Merhabalar.07.10.2016 tarihinde n11'den aldığım Hiremco Zapper HD Plus uydu alıcısını entegre uydulu tv aldığımdan boşa çıktığı için satıyorum.Tertemi... Mesaja git »
Arkadaşlar SUNNY AT-14100 Full HD Uydu Alıcısı cihaz satılıktır. 2seneden fazla oldu kullanıyoruz. İhtiyaç fazlasıdır. ürünü bilenler bilir, içindeki ... Mesaja git »
Ürün Fotolardan gördüğünüz üzere tertemizdir, çiziği kırığı çıkığı yoktur, Monitorün üzerindeki koruyucu naylonu bile durmaktadır. Garantisi bitmiştir... Mesaja git »
1 Yıl garantisi devam etmekte olan LG 42LB580N LED TV 106 EKRAN TV Ankara içi elden satılıktır Fiyat 700 tl Tel:05396359601... Mesaja git »
Arkadaşlar bayadır kullanılmıyor sıvı soğutma. Kullanmak için biraz kafa yormak gerek. Kutu yok fatura yok sadece ürün verilcek. İçindeki sıvı ... Mesaja git »
MSI R9 290 GAMING Herhangi bir sorunu yoktur yeni kart aldigim icin satiyorum. Kutusu var garantisi bitmis durumdadir. Ankara ici elden teslim. FIyat ... Mesaja git »
Laptop'a geçtiğim için kullanmadığım THERMALTAKE TR2 RX POWER 500W Güç kaynağımı satıyorum. Tak çıkar kabloludur. Herhangi bir sorunu olmayıp ürün... Mesaja git »
Custom sıvı soğutma kurmak isteyen arkadaşlara parçalar çok uygun fiyatlara temin edilir. 1 - XSPC Ion Pompa+Rez sifir kutusunda. Fiyat 220 de... Mesaja git »
Ürün Sıfırdır Kutusu hiç açılmadı bilginize sunarım. İstanbul İçi Elden Teslim Edilir Transcend 370S Serisi Transcend TS128GS... Mesaja git »
Mayıs ayında e-bay den almıştım, kartın üzerinde intel wifi + bluetooth adapter var, external anteni mevcut fiyat 80 tl.... Mesaja git »
Baslayalim http://img.donanimhaber.com/ilanlar/1519964/7e0088a5-7988-412d-b163-278a375e2575.jpg http://img.donanimhaber.com/ilanlar/1519964/... Mesaja git »
3000 km civarı kullanılmış sıfırdan farksız 205 60 16 ölçülerinde. Antalyada yaşadığımızdan işimize yaramayacak. Yazlık lastik almak için satıyoruz.... Mesaja git »
COB CHİPLİ GÜNDÜZ FARI HİÇBİR LAMBADA GÖREMEYECEĞİNİZ PARLAKLIKTA BEYAZ IŞIK. ARTIK SİS LAMBALARINI YAKMANIZA GEREK YOK XENON LAM... Mesaja git »
Elimde chivas 12 yıllık 1litre ve jack daniels 70 lik var. Chivas tekel bandrollü 2016 jack daniels duty freeden alındı. chivas 150 jack 90 ... Mesaja git »
Kutusunda Sıfır Anfora Dikdörtgen Orta Sehpa ürün demonte vaziyetteSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
KESTANE BALI 2016 Yılına ait yeni ürün kestane ballarımız satışa çıkmıştırBu yıl da geçen yıl olduğu gibi doğal acı balımızı ve doğal kestane balımı... Mesaja git »
Merhabalar, Apple iPod touch 4 ile kullandıgım orjinal Dock standı satıyorum resimlerde göründüğü gibidir ürün. Tertemizdir ilk günkü gibi. Tür... Mesaja git »
Merhaba arkadaşlar, Iphone 6s plus 16gb gümüş yani silver telefonum satılıktır. 19 mayıs 2016 tarihinde Turkcellden satın alıp, 150 lira verip 1 sene ... Mesaja git »
Merhaba, sıvı soğutma sistemimin motoru bozulduğu için parçaları satıyorum arkadaşlar. Parçalar forumdan alınmıştır fatura ve garanti yoktur zaten gar... Mesaja git »
1 - XSPC Ion Pompa+Rez sifir kutusunda. İnceleme ve Resimler http://thermalbench.com/2016/03/03/xspc-ion-pumpreservoir/ 2- XSPC Raystorm CP... Mesaja git »
Yaklaşık 6 ay önce Sanalmarketim'den aldığım temiz sorunsuz az kullanilmis ve kutulu garantili aparatları eksiksiz macunu cok az kullanılmış Noctu... Mesaja git »
Sistemi dağıttığım için sıfırdan farksız Phanteks Enthoo Luxe kasamı boşa çıktığı için satıyorum
Kasayı Amerikadan almıştım kutulu içeriği eksiksi... Mesaja git »
Athlon X4 860K + Asus A58M-K Anakart= 3 aylık sıfırdan farksız 250 tl :) hepsi kutulu faturalı , fanlı ve de garantilidir. http://img.donan... Mesaja git »
Merhaba. Bir tanıdığım adına bu ilanı açıyorum. Stok fazlası LEDleri satmamı rica etti.
Elimizdeki ürünler şu şekilde:
... Mesaja git »
ANTİSTATİK POŞETİNDE İLK SİZİN AÇIP KULLANACAĞINIZ WESTERN DİGİTAL MARKA WD5000LPVX MODEL EN YENİ NESİL 500 GB KAPASİTELİ 2.5" BLUE THIN SERİSİNDEN İN... Mesaja git »
elımde makınalardan cıkmıs 5 adet hdd bulunmaktadır hepsı wındows kurularak test edılmıs sorunsuz calısmaktadır. toshhiba mk1059gsm 1 tb hdd ... Mesaja git »
ÜRÜN NEREDEYSE HİÇ KULLANILMAMIŞTIR. RESİMLERDEN DE GÖRÜLECEĞİ GİBİ SIFIRA YAKIN TEMİZLİKTEDİR. KULLANMADIĞIM İÇİN SATILIKTIR. FİYAT 10TL ... Mesaja git »
Kutu içeriğinde titreşim önleyici kauçuklar ve vidaları dışında aksesuarları yoktur. O yüden fiyatı düşük tutuyorum. Fiyatı 35 lira. http://inven... Mesaja git »
elimde 3 Adet var Ram`leri kullandım fanlar sıfır takılmadı Tane 50$ 0531-5046562Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
uzun zamandır atıl duruyordu. temizlik yapıyorum, ihtiyaç fazlası satılık yurtdışından alınma, swiftech micro rev2 2x 1/2 2x 3/8... Mesaja git »
Merhaba, Scythe Kaze Master Flat II Fan Kontrolcüm satılıktır. Çok az kullanıldı ve sorunsuzdur. Kutu ve içeriği eksiksizdir. Fiyat:120 Tl... Mesaja git »
Merhabalar ; kasa kapağı pleksi kesimlerinde kullanılan 'U' tipi fitil gelmiştir. fitilin uygulanmasına ait kendi çalışma resimlerim aşağ... Mesaja git »
Evet arkadaşlar okulunu bitiren bi kardesimiz tarafından yurtdışından getirildi. Özelliklerini burada yazmama gerek yok diye düşünüyorum.Thermalright ... Mesaja git »
Vatandan alinma kutulu faturali garantili sıkıntısız corsair 550w 80+ power fiyat 80 tl... Mesaja git »
Kartın kutu ve içeriği tamdır garantisi bitmiştir, çok temizdir sorunu yoktur, oynadığım oyunlarda 60 dereceyi geçmedi, o.c yapılmamıştır ... Mesaja git »
satıldı
başlıklı konuyu favorilerine ekledi
(3 yıl önce)
2 aylık Amazondan alınma Powercolor R9 380X 4GB 256Bit 650TL ye satılıktır. ekran kartı disk yuvalarını sıkıştırdığı için satılmaktadır. (0,5cm k... Mesaja git »
sleeve kablolar:24 pin -8pin vga-6pin vga 80TL... Mesaja git »
Akilli telefon ile wifi üzerinden serit ledlerinizi kontrol edebilirsiniz 5 kanalli yeni versiyondur WIFI KARTTDIR IOS VE ANDROID MARKET D... Mesaja git »
Satılık - Sıfır - Arçelik Telve K 3300 Siyah Türk Kahvesi Makinesi 200 TL Kargo Dahil Hediye gelmiş olan ve hiç kullanılmamış olan Arçel... Mesaja git »