teşekkürler hepinize. Çok farklı yorumlar geldi, tek tek denemek lazım.... Mesaja git »
Merhaba, Telefonumu Apple Center'da 2. kez değiştirdiler. Amerika'ya gideceğim için elden çıkartıyorum. Sıfır, aktivasyon yapılmadı. 108 gün... Mesaja git »
Gittigidiyor için 1 adet worldcard kaldı, 2000 TL üstü için lütfen PM.... Mesaja git »
Randevu alma yöntemi değişti mi? Ben eskisi gibi bakamıyorum randevulara?... Mesaja git »
Edit: 3 randevuyu da aldım, teşekkürler. Arkadaşlar 3 adet iphone var elimde, randevu alamıyorum, zorlu için herhangi bir gün/saat randevu verebi... Mesaja git »
n11 100/20 alınacaktır 2 adet. Kişisel kullanım için. İki hesaba 5-6 TL verebilirim.... Mesaja git »
n11. com ve hb.com için world kartlarıyla yardımcı olacak arkadaşlar, 175 tl worldpuan için 150 tl indirim yapabilecekseniz iletişime geçin lütfen.... Mesaja git »
Hepsiburada, sahibinden ve N11.com için taksitli işlemlerinizde indirim yaparım. Tekliflerinizi özel mesajla iletebilirsiniz. Ayrıca 5 adet HB, N... Mesaja git »
N11 ve Gittigidiyor taksitli işlemlerde 75 TL indirim yapılır.... Mesaja git »
1-30 Kasım aralığında Bali, Bangkok, Cape Town, Delhi, Hong Kong, Johannesburg, Kamboçya, Maldivler, Mauritius, Mexico City, Mumbai, Nairobi, Pek... Mesaja git »
Arkadaşlar merhaba, Evlenecek bir arkadaşıma buzdolabı alacağız, 3000 TL bütçemiz var. Sharp ve Liebherr tavsiye ettiler, liebherr'de o aralıkta ... Mesaja git »
Hocam profilo'da BSH Group ürünü malesef, yakın fiyat alırsın. Arçeliklerde ise gerçekten sorunlar büyük olabiliyor, halam üst seri dolap aldı, dola... Mesaja git »
Mediamarkt internet sitesinde 1000 tl üzerine 70 tl indirim yapılır(İndirim kuponu benden).... Mesaja git »
Okuyan olursa diye hortlatıyorum, Lastiğiniz tam yapışmıyor ya da tam kapanmıyorsa, bir kettle dolusu su kaynatıp, kapak kapalı iken lastiğin ü... Mesaja git »
n11.com'da 7 kart ile işlemlerinizde yardımcı olurum. Teklifler PM(Puan kadar ile gelmeyin)... Mesaja git »
Satılık Nintendo DS Gri renkte, çatlağı-kırığı yok. Çok temiz kullanılmadı, çizikleri mevcut. Yanında en iyi oyunlar listesinde olan 2 oyun hediye... Mesaja git »
Merhaba, Elimde bulunan PSP Go'mu satıyorum. Kutusu ve adaptörü mevcut, garantisi mart ayında bitti. 16 gb, PSP-N1004 PB model. Türkiye'... Mesaja git »
Arkadaşlar merhaba, Laptopuma aldığım ram kitimi kullanmayacağım için(İade kararı çıktı, mac alacağım) paketini açmadan satıyorum. Amazon... Mesaja git »
Arkadaşlar merhaba, Sıfır iPhone SE'lerden çıkma orijinal kutu içeriği: Apple Lightning USB Kablo + Apple Amerika Adaptör + Apple EarPods Kul... Mesaja git »
Arkadaşlar merhaba, Sıfır - Jelatini açılmamış A1723 Global iPhone SE 64 GB Gold: 2000 TL Full kutu içeriği(Telefon, kulaklık, şarj ale... Mesaja git »
iPhone'lardan çıkan earpodsları satıyorum. Kulaklığın kutusu açılmadı. Yanınızda açar deneriz, teslim ederim. Düşünmdüğüm fiyat 70 TL.Sistem... Mesaja git »
Tercih meselesi, pasaport kaydına ihtiyacı olmayan insanlar değerlendiriyor(Yurt içinde yaşayan T.C. vatandaşı olmayan insanlar)... Mesaja git »
Hepsiburada 2000 TL üzerine 150 TL indirim ARANIYOR. Sahibinden'de puan kadar(85 TL) indirim ARANIYOR.... Mesaja git »
Alınık evidea çeki, 150-200 tl alışverişte geçerli.... Mesaja git »
KAYITSIZ 6S PLUS 64 GB Sıfır ambalajında 975 usd, 50 usd komisyon ve masrafım var. Kalanı fatura tutarı.... Mesaja git »
875 USD'ye istediğiniz renk a1688 getirebilirim.... Mesaja git »
Gg%10 lazım acil, olan saa 23:45 e kadar 05324749474 mesaj atabilir mi fiyatla?... Mesaja git »
Gittigidiyor %10 çek alınacaktır, bireysel kullanım için.... Mesaja git »