Yerli Siri şart oldu. Turkcell hemen “sıfırdan” geliştirirsin. HABİBİ sanal asistan Özellikler: - S.A Habibi deyince cevap versin. - Seç... Mesaja git »
Devlet memuru olmayan biri sandık memuru olabiliyor mu? Ysk’ya Gidip nasıl başvurabilir böyle biri?... Mesaja git »
Sandıkta Memur üye olabilmek için kamu görevlisi olmak gerekmiyor mu? Yüksek lisans öğrencisi olan biri ne yapmalı?... Mesaja git »
100 sene sonra bir müslüman buldu Avrupalı sahiplendi diye yazarlar. Devirler değişiyor, olaylar aynı. Benim erken keşfedilmem için napmak lazım? Y... Mesaja git »
Önümüzdeki aya kalırsa eskime payı indirimli alırım, yüksek ihtimal.... Mesaja git »
Bilgisayar güzel, i işlemcili ve harici ekran kartlılar 600-900 bandında. Doğru diyorsunuz... Mesaja git »
merhaba, Öncelikle standart fiyatı yüksekmiş diyeyim :) Ama tam aradım gibi makina. tez için bana 4-5 sene gider bu. bu arada, arka resimdeki seri n... Mesaja git »
Konusunun sahibinin selamı var herkese:) Şu an mutlu... Mesaja git »
Kanalımın adını söylediğimi hatırlamıyorum oholu kardeşim... Mesaja git »
Şuan ikisi de ddr2 var. Demek ana kart ikisini de destekliyor ama ddr3 port yok... Mesaja git »
Benim notebook'umda laptopumda da hem ddr2 hem de ddr3 destekliyor. Pin boşluk yerleri ve pin sayıları farklı değil mi? Nasıl oluyor? North Bridge ... Mesaja git »
Çok hızlı bir alışverişimiz oldu, acil bilet lazım iken sonradan ödenmeli olarak biletimi gönderdi. Sonra büfeye gittim, bi ikram bi nefendimler, n... Mesaja git »