Brick olacak bir durum yok sistem sd kart üzerinden çalışıyor istediğinizde android ile kullanabiliyorsunuz. Yakın zamanda bi makale yayınlayacağım.... Mesaja git »
Ben Mini m8s s905 2gb ramli modeli kullanıyorum, 4k videolardan randıman alamıyordum tam değiştirmeyi düşünürken OpenELEC kurduğum anda fikirlerim değ... Mesaja git »
Sıcak fırsatlar Sevgililer Günü hediyeleriniz için öne çıkan fırsatlar... Mesaja git »
Karttan 14 çekemez ne ise o ben de bıktım bu tarz kasiyerlerden kart ile ödüyorum. Eminim ki pek hoşlarına gitmiyordur... Mesaja git »
Arızadan önce yapa altyapısında mıydınız? Yapa değilseniz ve yapa’ya geçiyorsanız Allah sabır versin, geçiş çok uzun sürebiliyor.... Mesaja git »
Merhaba Arkadaşlar, Son zamanlarda yaşanılan yoğunluğun sizlerde farkındasınız. Bu sebeple TurkNet Destek ekibi olarak forum tarafında bir güncelleme ... Mesaja git »
Knorr ürünleri ile salat yağında birlikte alınca mı indirim oluyor. Oluyor ise iki üründen de ne kadar eklemeliyiz?... Mesaja git »
Ahh yapa ahh kimini öldürür kimini güldürür. Santral uzak ise saha dolabını es geçip çile çektiriyor.... Mesaja git »
İstanbul Kadıköy Yapa altyapısı, saha dolabından apartmana gelen kablolar değişirse 100Mbps yakın değerleri görebilir.... Mesaja git »
Zamanında önlem alınması gerekiyordu, güneydoğuda elektrik bedava gibi bir şey. Yazık günah kayıp kaçak bedelini hepimiz cebimizden ödüyoruz. Hem ener... Mesaja git »
Money Bonus ile yaptığım alışverişin 100/20'si yatmış.... Mesaja git »
Yüksek ihtimal ile hoparlörün önündeki koruma filtresi kirli, için dolmuş ise dışarıdan temizlemeniz çok zor. Garantili ise AppleStore'a götürebilirsi... Mesaja git »
TurkNetDestek @ Bugün hattıma yapılan işlem sırasında interleaved moda alınmış. Arıza kaydı bıraktım, fastpath moda aldırabilir misiniz?... Mesaja git »
Modem arayüzünden destekliyorsa path mode kısmından bakabiliyorsunuz. Örneğin Zyxel modemlerde görünmüyor.... Mesaja git »
Aslında Interleaved ve Fastpath mod arası geçiş çok kolay bir şey de yapabilecek ekibe ulaşabilmek zor. Hattımın arızası için arayan teknik yetkili ek... Mesaja git »
Arıza giderildikten sonra dalgalanma sözkonusu değil, o problem kutuya gelen sorunlu kablo yüzünden oluşmuştu. Bahsettiğim 10Mbps düşüş bir haftadır v... Mesaja git »
TurkNetDestek @ Merhaba, 82Mbps ulaşılabilir değerde sağlıklı bağlantı yapabiliyorken hız 69Mbps'e düştü. PM gönderdim ilgilenebilir misiniz?... Mesaja git »
Telefonumun arka kasası, ekranı, alt kapağı ve bataryası LG servisi tarafından garanti kapsamında yenilenmiştir. Cihazda nokta çizik yoktur, LG Türkiy... Mesaja git »
Teşekkürler, saha dolabından gelen kablolar belki de 40 yıllık, hatta bir çoğu sorunlu çalışıyor. TT çalışanına kablo için istekte bulundum merkeze sö... Mesaja git »
TT sonunda geldi, kutuda bir çok sorunlu kablo arasından temiz bir hatta bağladılar telefonda cızırtı da kalmadı. hattımın son hali budur.... Mesaja git »
[code] Link Uptime: 0 day: 1 hour: 9 minutes VDSL Port Details Upstream Downstream Line Rate: 3... Mesaja git »
17 dakika önce hattıma güncelleme yapıldı sanırım şu anda almış olduğum hız. Telefon hattımdaki cızırtı devam ediyor...... Mesaja git »
Evet, o gün sizinle irtibata geçip farklı bir modem denedim, hızımda düşüş oldu sorun benim denediğim modemden de kaynaklı olabilir demiştim. Ekibiniz... Mesaja git »
Yapa altyapısına geçtiğimden beri sorunlar peşimi bırakmıyor, 10 gün önce açtığım arıza kaydı hala çözüm bekliyor. Tamam belki telefon + akn avantajı ... Mesaja git »
sd845 koysalar niye 845.5 koymadınız diye laf eder burdaki tipler sanki ne iş yapacaksa telefonda. Aynı mühebete takılıp kalmış bi kesim var ve telef... Mesaja git »
İyi ki kötüleyip almıyorsunuz, sizin sayenizde LG Türkiye’de tutmuyor da bütçemize uygun amiral gemisi telefonları uygun fiyata alabiliyoruz. Ayrıca V... Mesaja git »
Merhaba, PM gönderdim ilgilenirseniz sevinirim.... Mesaja git »
Yapa bölgesinde değilseniz 3Mbps üzeri hız alamıyorsunuz.... Mesaja git »
Aynen 0 görünüyor, vakit bulursak oynarız :) Nazar değmesin... Mesaja git »
@TurkNetDestek yetkilisi sağolsun hattımı fast path moduna alıp maksimum alabileceğim değerlere sabitledi. Kısalım filan demiyorlar neyse o Hız ortad... Mesaja git »
İnsanımızın Apple, Samsung fanatikliği olduğu sürece markalar tek tek gider ülkeden. Umarım girmezler rekabet tüketiciye yarar.... Mesaja git »
Merhaba, Cumartesi günü hat değerlerimin zayıflaması ve performans düşüklüğü nedeni ile arıza kaydı bırakmıştım. Turknet tarafından yapılan dönüşe gör... Mesaja git »
Cumartesi bırakmış olduğum performans sorunu ile alakalı arıza kaydına istinaden TT dün fiziksel sorunu giderdi. Ancak arıza sonrası Turknet tarafında... Mesaja git »
Bugün modemimin ulaşılabilir değeri biraz daha düşmüş görünüyor, arıza kaydıma dönüşe göre hattımda fiziksel sorun varmış. Arızayı Turktelekom’a aktar... Mesaja git »