Arkadaşlar yukarıdaki sorumu cevaplarsanız çok sevinirim iyi haftasonları... Mesaja git »
2. El degerini koruma ve oluşabilecek riskler konusunda 2014 2015 vw tiguan 1.4 tsi dsg cup veya chrome edition mi 2015 tucson 1.6 tgdi elit dct mi te... Mesaja git »
2. El degeri koruma ve oluşabilecek riskler konusunda 2014 2015 vw tiguan 1.4 tsi dsg cup veya chrome edition tiguan mi terciih edersiniz ya da tucso... Mesaja git »
Tucson 2015 sanki tgdi sanki daha iyi gibi onu düşünebilirsiniz... Mesaja git »
ASUS STRIX-GTX1070 OC Kutulu ve Vatan Faturalı Fatura Tarihi 06.07.2017 Kart az kullanılmıştır. Mining kartı değildir. Tekliflerden İzmiriçi olanlar... Mesaja git »
Arkadaşlar cevaplarınız benim için önemli Günaydın... Mesaja git »
Bir yandan 6 ikeri yağlı dsg li cup donanumli garantisi biten vw tiguan bir yandan değer kaybeden 6 yik garantili servisi ucuz gucel tucson secim yap... Mesaja git »
Arkadaşlar tucson da mi değer mi kaybettiroyor 120 bin tl ye tiguan cup dsg mi tucson elite dct mi tercih edersiniz... Mesaja git »
Arkadaşlar bu araclar arasinda kalsaniz sorunsuzluk,2. El degerini koruma, tatmin acisindan hangi araci tercih edersiniz neden Şimdiden cevap verirse... Mesaja git »
Arkadaşlar çok vaktim olmadığı için forumu okuma firsati bulamadım. 2015 ve 2016 tuscon 1.6 tgdi motorlarda elit ile elit plus donanim arasinda ne far... Mesaja git »
Bütün Wild Setler Mevcuttur - League Of Explorers - Grand Tournament - Blackrock Mountain - Goblins vs Gnomes - Naxxramas - Hall Of ... Mesaja git »
Diablo card game de gelebilir. Demedi demeyin. Deste açmak artık çok popüler. Kumara döndü iş resmen.... Mesaja git »
Pc oyuncularına sürprizleri mobil bir oyun öyle mi.... Mesaja git »
Valla ne diyelim. Bir şarkısın sen ömür boyu sürecek. CD projekt. Polonya ya gideceğim bir gün bu adamları yerinde de ziyaret etmek gerek. Bir hatıra ... Mesaja git »
Bu fiyatların üzerine bir de %7 devletin haracınıda da ekleyin. Eskterinize %7 giydirilmiş olarak yansıtılıyor.... Mesaja git »
Digital alımlarda % 7 gibi bir vergi kesintisi yapılıyor. Bu vergi ile ilgili bilgisi olan varsa detaylı açıklama yapabilir mi? yüzde 7 mi bilmiyorum ... Mesaja git »
Onlar İstanbul garantili cihaz sen git oradan al benim cihazım KVK garantili ürün... Mesaja git »
hocam ben xbox one x de oynadığım halde açık alanlarda frame düşüşü yaşıyorum. sonuçta sabit bir sistem oyunu şu cihaza göre bile yapamamışlar. High f... Mesaja git »
Cihazı 14.09.2018 Balçova MEDİA MARKT mağazasından aldım. Faturadan da anlaşacağı üzere 2 günlük cihazdır. Ürün kutusu, aksesuarları ile birlikte eks... Mesaja git »
Oyunda Village e geldiğinizde frame problemleri ba?lıyor. Kasıyor frame dü?ü?leri çok ya?anıyor. Gene bir sürü yama şart bu oyuna. Bütün oyun keyfim k... Mesaja git »
Ben turtle beach kullaklık kullandım. ses sistemi bağlamadım.... Mesaja git »
Ürünü IZMIR Vatan bilgisayar Çankaya şubesinden satın aldım. Fatura tarihi 08 Temmuz 2018 dir. Kutusu aksesuarları tamdır. Kırılmaz nano teknoloji, si... Mesaja git »
Sadece ps4 de çıkması çok saçma. Serinin eski oyunları xbox ve pc de mecvut. Samurai Shadow zen hatta xbox 360 a çıkmıştı. Bence multi-platform olacak... Mesaja git »
Kutulu versiyon gelecek mi? Hiçbir yerde ön sipariş göremedim.... Mesaja git »
Cihazım 2ay önce media markt mağazasından alınmıştır kutusu ve faturası resimlerde göründüğü gibi mevcuttur en ufak bir çizgi yada noktası dahi yoktu... Mesaja git »
SATILDI.
başlıklı konuya yorum yazdı
(6 ay önce)
Ürün, İzmir Vatan Bilgisayar Bornova Şubesinden alınmıştır. 2018 yılı Haziran ayı içersinde alındı. Meraklısına tam fatura tarihi verilir. Alalı 1 ay ... Mesaja git »
Hangi sistemde calistirmislar oyunu bilen var mı?... Mesaja git »
19.07.2018 vatan bilgisayar faturalı kutulu eksiksiz bir şekilde teslim edilecektir. 1000TL. Pazarlık ve takas tekliflerinde bulunmayınız. 1 aylık bir... Mesaja git »
Ps4 pro 7116 serisi ile takas yapılabilir. Altı üstü konuşulur.... Mesaja git »
Sea Of Thifs 60 TL. Hitman Season one 60TL. Forza Horizon 3 120 TL. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
En az yedi sekiz uptade i var. Sonra dlc ler arkasından. Bence unutun goty versiyonu tüm uptade ler içinde TR altyazılı 2021 de alırız.... Mesaja git »