hocam asıl mesele delidli işlemci kullanmak. bendede aynı işlemci var.delitledikten sonra 4.7 ghz de kullanıyorum. arkadaşın akakartıda ultra seviye v... Mesaja git »
ürün sorunsuz tr garantili mart 2019 a kadar garantisi mevcut. eve geçince testlerine atacağım. aynı modelin 3 tb nı kullanıyorum. fiyat XXX tl kargo ... Mesaja git »
ürün 24.09.2018 akşamına kadar rezervelidir.... Mesaja git »
Ürün 2017 Aralık Hebsiburada faturalı. + 27 ay Penta garantisi mevcut. Kutulu, sorunsuz. Antalya içi test ederek alabilirsiniz şehir dışına eft ye müt... Mesaja git »
hocam i3 8100 ü 1060 için almıştım.genelde yeterli ancak bf1 gibi ağır oyunlarda gpu kullanımı yüzde 90 larda kalıyor. yani 1060 ı bile tam olarak bes... Mesaja git »
kule tipi soğutucu alman ve kaliteli bir termal macun kullanman 3-5 derece fark yaratır. bence hiç birine girmeyin derim.mevcut durum gayet yeterli. ... Mesaja git »
sıcaklık değerleri gayet normal. endişe edecek bir durum yok.... Mesaja git »
hd tune yavas tarama ve hard disk sentinel görüntülerini ekleyeceğim. sizin özel olarak istediğiniz bir test var mı?... Mesaja git »
Cooler Master Devastator 2 kesinlikle önermem gündüz ışıklı yada ışıksız ortamlarda (45 derece gibi) açılarda harfler okunmuyor. yılbaşında almıştım.2... Mesaja git »
alıcıyı ve satıcıyı üzmeyecek bir fiyat olduğunu düşünüyorum. hayırlı satışlar dilerim.... Mesaja git »
bendede oluyor bu sorun yani 5-10 sn beklemek gerekiyor. hoş değil tabi.... Mesaja git »
+1 uzun yıllar pc ile içiçe olmama rağmen csgo ya yeni başladım. şu an telefon xiaomi mi piston 3 kulaklığı kullanıyorum.benim aklımda f/p odaklı bir ... Mesaja git »
tr garantili satıldı. referans ilanıdır.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
Selamlar ürün 15.01.2018 sanalmarketim faturalı, vektron garantilidir. +40 ay garantisi mevcuttur.
Ürün kodu:GV-N1060AORUS X-6GD mining kartı değildir... Mesaja git »
ben gtx 1060 için almıştım.bf 1 gibi oyunlarda tam olarak besleyemediği için 475 tl gibi takas yaptım geçtim.700 e aldığım 4790 ise 1070 bi bile tam o... Mesaja git »
sözkonusu uyarıyı 3 gün önce sattığım gtx 1060 6 gb exoc ekran kartına yapılan bir yorum için "hazır kasadan sökülen parça garanti dışı kalabilir" yaz... Mesaja git »
Selamlar ek olrak 4 lü ve 3 lü hiç kullanılmamış sli köprüleri mevcut. 4lü olan 50 tl 3 lü olan 35 tl.
fiyat konuşulur.
Not=bu ilan her türlü yoruma... Mesaja git »
kasaya anakart montajında en can alıcı nokta 1-ilk etapta arka aynasını tak. 2- power sw, power reset, hd let, gibi küçük ama olmassa olmaz kabloları... Mesaja git »
vatan bilgisayar indiriminden 1330 tl ye almıştım.şu an 2885 tl.... Mesaja git »
hocam şu an malum site üzerinden biri ile anlaştık.hatta evime gelip test edecek geliyor. olmaz ise ben size özelden yazarım.... Mesaja git »
selamlar.
SATILMIŞTIR.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma kapalıdır.... Mesaja git »
Oyuncular için 1080p çözünürlükte gtx 1070 ı tam anlamıyla besleyebildiginden sanırım. Bir nevi f/p ürünü. Eyvallah teşekkürler.... Mesaja git »
aynı kargoyu ben yurtiçi kargo ile 15.5 tl ye ( % 30 indirimli) gönderisken sağolsun arkadaşla irtibata geçtim verdiği kod ile ptt den 5+3,25=8,25 tl ... Mesaja git »
selamlar elimde mxr pro android cihazım vardı ancak arızalandı.
buradan
almıştım.sorunu ilkbaşlarda ışığı yanıyor ancak görüntü gelmiyordu.adaptörde... Mesaja git »
son kararım çıkarılıyor.o stok fanı 100 defa söküp takmışımdır. zaten kutuda işlemci ve fan ayrı gelir. sıfır üründe stok fanın üzerindede termal macu... Mesaja git »
evet çıkarılabiliyor. 8700 işlemciyi de stok fanda kullanmak işlemciye hakaret anlamına gelir.... Mesaja git »
o işlemci kesinkez gtx i besleyemez. ben gtx 1060 6gb için i3 8100 almıştım. battlefielt 1 oyununda ve nfs payback gibi oyunlarda ilemci tam anlamıyla... Mesaja git »
ilanı yanlış yere amışsınız. burası ikinci el bölümü.buraya açmanı gerekir. sorunuza gelince anakartınızın pci arızalı muhtemelen. banim başıma gel... Mesaja git »
anakartın pcı slotu arızalı olabilir.benim bir defa başıma geldi.alternatif pcı slotu varsa değiştiriniz.... Mesaja git »
..
başlıklı konuya yorum yazdı
(6 ay önce)
tövbe estafurullah... tahrik ediyorsunuz hocam , hayırlı satışlar... Mesaja git »
Selamlar
Elimdeki İ7 7700k işlemcimi sattığım için ve şu anki işlemcimin de k serisi olamadığı için başlıkdaki sıvı soğutmamı satıyorum.
ür... Mesaja git »
Selamlar Ürün hazır casper excalibur kasadan sökülmüştür. Kutusu yoktur sadece kart vardır. Fatura tarihi 01.04.2018 elimde okunaklı fotosu mevcut. ... Mesaja git »