Orijinalden alıntı: Polwenan SATILIK TAKASLIK Oyun Adı: THE NATHEN DRAKE COLLECTION Pri/Sec: PRI PSN: (OYUN TÜRKÇE) Fiyat: 50 tl ... Mesaja git »
SATILIK TAKASLIK Oyun Adı: THE NATHEN DRAKE COLLECTION Pri/Sec: PRI PSN: (OYUN TÜRKÇE) Fiyat: 70 tl İletişim: PM Ödeme: Havale, E... Mesaja git »
SATILIK TAKASLIK Oyun Adı: THE NATHEN DRAKE COLLECTION Pri/Sec: PRI PSN: (OYUN TÜRKÇE) Fiyat: 70 tl İletişim: PM Ödeme: Havale, Eft ... Mesaja git »
miui 5.9.18 beta ile wifi hotspot normal olarak çalışıyor mu? Bende bazı siteleri açıyor, çoğunu açmıyor.... Mesaja git »
Superonline modemi bridge moduna alsak; vpn server kurabilir miyiz bilgisi olan var mı?... Mesaja git »
çetrefilli yöntemi nedir acaba? Bilgi verebilir misiniz?... Mesaja git »
Arkadaşlar merhaba; Bu modemi vpn server kurmak için almayı düşünüyorum ama aklımda bazı sorular var. Yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok memnu... Mesaja git »
Düzeltme: Whatsup uygulamasının imeye erişimi yok. tabletlere yüklenebiliyor. root yetkisi olmayan hiçbir sonradan yüklenen appin imei okuma ye... Mesaja git »
Telefon sahte değil, ondan eminim. ne kadar kontrol edilesi nokta varsa hepsini ettim. kutu üstündeki kodu xiaominin sitesinden kontrol ettim, kodu ... Mesaja git »
Bu telefonum kaydettirmek istiyorum fakat şöyle bir sorun var. Sim1 ve sim2 için *#06# den sorguladiğim imei numaraları aynı. Şimdi kaydettirsem tek b... Mesaja git »
felixamor Selam. Dun bir arkadaştan bu telefonu aldım. Satın aldığım arkadaş türkçe rom olarak bir rol yüklemiş ve içinde updater yok. Verdiğini... Mesaja git »
cellular olanında offline gps kullanabilirsin, wifi versiyonunda kullanamazsın.... Mesaja git »
a10i çıkmış: http://www.reeder.com.tr/tablet-bilgisayarlar/10-inch-wifi/reeder-a10i.html... Mesaja git »
bu telefonu adam en güzel şekilde miui romla kullandım. 3-4 aydır rom değiştirmedim. 4.2 ile geliyor. muhteşem bir stabilitesi var. romla beraber gele... Mesaja git »
Elimde 1 ipad air ve 1 galaxy note 10.1 olmasından dolayı tableti satılığa çıkardım arkadaşlar. http://www.sahibinden.com/index.php?a=1004&b=1&list... Mesaja git »
2 ay önce eşime almış olduğum tablet ihtiyaç fazlası olduğu için satılıktır. reeder marka taşıma kılıfı, fatura ve şarj cihazıyla beraber verilecektir... Mesaja git »
Kamera sorunu için 11 Şubat (bugün) yayınlanan firmware i deneyen var mı? http://www.reeder.com.tr/reeder-blog/a8i_guncel/... Mesaja git »
hayır şunu sormak istedim. 3g li bir ipad air, 3g kart takmadan offline navigasyon özelliğini kullanabilir miyim? external satılan gps adaptö... Mesaja git »
Merhaba , marketten tablet için igoyu satın aldım fakat offline gps sanırım yok. cellular (3g) versiyonlarında offline gps var mı? Bilen?... Mesaja git »
reeder a ulaşabilen var mı arkadaşlar, telefonla ya da başka bir yolla?... Mesaja git »
http://forum.donanimhaber.com/m_85107280/tm.htm... Mesaja git »
Selamlar. Wifi şikayeti olan arkadaslar var fakat bendeki wifi sg s3 telefonumla aynı yerden aynı şiddette çekiyor. İpad air ise aynı yerden bir di... Mesaja git »
http://tabletrepublic.com/forum/android-hacking-tweaking/root-teclast-p89mini-e2w6-5135.html Burada root anlatılıyor teclast p89 için. Tüm donanım a... Mesaja git »
Root yöntemi mevcut. Aslinda bu cihaz reederin değil başka bir firmanın cihazı. Reeder sadece cihaza kendi markasını bastırıp türkiyede satıyor. Ro... Mesaja git »
Bak dostum. Adam sana flashı destekleyeceğini söylemiş ve de destekliyor. Nasıl destekleyeceğine sen karar veremezsin. Şuan bu tablet flash çalıştı... Mesaja git »
Ya arkadas ben anlamıyorum hala flashtan sikayet eden arkadaşı. Yok efendim önemli olan kendi tarayıcısında çalışmasıymış, puffini sisteme gömmek geri... Mesaja git »
Valla arkadaşlar uzun süredir forumu takipteyim. Mide bulandırıcı hal almaya başladı forum. Yahu uzun süredir flash player denilen tarihi geçmi... Mesaja git »
Sorun androidden kaynaklı değil. Samsungun yazılım özürlü olmasından kaynaklı.... Mesaja git »
Aynı sorun samsung galaxy s3 telefonumda vardı ilk aldığımda. Custom rom kurmadan kurtulamamıştım. Şimdi meseal muiu rom kullanıyorum. Telefonu kullan... Mesaja git »
Fabrika ayarlarına dönüp denemek istiyorum. Acaba fabrika ayarlarında deep sleepe girecek mi hiç bir uygulama yüklenmeden.? Eğer girmiyorsa (be... Mesaja git »
Merhaba Arkadaşlar Tableti alalı 3 gün oldu. Her samsung ürününde olduğu gibi bunda da deep sleep sıkıntısı var. Dolayısıyla uyku moduna giremiyor v... Mesaja git »
üretici firma adfree ya da adaway yüklemezse sizin yükleme şansınız yok. çünkü root yetkisi yok. reklamlı tüm uygulamalarda rahatsız eden reklamlar ... Mesaja git »
Root yetkisi gereken bir reklam bloklama uygulaması. diğer uygulamalarda reklam görüntülenmesini engelliyor. Telefonunuzda ya da tabletinizde bu tarz ... Mesaja git »
Merhaba arkadaşlar. 3 gün önce aldım bu tableti. bir kaç önemsiz nokta dışında genel olarak memnunum. En büyük şikayetim dış ses kalitesinden. Alet... Mesaja git »
omega romda 3 adet bugla karşılaştım. sırayla yazayım. çözebilen varsa yardımcı olsun. 1- Es file explorerda cloud hesaplarımı girerken dropboxla... Mesaja git »
2. telefon olarak kullanmak üzere arıyorum. Detayları görüşelim. Fiyat olarak 150 TL civarlarında arıyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yor... Mesaja git »