10 numara dürüst ilgili satıcı akşam 9.30 da özel aracıyla ürünü teslim etti sonuna kadar güvenebilirsiniz... Ankarada cihaz alabileceğiniz ender satı... Mesaja git »
6/128 gb lık versiyon forumdan ilter88 takma adlı arkadaşa satılmıştır. Güle güle kullansın.... Mesaja git »
Anakart olarak da asus prime x370 e karar kıldım son olarak... Mesaja git »
Hocam spire oc icin bile iyimidir diyorsunuz?
Yarin 1600 u alıyorum sogutucu almıyorum ozaman... Mesaja git »
https://www.pcper.com/news/Cases-and-Cooling/Report-AMD-Socket-AM4-Compatible-Existing-AM2AM3-Coolers
ben öyle düşünüyordum ama geriye dönük uyum s... Mesaja git »
belki saçma gelecek ama
peki zalman cnps 9500 led soğutucum var stok wraith mi kullanayım yoksa bunu mu?
wratih cooler çok övüyorlar ama.
htt... Mesaja git »
düz 1600 diyorsunuz değilmi? çünkü 1600x 200 tl den fazla farkı vardı galiba
birde x olmasının farkı nedir?... Mesaja git »
merhabalar 2 gün sonra hali hazırda kullandığım sistemimi upgrade etmeyi düşünüyorum.
Amd 8150
gskill 2x4 8gb 1600mhz ddr3
asus m5a99x evo
high power... Mesaja git »
murat hocam yuklemek. istedigimde paket bozuk hatasi veriyo siz nasil yuklediniz?... Mesaja git »
Buyur hocam;
https://www.androidfilehost.com/?fid=817550096634760318... Mesaja git »
murat bey başka bir yerde s8 gallery apk buldum yükledim herhangi bir sorun yok isterseniz onu da ekleyin... Mesaja git »
yok yükledim sıkıntı yok wipe data yapmadim direk kurdum ama default temada dediğim gibi hareket edemiyorsun devamli durduruldu hatasi veriyor... Mesaja git »
dogru hocam dediginiz gercekten hızlandı geçişler ama ana ekran bütün uygulamar olursa ios gibi default tema da sıkıntı yok ama eski sekilde olursa h... Mesaja git »
hocam ilk önce çok tşkler emeğiniz için
s7 im varsayılan temada yeni touchwiz de hata veriyor devamlı diğer temalarda sorun yok ama bilginiz varmı?... Mesaja git »
s8 touchwizde varsayilan temada hata veriyor devamli kullanan arkadaslar sizdede durum oylemi?... Mesaja git »
işte hocam ekran da belli uygulamalar ikonu yok girmek için yukarı kaydırıyorsun
bu yolla bi çok s8 uygulamasını yükledim :)... Mesaja git »
bende hava ve touchwizi yükledim bütün kilitleri kaldırarak ve ana ekrana apk kısayol ekleyerek :D
... Mesaja git »
Arkadaşlar barometre testini yaptigimda bu sonuç çıkıyor 1010 gibi sonuc alan arkadaslar var sorunlumu benim cihaz si geçirme konusunda?
2 sefer yi... Mesaja git »
package disable ile deaktif ettiğiniz uygulamarın ss ini alıp koyabilirmisiniz?... Mesaja git »
Daha önce farklı cihazlarda kullandığım rearth ringke fusion kilifim geldi kesinlikle tavsiye ederim.
resmi sitesinde 1 gunde geldi alacak arkadasl... Mesaja git »
anladim peki hocamdeklansor sesini kapatamiyormuyuz?... Mesaja git »
öyle yaptım hocam ama sanki 20 dk da yüzde 1 gidiyor cihaz yeni ondan mı acaba pilin oturmasını bekleyeyim?... Mesaja git »
bugün siyah renk s7 alarak aranıza katıldım.Alır almaz nougata güncelledim şuan herhangi bir sorunum yok
sadece kullanan arkadaşlar aod açık dursa c... Mesaja git »
arkadaşlar merhaba yarın düz gümüş sıfır s7 almayı düşünüyorum alayımmı? :)
oneplus 3t den buna döndüm kullananlar yinede tavsiye edermi s7 i yardımc... Mesaja git »
Ürünü 5 martta satin aldim başka bir cihaz hediye geldiği için satıyorum.Kargoda nillkin orjinal kavisli cam ile silikon kılıf var satin alacak arkad... Mesaja git »
merhaba arkadaşlar ay başında cihazı alıyorum eu versiyon ve çok müzik dinleyen birisiyim cihazın kulaklık ses çıkışı nasıldır?... Mesaja git »
mi5 prime satarak araniza katildim 4/64 cihazim
hemen cihazi elime alinca twrp.ile eu rom kurdum
mi5. de. nougat vardi kulaklik sesi daha fazla.... Mesaja git »
valla 2500 civarında aradaki fark zorlar beni :) kulaklık ses çıkışı nasıl denedinizmi?... Mesaja git »
merhabalar gittigidiyordan delta garantili almayı düşünüyorum yazılım güncellemesinden sıkıntı olurmu?
birde kulaklık ses çıkışı nasıl özellikle se... Mesaja git »
ilter gurbuz
1249 TONGASS AVE
KETCHIKAN, AK 99901-6135
United States
Phone: (907) 225-0999
merhabaalar ilk sayfadaki gibi adresi yazıp digital ... Mesaja git »