Kayıt hakkının biri forumdan @gokhyildiz 'a satılmıştır, bir hak kalmıştır.... Mesaja git »
Elimde 2 adet pasaport hakkı bulunmaktadır. Vergisi dahil 300 liradan kayıt işlemleri halledilecektir. Pazarlık söz konusu değildir, yanıt verilmeyece... Mesaja git »
Tüm kanallar açık geçen yıl 13tl veriyordum. Bu yıl üyeliğimi iptal etmek için aradığımda 10 liradan verdiler. Hoşgeldin HD paket olarak tanımlamış,... Mesaja git »
Tesisatçımla görüştüm, kendisi demirdöküm bayii olduğu için haliyle atronda ısrar etti, baymak alırsan da bağlantılarını yaparım ama servisine bakmam ... Mesaja git »
Ekstra garanti yaptırmaya ben de sıcak bakıyorum hocam. Tavsiyeniz doğrultusunda ECO'ya da bakacağım. Diğer 2 modelde garanti uzatma opsiyonu yok mu?... Mesaja git »
Herkese merhaba, Kırklareli TOKI'deki kiracılı daireme kombi almak istiyorum. Tesisatçım uygun fiyatlı olarak Demirdöküm Atron 24kW önerdi. Buradan ... Mesaja git »
28 Ocak 2018 vatan bilgisayar faturalı sıfır ürünler. Elimde adetli olarak vardır, hepsini alana ufak indirim yapabilirim. Ürünler açılmamış durumda,... Mesaja git »
Arkadaşlar Ben de 4,5 yıldır Oneplus One kullacısıyım. Hayatımda en uzun dönem kullandığım telefon oldu :) hala telefonumu sevdiğim için değiştirmek i... Mesaja git »
İndir:
İndir: Resmi Link: MSMG Toolkit Nasıl Kullanılıyor?
Yukarıdaki linkten indirmiş olduğunuz ToolKit-v8.6.7z dosyasını WinRAR programı ile çi... Mesaja git »
Aleti aldığımdan beri gamepad ile kullanıyorum. Bayram sonrası kumanda almak istiyorum. Satmak isteyen olursa özelden ulaşsın.... Mesaja git »
Windows 10 LTSB ÜCRETSİZ 9 Aylık Yasal Lisans (Maksimum performans, stabilite ve temizlik) İndirme linki: (ISO - LTSB seçilecek) Windows 10 LTSB Sürü... Mesaja git »
Allayıp pulladığım yok, elimdekiler de sıfır. stoğum mevcut, alan arkadaşlar yazarlarsa eğer, ciddi alıcıya ufak ikramda da bulunuyorum. Laf kalabalığ... Mesaja git »
Hocam ben de sizin gibi düşünüyordun ama kuzenimin iptv yi görünce fikirlerim değişti. 4K görüntü kalitesi ile kıyas yapmayacaksanız HD yayın olarak ... Mesaja git »
Borunun içini su ya da kum doldurup bükmeyi deneyin, ezilmeleri minimuma indirecektir.... Mesaja git »
Dil ayarlarını ingilizce yaparsan servera bağlanır.... Mesaja git »
Bende nvidia kumanda yok, logitech harmony ile uyumlu olduğu için kumandaya ihtiyaç duymadım. TV, Receiver ve Shield'ı logitech harmony kumanda ile yö... Mesaja git »
mame4droid
http://store.donanimhaber.com/8c/75/15/8c75155e4adf20cc90615d5f685b70dc.png
Çoğu arcade oyununu rahatlıkl... Mesaja git »
Ürün bir arkadaşıma ait. Son derece temiz durumda ve garantisi devam ediyor. İstediği fiyat 6.000 tl Detaylar için : Akın Bey 532 769 0168 ... Mesaja git »
Ben arada telefonumu cast etmede kullanıyorum.... Mesaja git »
500GB Pro model sahibi biri olarak zaten 500GB hdd varken sd kart girişine ne gerek olduğunu anlamıyorum. eğer koyulacaksa hard disksiz modele konmalı... Mesaja git »
Yeni 5.0.1 günecellemesiyle giderildi demiş.... Mesaja git »
Shield'ı birkaç aydır severek kullanıyorum, pad bağlantı problemini ben de yaşıyorum, resmi forum sitesine baktığımda dünyada bizim gibi bağlantı (hat... Mesaja git »
Ayarlar / sistem / video çıkışı / yenileme hızı = 59.94... Mesaja git »
Bu alete bağlanan SATA disk için nasıl bir güç kablosu kullanıyorsunuz ?... Mesaja git »
SPMC ayarlarda video değil de en alttaki ayar menüsünden ayarlanıyor. İşte olduğum için tam adını hatırlamıyorum, unutmazsam akşam bakıp yazarım.... Mesaja git »
Android 7 ye geçtikten sonra SPMC de filmin ilk 5 saniyesinde ses gelmiyor, bazen görüntü pikselleşiyor. sağ/sol yön tuşlarıyla ileri geri aldığımda d... Mesaja git »
Ben en yakın bulabildiğim linki verdim, birebir budur da demedim zaten. Siz daha yakın bir ürün bulursanız burada paylaşalım kimse fazla para vermiş ... Mesaja git »
Bu arada bende kumanda yok, ben aynı durumu kolla yaşıyorum. Shield'da kolda bağlantı kopmaları yaşandığını daha önce de okumuştum.... Mesaja git »
Media player konusunda en kral çözüm HTPC > Nvidia Shield şeklinde gidiyor.
Pi kartları olarak soruyorsanız Asus Tinker Board piyasaya iddialı giri... Mesaja git »
Tek yazılım olsa bize de OTA güncelleme gelirdi diye düşünüyorum.... Mesaja git »
Bizim cihazlara android 7 gelmeyecek mi ?
Tüm yazılım desteği 2017 modellere mi gelecek artık?... Mesaja git »
amazondaki modelle bunu kıyaslamak doğru bir yaklaşım değil. Hem aynı model değil hem de yurtdışı fiyatlı bir ürünü kıyaslamaya çalışıyorsunuz.
bu ... Mesaja git »
Arkadaşlar Aden kombimde 2 yıldır basınç düşüyor. Genleşme tandkından şüpheleniyorum. Kendim hava basabilir miyim ? ne kadar hava basacağımı nasıl an... Mesaja git »
Benim gamepadde mikrofon var zaten. Olmayan var mı?... Mesaja git »
Yurtdışı fiyatindan bile ucuza geliyor.
Kutu alıp media player yapabilirsiniz ben öyle yapacağım.
http://market.cizgi.com.tr/product/education/l... Mesaja git »