2 ad. NOCTUA NF-S12A FLX 120mm fan + 2 ad. 120mm fan filtresi = 220 TL + Kargo 3 ad. NOCTUA NF-S12A FLX 120mm fan + 2 ad. 120mm fan filtresi = 300 TL ... Mesaja git »
Temiz kullanılmıştır. Kutusu ve faturası mevcuttur. Garantisi bitmiştir. Anakart 225 TL İşlemci 550 TL İkisi alınırsa 750 TLSistem Notu : Bu ilan ikin... Mesaja git »
Gigabyte Aorus X470 Gaming 7 Wifi Anakart Mayıs 2018 de Türkiye’den alınma. Kutu fatura eksiksiz sıfır gibi Fiyat: 1300₺ Takas düşünmüyor... Mesaja git »
İş yerimde olmasam da gelip yardımcı oldu, kendisine hayırlı alışverişler dilerim,... Mesaja git »
Korayım sağolsun özenle kargoladığı balları teslim aldım, evdekiler ilaç niyetine az ye desede çoktan bitirdim :D Lezzeti fevkaladeydi, hatta diğer ba... Mesaja git »
Fiyat: 2200 TL
İletişim: Özel mesaj üzerinden veya gorkemsezginn@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz. - PS4 Slim 1 TB (CUH-2016B)
- 08.06.2017 tarihi... Mesaja git »
Ürün 2.el olup sorunsuzdur kendi kutusu yoktur başka bir kutu içerisine koyulup teslim edilecektir.2133 mhz ddr4 desteği mevcuttur görselde yer aldığı... Mesaja git »
CORSAİR VENEGEANCE DDR4 8GB 2400 MHZ CL14 SİNGLE KIRMIZI RAM
3 AYLIK Fiyat:satılmıştır Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
Temiz kullanılmıs hiçbir sorunu yoktur kutusu ne yazıkkı malum sebeblerden dolayı ( Annem) yoktur ama iyi bir şekilde paketlenip gönderilecektir ... Mesaja git »
Vatandan alınma 2 sene daha garantisi var. 490 TL ... fiyat sondur...... Mesaja git »
Başlıktada belirttiğim gibi işlemci ram ve anakartımı set olarak satıyorum 3 üründe hepsiburadadan alınmış olup kutulu garantili ve faturalıdır(25 tem... Mesaja git »
SATILDI
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
Selamualeykum, forumda ilanlar vs. alt üst durumda yazıyorum ama ulaşıyor mu bilmiyorum. Sandisk için alışverişi görüşebilir miyiz. Şu numaradan ulaşa... Mesaja git »
24.10.2017 Fatura tarihli. Problemsiz. Sıfırdan farksız. ASRock Z270M-ITX/ac - Kutulu - Faturalı - Garantili ---> Satıldı Sistem Notu : Bu ila... Mesaja git »
Yaklaşık 6-7 ay önce forumdan bir arkadaştan aldım faturası mevcut fakat aldığımda da kutusu yoktu zaten kutuları normal plastik bir şey. Kargo olarak... Mesaja git »
Ürün fiyatı: Satıldı:)
Bir kaç arkadaş 3 yıl garantiye inanmamış, pentadan sorgu sonucu çıkan garanti süresi.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü ... Mesaja git »
Hava soğutmalı ekran kartını sıvı soğutmaya çevirmek için kullanılan G12 aparatı satılıktır. Yaklaşık 6 ay kullanıldıktan sonra kutuya kaldırılmıştır.... Mesaja git »
Arkadaşlar ürüne sıfır diyorum çünkü tek farkı kutusunun açılıp denenmesidir. Mining için 8 pci destekliyor diye almıştım ama 4 taneden fazlasını çalı... Mesaja git »
Arkadaşlar merhaba, Ürün kutusunda açılmış sadece bir gün denenmiş sonra paketlenmiştir. Asla kullanılmadı zaten resimlerden görebilirsiniz. Kutusunda... Mesaja git »
Evga tek fanlı modeldir. amazon faturasi ve kutusu mevcuttur. Msi rx580 4gb vatan bikgisayardan aralik ayinda alinmistir fatura kutu mevcuttur. Resiml... Mesaja git »
Vatan Bilgisayar'dan alınma 29.12.2017 fatura tarihli ASUS TUF B350M PLUS GAMING AM4 AMD Ryzen™ DDR4 3200 MHz (O.C.) USB 3.1 Anakart.
Toplam... Mesaja git »
iletişime geçmeden önce;
aşağıdaki mesajın tamamını okumanız,
alacağınız ürüne karar vermeniz,
ürünün Türkiye'ye gönderildiğinden emin olmanız ... Mesaja git »
Dark USB 3.1 Type-C' den (4K UHD 30Hz) Display Port Dönüştürücü Adaptör (Alüminyum Kasa)(DK-AC-U31XDP) Macbook pro için almıştım. ihtiyacım kalmad... Mesaja git »
Silicon Power 120GB M55 M.2 2280 SSD
Sıfır ambalajında 210 TL
Stok 2... Mesaja git »
Lenovo Legion Y720 Oyuncu Bilgisayarı GTX 1060 6 GB Ürün sıfırdır. Piyasadaki en sorunsuz oyuncu dizüstü bilgisayarıdır. Premium kalite kasa ve donanı... Mesaja git »
Yaklaşık 1 sene önce vatandan alınmıştır garantisi, kutusu duruyordur 2-3 ay kullandım kullanmadım, herhangibi bir çizik problem felan yoktur, üst bir... Mesaja git »
Arkadaşlar merhaba, İlandaki ürünler dönüşüm kampanyası ile Turkcell'e verilen ürünlerdir.
Hepsini ihale ile aldık bizzat kendimiz tek tek deneyi... Mesaja git »
temiz urun garantisi yok soru için pm atınSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
arkadaslar 1 ay once merak dan dolayi almış oldugum ac68u model modemimi satıyorum.ürünü merak dan dolayı almıştım.paraya ihtiyac dan ve dolayı aldıg... Mesaja git »
Herkese merhaba, Mediamartk faturalı, 1 sene daha garantisi süren işlemcimi satıyorum. Oyun bilgisayarında haftada 30 saat civarı çalışmıştır. 1060... Mesaja git »
Laptop kullanmadıgımdan ve elime gelen parçaları değerlendirmek istediğimden satıyorum bu sınıf işlemcilerden fazla anlamam o sebeple sadece ekran gör... Mesaja git »
Kutusu ve garantisi bulunmamaktadır. Yurtdışından 2 yıl önce getirdim. Render ve çizim bilgisayarında kullanıldı. Overclock vs görmedi. Fiyat: 1650 T... Mesaja git »
2 yıldan fazla garantisi var, temiz, sorunsuz. Bakırköy'den gelip teslim alacak olana 450 TL. son fiyat. Muadil sitelerde 800-900 arasında satılıyor.... Mesaja git »