Orijinalden alıntı: turkerr_83 elinde tek bu alıcı olan arkadaşlar pm ile msj atarlarsa çok sevinirim. Saygılar Merhaba, Ben de bir za... Mesaja git »
Merhaba, Hem monitör hem tv olarak düşünülebilecek bir cihaz gibi görünüyor aslında, bu modelde CI girişi ve DVB-C tuner bulunuyor mu? Teledünya ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Gerginix Şu sıkıştırılamaz dosya ve dosya sıkıştırmaktan kastınız nedir biraz daha açar mısınız? Yani zip - rar gibi işlerde... Mesaja git »
Merhaba, Corsair ve OCZ'nin kendi forumlarından daha ayrıntılı bilgiler, test sonuçları vs bulabilirsiniz. Tabii, İngilizce olması biraz sıkıntı ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: user101 Dualogic sistemi hakkında bilgisi olan var mı? yani araç vites değiştirirken hiç komforlu değil sarsıyor gibi ibarel... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: tolgaxp Orijinalden alıntı: adoni Benim sipariş yola çıkalı 3 hafta oldu halada gelmedi sanırım gelmeyecek... ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: carnivore evet bu şekilde çalışıyor ama seçenek-görüntü- GDI (veya GAPI) olarak işaretlemeyi unutmayın ! aranızda htc y... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: annihilator GTX 480'in ve belki 470'in tessellation performansı iyi olabilir ama orta modellerde tessellation performansı AT... Mesaja git »
Merhaba, Geçtiğimiz Cumartesi günü Teledünya kurulumunu yaptılar. Salondaki televizyonum için SD alıcı aldım, yeni televizyonumda zaten DVB-C tun... Mesaja git »
Merhaba, Bir müddet plazmalar hakkındaki yorumları okuduktan sonra yeni bir TV için tercihimi plazmadan yana kullanmaya karar verir gibi oldum. E... Mesaja git »
Konuyu açan arkadaşa teşekkürler. Ben de Kozyatağı Carrefour'dan bir adet edindim bugün. Saat 14:00 civarı 4 kutu daha vardı reyonda, ancak depoda dah... Mesaja git »
Merhaba, Aslında ilk önce T260HD düşünüyordum, benimki ani bir karardı belirteyim ancak daha önceden tunerli ve tunersiz modelleri araştırmıştım.... Mesaja git »
Film güzel olur mu olmaz mı bilemem ama işin içinde CryTek varsa sadece son teknoloji, tepkime süresi düşük, kontrastı tavan yapmış FULL-HD LCD ve pla... Mesaja git »
Selam, Bende de aynı işlemci var sıcaklık değerlerim jin_paci arkadaşınki gibi boşta 32-35 arası tam yükte iken 45 derece. Ben 3000 Mhz'de kullan... Mesaja git »
Merhaba, Ben de bu ana kartı bir HTPC yapmak için aldım. Resmi biosların içinde voltaj ile ilgili bir bölüm yok ( hızaştırma için biostaki CTRL+F... Mesaja git »
Ben de SLW10 alabilirim ( siyah olmak koşulu ile ). 150 YTL iyi fiyat, daha da düşerse çok daha iyi fiyat olur... Mesaja git »
Merhaba Öncelikle Epirus arkadaşımızın dedikleri doğru. K9A2CF'yidüşünüyorsanız, belki biliyorsunuzdur ama hatırlatmakta fayda var, bu kart 125W'... Mesaja git »
Kendileri çok değerli ve güvenilir bir kişidir. Hoparlörler için anlaşmıştık ancak ben kargo parasını iyi düşünemedim. Kendileri bu konuda fikrimi alm... Mesaja git »
Merhaba, Beni de ekler misiniz? Yaş 31, konsollar PS3 (PAL), XBOX 360 (NTSC-U).... Mesaja git »