18 AY APPLE TÜRKİYE GARANTİSİ VARDIR Model Numarası : MD760 13'inç Öncelikle Satma Sebebim Ne Fazlalık Oldugu İçin Nede İhtiyacımın Olmaması... Mesaja git »
hocam magsafe 2 sarj aleti duruyor mu duruyorsa enson ne kadar... Mesaja git »
18 AY APPLE TÜRKİYE GARANTİSİ VARDIR Model Numarası : MD760 13'inç Öncelikle Satma Sebebim Ne Fazlalık Oldugu İçin Nede İhtiyacımın Olmaması da de... Mesaja git »
s.a sistemin güzel ama sadece webcam ilgimi çekti tek satısı varmıdır birde fiyatı nedir... Mesaja git »
s.a 2gb 1333 ram lerden varmı hala elinde bilgi verirsen sevinirim... Mesaja git »
ÜRÜN COK TEMİZ DURUMDADIR İHTİYACIM OLDUGU İÇİN SATIYORUM MAKİNA İLE 200-250 ADET ARASI ÇEKİM YAPILMIŞTIR VE HİÇ BİR ARIZASI YOKTUR GELİN GÖRÜN BEGENM... Mesaja git »
ÜRÜN COK TEMİZ DURUMDADIR İHTİYACIM OLDUGU İÇİN SATIYORUM MAKİNA İLE 200-250 ADET ARASI ÇEKİM YAPILMIŞTIR VE HİÇ BİR ARIZASI YOKTUR GELİN GÖRÜN BEGENM... Mesaja git »
öncelikle tavsileriniz için sağolun ama X4 810 2,6 GHz ve BE değil yani o.c de olmuyo. O yüzden 980 almak istiyorum 3,7 GHz ve BE olduğu için. 1100T s... Mesaja git »
anakartın marka modelini de yazarsanız sevinirim... Mesaja git »
ankara alınık 939 ddr pcı-ex anakart özelliklere sahip anakart alınacaktır.iletişim için PM lütfen. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açık... Mesaja git »
...
konusunu başlattı
(8 yıl önce)
MERHABA ARKADAŞLAR ELİMDE ÇOK TEMİZ NOKİA 2730 CLASIC CEP TELEFONU VARDIR SADECE 3 GÜN KULLANILMISTIR İHTİYACTAN SATIYORUM 23 AYLIK GARANTİSİ VAR DAHA... Mesaja git »
bende satıyorum 3 aylık cihaz daha garantisi faturası mevcut 3-4 kez kullanmak nasip oldu evi tasıdık ve yeni ev küçük oldugu için kullanamıyorum düsü... Mesaja git »
arkadaslar burası ahırdan farkı yok günde 5 defa içtima var yemekler yenmiyor 1. bölük hariç digerlerinin hepsi %99 dogu kantinde cok sıra var dayak y... Mesaja git »