3ün oynama süresi (ayrıca tekrar oynanabilirliği) çok uzun ve açık dünya vb.
Bence 2.den başlamanız daha iyi olur. 2nin de atmosferi, arayüzü, karakt... Mesaja git »
Hocam sanırım arkadaşın mesajında kaçırdığınız bir ince nüans var. Son cümlesini tekrar okumanızı öneririm.... Mesaja git »
Start- Ayarlar - Kontrol ayarları - xbox a göre X ile gösterilen tuşa basın (playstationda kare). Orada en altta 0-100 arası titreşim yoğunluğu var. V... Mesaja git »
Katılıyorum. Tr psnden hatta kutulu olarak da Trden kutulu tek kuruşluk birşey almayın, aldırtmayın. Tepki göstermek, duruş vb böyle olur. Ayrıca herk... Mesaja git »
Horizon yaşamına bağlan ya da çevrimiçi oyna ya tıklayacaksınız. Forzathon live etkinlikleri, online bağlı olduğunuz sürece belli aralıklarla çıkıyor.... Mesaja git »
Kendinizi boş yere üzmeyin, beklentiye girmeyin. Vaktinizi fahiş fiyatlar mekanı sözde tr storeda harcamayın. Ne olacağı, nasıl sonuçlanacağı henüz be... Mesaja git »
Hayır gerekmiyor. Mevcut ilerlemenizle ek paketleri de oynamaya devam edebilirsiniz.... Mesaja git »
Desteğe & bilinçlenmeye devam. Yeni yılda da ps tr, xbox tr, genel olarak tr dijital kutulu ne varsa fahiş ve soygun niteliğindeki fiyatlara HAYIR! T... Mesaja git »
The witcher 3, forza horizon 4, mortal kombat x.... Mesaja git »
Ne demek konsolu sat, steamden al falan. Çok talihsiz ifadeler. İnsanların sevdiği konsol oyunculuğunda fahiş fiyatlara tepki koymaya hakkı yok mu? P... Mesaja git »
Tamamen katılıyorum. Biz Türk oyuncusuna dalga geçer gibi "kime göre neye göre pahalı" diyen bir ürün müdürü varken, kafasına göre oyunun hype durumun... Mesaja git »
Oyunda varsayılan olarak okları satamıyorsunuz. Yapımcı öyle ayarlamış. Sell This F Bolts isimli mod ile satmak mümkün oluyor. Yalnız şunu belirtey... Mesaja git »
Neredeyse hiç düşürmüyor, hatta bazı yerlerde vanilladan bile daha stabil çalışıyor oyun.... Mesaja git »
İlk yazdıklarım etkilemiyor (lighting ve clouds modları) ama güçlü makinanız varsa dediğim (draw distance & LOD) diğer modlar çok etkiliyor. Onları bu... Mesaja git »
Çökmez hocam. Bir tanesi ışıklandırma modu, diğerleri işte anlattım mesajda, detay ve çizim mesafesini arttıran modlar kısaca. E3 lighting , bir ışı... Mesaja git »
Grafik iyileştiren derken görselliği değiştirme, ortamı atmosferi değiştirme niyetindeyseniz bu konuda en belirgin farkı ışıklandırma (lighting) modla... Mesaja git »
Amin cümlemizden. Keyifli oyunlar dilerim. Yukarıda denediğinizde görünmez olan mod, anladım ki ng+ ile uyumlu değil. Antr armor işinizi gördüğüne gö... Mesaja git »
Ocak demiri denemiştim bir ara çelik silah olarak. Eline alınca ucu yanıyor, vuruş hissi çok iyi. Oyunu 3 kez %100e yakın bitirip 4. ilerlememde denk ... Mesaja git »
Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla modları doğru kuramamışsınız sanırım ama bu benim de hatam kusura bakmayın. Basitçe modun nasıl kurulacağını anla... Mesaja git »
Premium a gerek yok hocam direkt ücretsiz üyelik açılıyor. Ödeme yapmanız gerekmiyor. Premium üyelik isteğe bağlı.... Mesaja git »
NG+ modunda tabi ki o ilerlemede yaptığınız zırhlar kılıçlar vs daha güçlü olacak. Çünkü level farkı var. Kaer morhen seti terfi ettirilemiyor, çünkü ... Mesaja git »
Rica ederim. Şimdi sizden bir ricam ve son olarak bir-iki tavsiyem daha olacak. Oyunu daha iyi anlamak ve çok kaliteli çeviriyle oynamak için, w3tr p... Mesaja git »
Bu şekilde sıkıntı olmaz. İstediğiniz zorlukta başlayıp istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. NG ya da NG+ da farketmiyor. Kaldığınız yerden devam ed... Mesaja git »
Sadece ana hikaye değil hocam, her şeye (ana-yan görevler, kontratlar, hazine ve ekipman avları, ? işaretleri ! işaretleri...) sıfırdan başlıyorsunuz ... Mesaja git »
Oyunda herşeye sıfırdan ama daha güçlü olarak kaldığınız leveldan başlıyorsunuz. Şemalar, formüller, görevler, kararlar, keşfedilen yerler vb dediğim ... Mesaja git »
Mod sayfasında tanıtım videosu var. Vanilla vs HDRP 5.1 şeklinde yan yana karşılaştırmalar yapmış modun yapımcısı. O videodan sonra kendi oyununuza ba... Mesaja git »
DDU - Display Driver Uninstaller yazın googledan hemen çıkar hocam. Programı indirdikten sonra bir de youtubeda aramasını yapın yanına teknoseyir yaza... Mesaja git »
1TLlik 14günlük kampanya diye birşey yok hocam yalnız. 14 günlük ücretsiz denemesi var gamepass in aynı hesapta bir defaya mahsus.... Mesaja git »
3 Ocak 2019 tarihinde son bulacak. O tarihe kadar aynı hesaptan yalnızca bir kereye mahsus 1 TLlik gamepass alınabilir. Bu ay bitmesine yakın ya da e... Mesaja git »
Monster Hunter World oyununa Geralt karakteri ekleniyor. Early 2019 diye belirtmişler tarih olarak. Güzel bir tanıtım hazırlamışlar. Benim çok hoşuma ... Mesaja git »