarya değişimi yapmıyorlar.... Mesaja git »
Herkese merhaba, Sorunumu oldukça kısa ve öz bir şekilde dile getireceğim kimsenin vaktini çalmamak adına. Cihaz: iPhone 6 (Kardeşimin sıfır alıp kul... Mesaja git »
Merhaba, öncelikle cevap için teşekkür ederim. Aracı basınç testine soktuk radyatörden sızdırma yapıyormuş. Antifrize yağ karışma durumu da söz konusu... Mesaja git »
Hayret ettim, birkaç kişi dışında o işlemci ile o grafik kartının 35 FPS vermesini garip bulan olmamış. Sisteminizde bir sıkıntı olduğu açık, sil başt... Mesaja git »
Arızanın ne olduğuna dair bir açıklama yapılmadı mı?... Mesaja git »
Merhaba, 2016 Ekim ayında ikinci el olarak 70 bin KM'de satın aldığım 2013 model 1.6 TDCI Focus aracımda 2017'nin şubat ayından beri su eksilt... Mesaja git »
Söylenecek pek bir şey yok. Bunlara alıştık artık. Tepki göstermek isteyenler lütfen sandık başında gösterin. Başka türlü hiçbir şeyi değiştiremezsini... Mesaja git »
Cevap için teşekkürler, sizin sayenizde ben de 1 hafta uğraşmak zorunda kalmadım, sorunu dediğiniz yöntemle çözdüm. İyi akşamlar.... Mesaja git »
Aynı bütçeyle ben de 32-40 inç arası bir LED TV arıyorum. Smart özelliği olmasına gerek yok, TV izleme dışında bir şey için kullanılmayacak. Bu arada ... Mesaja git »
Merhaba, maksimum 1000 TL bütçe için 30-42 inç arası TV önerisinde bulunabilir misiniz? Smart özelliği şart değil, sadece TV izlemek için kullanılacak... Mesaja git »
Fiyat takip. Para ayarlayabilirsem almayı düşünüyorum. İyi satışlar.... Mesaja git »
Forum ne hale gelmiş ya.. Adam banka hesabının fotoğrafını atıyor.... Mesaja git »
Üstteki mesajıma göz atın. Ghost Screen problemi ayıplı mal olarak görülüyor. Servise gidip değişim istediğinizi belirtin. Aynı şikayet ile servise ve... Mesaja git »
Şubat 2017'de Vatan Bilgisayar'dan almış olduğum Moto G4 Plus telefonumu 07.09.2017 tarihinde "Ghost Screen" ve "Pil çabuk bitiyor" şikayetleriyle Tel... Mesaja git »
Ekrem71'in yaptığı haberleri, attığı başlıkları itici buluyorum. Şu telefonun hangi özelliği devrim yaratacak acaba? Kamerası iyi olabilir, ekranı, ta... Mesaja git »
Uzunca bir süre hem S6 hem de S6 Edge kullandım, AMOLED ekranlar konusunda Samsung rakipsiz bir marka. S6'dan sonra birkaç ay Moro Z Play kullandım, k... Mesaja git »
Önceki mesajlarımda belirttiğim gibi, tarife fiyatlarını belirlerken belli ki bazı şeyleri gözden kaçırıyorlar. Bazı tarifeler pahalı olması gerekirke... Mesaja git »
Cihazın kozmetik kusurlarını görebileceğimiz ayrıntılı fotoğraf koyabilir misiniz?... Mesaja git »
https://www.whathifi.com/samsung/le-40c650/specs bu web sitesinde göre CI girişi var TV'nizde. Conax modül alarak yayın alabilirsiniz diye düşünüyoru... Mesaja git »
Merhaba, fatura sizin adınıza mı? Cihazın ilk sahibi misiniz?... Mesaja git »
Hocam internetimi IPTV şeklinde almıyorum uydu kablosundan geliyor. Bilemiyorum 10 Mbps yeterli midir. HD yayınlar için yeterli olduğunu düşünmüyorum.... Mesaja git »
Muhtemelen tabloda Temel Paket yerine Üst Paketli fiyata bakıyorsunuz. Kampanya fiyatlandırma tablosuna dikkatli bakın. Mümkünse bir bilgisayardan bak... Mesaja git »
Kablonet'in modemleri hakkındaki yorumları ben de okudum. Ancak Docsis sistemi direkt uydu kablosundan internet alan bir sistem olduğu için ADSL ya da... Mesaja git »
Rica ederim, akşam saatlerinde yavaşlama yaşayacağınızı sanmıyorum. Öyle bir durumla karşılaşırsanız 15 gün içinde cayma hakkınızı kullanırsınız, bu h... Mesaja git »
Hocam sattığım cihaz 3510 mAh kapasiteli Moto Z Play'di. O kadar ağırdı ki uzun süreli kullanımda parmaklarımı ağrıtıyordu tutmaktan. P2'yi düşünemiyo... Mesaja git »
Merhaba, ilk mesajımda eklediğim tabloda da 69,99 görünüyor dediğiniz tarife. Linke tıklayınca da aynı fiyat çıkıyor sanırım Üst Paket'li fiyatına bak... Mesaja git »
Pil performansı birinci kriterim değil, P2'yi eliyorum. Huawei GR5 giriş seviyesi bir cihaz, onu da istemiyorum. Daha çok ikinci el bir ya da iki ... Mesaja git »
Merhaba, forumdan aldığım Moto Z Play cihazımı ekranı büyük geldiği için sattım. Şu an ikinci el telefon arıyorum, bütçem 1000 ile 1300 TL arasında bi... Mesaja git »
Merhaba arkadaşlar, Moto G4 Plus'taki ghost screen problemi için yetkili servis prosedürü nedir? Panel değişimi mi yapıyorlar, cihaz değişimi mi, ücre... Mesaja git »
Sağolun Download hızımı 10 Mbps'ye indirmişler. Upload aynı. Haklısınız, 00:00-19:00 arası 50 Mbps, 19:00-00:00 arası 16 Mbps şeklinde bir tari... Mesaja git »
Bugün ekipler gelip kurulumu tamamladılar. Conax Modül + Modem + Sınır Sizsiniz Tarifesi (25 Mbps Akıllı Sınırsız + KabloTV Temel Paket + Analog Yayın... Mesaja git »