2017 puanı değişmese hedefim olan üniye yerleşebiliyorum.... Mesaja git »
Sizce sınav hangi seneye yakın olur ? Ben 2015 gibi hissediyorum kimisi 2010 diyor, kimisi 2016 diyor. Bence 2015 e yakın olacak.... Mesaja git »
Deneyimi olan söyleyebilir mi ? Diploma Notu 87... Mesaja git »
Bu insanların idam edilmesi gerekiyor. Çocuk tecavüzcüsü yahut bir katilden bir farkları yok. Kendi zevkinde bile bunu yapan adamlar yarın öbür gün ai... Mesaja git »
Merhabalar beyler acil yardımınıza ihtiyacım var. Lokman Hekim Hastanesinde yatmakta olan yakınım için çok acil B RH+ kana ihtiyacımız var. Kan vereb... Mesaja git »
Sağolun hocam ben tabii sonlarına yetişebildim eski konu dışının 2013 te kayıt oldum. Ama bildiğim kısmını göz önüne alırsam (tabii sizin 2005 girişli... Mesaja git »
Müthiş bir terapi etkisi var. Bir şeyler yazmak için düşünmek insana çok şey katıyor. Ama bu bir kaç dakikalık bir duygusal boşalma oldu.... Mesaja git »
Herkes gibi hayal kurarım ben de. Fakat ufak bir farkla, ne hayalimin yakışıklı kahramanı ne kurtarılacak kişisi olurum ne de o korkunç canavar. Bir... Mesaja git »
Bu kadar hızlı cevap alabilmek beni çok mutlu etti ve çok detaylı yazmışsınız onun için de ayrıca çok teşekkürler. Bilgisayarlarla çok ilgiliyim sa... Mesaja git »
Merhabalar hocam, şu an da TYT-AYT denilen sınava çalışmakta olan bir öğrenciyim. Aslında her şey iyi gidiyor sınav konusunda fakat geçen gün babamın ... Mesaja git »
Eksideyim para çekmem lazım.Enpara karekod çalışmıyor bende hesap ekside kaldım öyle. Sizde çalışıyor mu şu anda karekod ?... Mesaja git »
sd
konusunu başlattı
(12 ay önce)
SATILIK NBA 2K18
Pri hesap
95 TL Sec hakkı forumda eski bir üyededir. Sec hakkı sahibinin mağdur olmaması için sadece eski ve referanslı bir üyeye v... Mesaja git »
Tarz değiştir. Yeni şeylerden keyif almayı öğren. Interstellar veya Remember me izleyebilirsin.... Mesaja git »
Oğlum ne şifreli şifreli konuşuyorsun söylesene delikanlı gibi derdin neyse... Mesaja git »
Anahtar kelimelere beynimin aldığı kadarıyla bir göz attım. Maliye kitabıyla geçen 2 saatin üstüne, Faust u ve bir de çok öncelerde okuyup yarım bırak... Mesaja git »
En ucuz nereden alabilirim biri yazabilir mi konuda farklı yorumlar var.... Mesaja git »
Vay süpermiş hocam alıyorum hemen Bu arada PS4'te NBA 2K18 satıyormuşsunuz özelden yazayım da bir konuşalım. Not: Voidu değil mi en ucuz FM şu an... Mesaja git »
Hocam şu an fm alırsam beta falan oynayabiliyor muyum ?... Mesaja git »
Sizce hangisi kariyer oynayacağım gibi düşünüyorum. Belki 2K da var diğerinde var mı bilmiyorum MyPark oynarım. Online maç falan atarım. Bir de eve ge... Mesaja git »
Seni görmediğim bir konu olduğunda anlayacağım bu forumun bittiğini... Mesaja git »
O Bolu maçında Umut 2 tane attı hakikaten ve H1 geldi... Mesaja git »
Abdülhamit de bizimdir Enver de. Yeri geldiğinde ikisini de tenkid etmesini de biliriz; Gök Sultan ve Yiğit Enver demesini de.... Mesaja git »
CSB. Değilse de bir şekilde takip et. Açığını yakaladığın an kızın psikolojisini bozana kadar baskı yap. Ama öyle az buz değil yani senden kurtulduğu... Mesaja git »
Yapmadığım şey değil. Bugün yapar mıyım? Yapmam.... Mesaja git »
Nasıl yani la ? Olayın altını anlatsana bi tam anlaşılmıyor böyle... Mesaja git »
İlk 5k ya girersem, temel bilimler okumak istiyorum, özellikle Fizik ve matematik sizce mantıklı mı ? Koç düşünüyorum.... Mesaja git »
Ailem bana aylık 1500 Tl para verebilir ancak. Çalışıp okuyabileceğim bir yer var mı bildiğiniz ?... Mesaja git »
Oğlum adam kalıbı sesi yüzü dedi bee Trollse komik değilse çok daha komik.... Mesaja git »
Ulan inşallah istediğin yeri kazanamazsın, seneye buradayım, kazandığın yeri yaz. Ben öyle herkese sallayan biri değilim ama tavırların gerçekten insa... Mesaja git »
Ah işte, inanılmaz güzel bir isim ya. Gökçen de konulabilir. Hoş, H.Nihal Atsız'ın kitabında "Masalda da , gerçekte de kalbi olmayan bütün kızların... Mesaja git »