Elimde fazladan zowie ec2a bulunmaktadır, yeni seridir, herhangi en ufak sorunu yoktur, kozmetik olarakta çiziksiz ve hasarsızdır, 15 ay civarı garant... Mesaja git »
Ürün Gameekstradan 26.07.2016 tarihinde alınmış olup garantisi vardır, çok az ve temiz kullanıldı. Kutu ve aksesuarları mevcut. Diğer aliexpress ürün... Mesaja git »
Evet hocam şimdi gördüm haklısınız teşekkür ederim... Mesaja git »
ÜRÜNÜ SİSTEMİ SATTIĞIM İÇİN SATMAYA KARAR VERDİM KUTUSU VE İÇERİĞİ FULL BİR ŞEKİLDE TESLİM EDİLECEK.
AMAZON ÜRÜNÜDÜR. FİYAT 150 TL İLETİŞİM 554 345 8... Mesaja git »
Merhabalar, HyperX Cloud kulaklığımı Sennheiser G4me Zero alacağım için satıyorum.
Ürün Tertemiz herhangi bir giriği, çiziği yoktur, özenle kullanılmı... Mesaja git »
Merhabalar, Elimizde Zowie EC2-A ve EC1-A model Tertemiz kullanılmış tüm kutu ve içeriği yedek skatezler dahil mouseleri Zowie FK Serisini merak ve de... Mesaja git »
Merhaba arkadaşlar, Steam Wallet alacağım %70 fiyatına başlığın yeterince açık olduğunu düşünüyorum.
İyi forumlar.... Mesaja git »
Merhabalar, iyi forumlar,
Sıfır veya ikinci el Sennheiser GSP 300 veya uygun fiyat olursa GSP 350 Almak istiyorum.
Referanslı üyeler için şehir farke... Mesaja git »
Ben de bu monitörü almak istiyordum, yurt dışına gidince almaya karar verdiğim monitör buydu ama amazondaki kullanıcı yorumlarına baktım bir çok kişi ... Mesaja git »
kart batmandan satılıyor, saydığım yerlerde kalıyorsanız o illere gönderebilirim ve kartı test ederek alabilirsiniz anlamına geliyor hocam.... Mesaja git »
sorunsuz karttır, ilk sahibiyim el değiştirmiş, sökülüp takılmış, oc yapılmış bir kart değildir kutu faturası bulunmamaktadır. fotoğraflarını whatsa... Mesaja git »
elimde elixir ddr2 1 gb 800 mhz cl5 ram bulunmaktadır ölü fiyata satıyorum,
fiyat: 10 tlSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
tarafımdan alınmıştır anlayışı için teşekkürler... Mesaja git »
Merhabalar, Gün içerisinde 144 hz monitör alınacaktır, ikinci el sıfır farketmiyor. gün içerisinde dememin sebebi elden almak istiyorum memlekete dö... Mesaja git »
Honda'yı takdir ediyorum. Foruma koyduğu maaşlı elemanlarının sayısını arttırmış.... Mesaja git »
Yeni kasa Civic dizel yok. Dizel Civic var. Resmi siteye gir bak bakalım varmı yokmu. Ordaki dizel Civic'ler neden sınıfının en az yakan arabaları. On... Mesaja git »
Peki Civic dizel neden az yakıyor. Sadece benzinli civic içinmi farklı ölçüm metodu kullanıyorlar. Buna ilişkin dayanağınız varmı. Daha önemlisi Honda... Mesaja git »
Otomatik olanlar 300 nm, Manuel olanlar 270 nm... Mesaja git »
Ölçüm metodu sadece Civic içinmi geçerli. Neden cr-v, hr-v ve type-r az yakıyor, neden sadece civic farklı ölçülsün. İnanmıyorsan Honda Türkiye'ye sor... Mesaja git »
Resmi test verilerinin bir önemi yokmu yani. Dünyada bunu iddia eden bir tek sensin. Sen herkesten iyi bilirsin. Merak ediyorum yazdığın şeylere kendi... Mesaja git »
Cvt az yakar ama o kadarda fark etmez. Zaten fabrika verileride bunu gösteriyor. Cvt sade 0.3 yakıt düşüşü sağlamış.... Mesaja git »
Mesajı okudunmu. Nerde kıyaslamışım. Ben sadece Amerika'daki boş Civic'in fiyatını vermişim, başka bişey yazıyormu. Bunun Türkiye fiyatı bu kadar di... Mesaja git »
Hiç bir şeyle kıyaslamamışım. Mesajımda kıyas varmı. Yazmadığım şeyi yazmışım gibi söylüyorsun, üstelik mesajı alıntıladığın halde. Ben sadece fiyat... Mesaja git »
Haberim var. Önceki sayfalarda ben yazmıştım. Benim dediğim şuydu. 125 beygirlik Civic 310 beygirlik asfalt canavarı Type-R den fazla yakıyor. Mesajla... Mesaja git »
Amerika'da 19.700 dolar üstelik orda satılanın burda satılanla hiç alakası yok. Bu motorla Amerika'da satmaya çalış bakalım bir tane bile satılıyormu.... Mesaja git »
Bu konuyu okuyan zannedecekki dünyada ilk defa turbo motor çıkıyor onuda Honda çıkarıyor. 1970 ten beri turbolu arabalar var. yıl olmuş 2016 halen Hon... Mesaja git »
Senin mantığınla bütün motorlar aynı. Honda Türkiye'nin resmi sitesinde yazılanları bile kabul etmiyorsun. Sen Honda'dan daha iyi biliyorsun herhalde.... Mesaja git »
Dohc ve Sohc ne onu bile bilmiyorsun. 1.5 motorda vtec le birlikte vtc de kullanılmış. Vtc nin ne olduğunu bilmiyorsan sor sana anlatayım.... Mesaja git »
Senin aydınlanma şansın yok. Hondanın yazdığı resmi verileri bile kabul etmeyip HR-V ve Civic aynı yakar diyen birinden ne beklenirki. Ancak böyle bir... Mesaja git »
1.6 ve 1.5 aynı teknoloji değil. 1.6 sohc vtec. 1.5 ise dohc vtec&vtc... Mesaja git »
Yani diyorsunki Honda Yanlış bilgi vererek tüketicileri yanıltıyor... Mesaja git »
Eski motorların hepsi benzini su gibi içerdi. Eski 1.4 litre 60-70 beygirlik motorlar (o zamanlar arabaların çoğu 950 kilonun altındaydı) şimdiki 120 ... Mesaja git »
İkisinin motoru çok farklıda ondan. Biri 1.6 lpg uyumlu eski teknoloji, diğeri 1.5 daha yeni teknoloji tabiki daha az yakacak. Bu çok açık ortada deği... Mesaja git »
Peki dediğin gibi olsun Türkiyedeki verileri bırakalım, Amerikadaki verilere bakalım. Amerikadaki 2.0 motor Hondalar bile burdaki 1.6 Civic'ten az yak... Mesaja git »
Neden tüketimi fazla göstersinler. Tek bir sebep bulabilirmisin.... Mesaja git »
Honda yetkilileri gerizekalımı. Neden avrupada satılan araba için Japonya ölçümlerine göre belirlenen rakamları yazsınlar.... Mesaja git »
atmosferik motor Cvt şanzımanla şehir içi ancak 7 litre yakar, turbo ile aynı yakar diyenler nerde, buna cevap versinler. Aynı kişiler 0-100 hızlanm... Mesaja git »