Bnde tv tavsiyesi istiyorum hocam max bütçem 1750 tl bunu geçmemesi lazım :)... Mesaja git »
1500-1900tl arası smart tv fiyat/performans olarak ne alınmalı? 40-43inç - 4k... Mesaja git »
hayırlı olsun hocam.Yok avrupa bazı hakları sadece :) parker48... Mesaja git »
Seiko SRP172P1 Erkek Kol Saati Beyler Bu Saat Hakkında Bilgisi Olan Var mı ? Nasıldır ? http://img.donanimhaber.com/upfiles/1390530/0a45e13... Mesaja git »
Dunlop lastikleri çok yumuşak değildir hocam.yumuşak lastik çabuk erir fazla gitmez.sana tavsiyem bi dunlop denemen Türkiye'de bilinen marka değil anc... Mesaja git »
Dunlop lastikleri çok yumuşak değildir hocam.yumuşak lastik çabuk erir fazla gitmez.sana tavsiyem bi dunlop denemen Türkiye'de bilinen marka değil anc... Mesaja git »
Kesinlikle değer normal lastiklere göre aşınma oranı daha uzun Kumho falan hikaye hocam veyiss_18... Mesaja git »
Kesinlikle Dunlop sp sport FM 800 güzel bi lastik öneririm veyiss_18... Mesaja git »
Ayrıca birmigham fabrika kapandı 2014 de bunuda bil :) Dunlop markası küresel bi markadır Dunlopun hakları satıldığında parça parça satıldı mesela G... Mesaja git »
:)) Sumitomo rubber şirketi Dunlopun sahibidir sen ilk önce bi araştır sonra konuş İngilizmiş birde hay allahım :)) fabrikasında çalışıyorum ben sen n... Mesaja git »
Dunlop ve falken lastikleri sumitomo rubber şirketine aittir ve tamamı JAPON'dur !!!goodyear ile bi bağlantısı yok.geçmiş yıllarda Goodyear ile anlaşm... Mesaja git »
arkadaşlar eutelsat digitürk türksatta da açar mı ?... Mesaja git »
Bjk maçı Digiturkplay alınır görüntü 1200 yada 1800 olsun lütfen teşekkürler... Mesaja git »
teşekkürler bilgilendirme için buna bide 4 GB daha RAM alsam 8 GB olur canavar gibi i3 olur değil mi ?... Mesaja git »
İ3 g510 almayı düşünüyorum arkadaşlar oyunla aram yok tek oynadığım oyun FM bide rise of nations:)) daha çok dizi izliyorum.benim kullanıcı profilime ... Mesaja git »
Hocam ürünü aldınız mi birde nerden aldiniz fiyatlar.yükselmis sanki ?... Mesaja git »
arkadaşlar bu tarifeye faturalıdan geçemiyor muyuz ? ben faturalı ailecek tarifesindeyim prime klasik tarifesine geçemez miyim?... Mesaja git »
Hocam teşekkürler taksiciler gidiyorsa iyi ustadır :) bide renaulttan ayrıldıysa iyi yanı.trigeri iyi yaptırmışsin valla.araç ne bu arada dostum engin... Mesaja git »
Hocam bende megane 2 var dizel aracın ivmelenmesi yavaşladı turbo yada turbo hortumunda bisey oolabilir diye şüpheleniyorum o yüzden bundan anlayabi... Mesaja git »
Hocam bende arıyorum bi Renault servisi ? Bulabildiniz mi?... Mesaja git »
Merhaba Arkadaşlar, izmir'de Digisel firması bütün Türkiye geneline 600 TL'ye Giriş paketi + 2 keyif paket + HD +şampiyonlar paketi veriyor... Mesaja git »
Hocam ben devir olabilirim üyeliğinizi fiyat iyiymis bence... Mesaja git »
benim durum da aynı birisi bi cvp verse alıcam hemen.türksata bağlasam çalışır mı maçları izleyebilir miyim???... Mesaja git »
Alacak yer bulamadık resmen tekzende de kalmamış next'in hangi sitesinde satışa cikacakmis arkadaşlar link atabilir misiniz... Mesaja git »
beyler teknosa fırsatını kaçırdık başka yer var mı alacak çoğu yer kaldırmış satışı nerden alacaz ?... Mesaja git »
beyler bende bugün Dt bayisi ile görüştüm türksat için 60 tl dediler hd için sadece Eutelsata var oda 80 tl dediler. bende bu paketten almayı düş... Mesaja git »
Gittigidiyor 150/500 için 85 TL ödenir. Hemen havale yapılır acil... Mesaja git »
ALINIK HEPSİBURADA 200/75 YADA 150/50 ALINACAKTIR AYRICA GİTTİGİDİYORDAN DA 1350 TL LİK ALIŞVERİŞ İÇİN ÇEK ARANIYORSistem Notu : Bu ilan ikinci el kur... Mesaja git »
çok teşekkür ederim hocam bilgileriniz için :) dallass... Mesaja git »
hocam bu 2. tv olacak o yüzden çok para vermek istemiyorum görüntüsü güzel olsun yeter benim için :) diğer tv panasonic et5e o yüzden pek özellk aramı... Mesaja git »
vestel 42FA8200 nasıldır beyler yardımcı olacak biri var mı ? 1359 tl ye alınır mı? yoksa alternatifleri var mıdır?... Mesaja git »
Kamil koçtan 77 TL lık otobüs bileti alınacaktır en uygun alan arkadaştan teklif bekliyorum. Benim üyeliğim üzerinden alınacaktır... Mesaja git »
hocam yorumlarınızı göz önüne alarak 730v alıyım o zaman :) teşekkür ederim hocam.ps4 de memnunsanız o zaman iyidir değerleri M`Shinoda... Mesaja git »
hocam msj attığım çoğu kişi cvp vermedi ne yazık ki acil olarak almam lazım tv gitti gidecek :D bende kararsız kaldım valla hocam teşekkür ederim yard... Mesaja git »
Buldum hocam netten var :) ub830 dan daha mi iyidir diyorsun bu ultrahd ya hani daha mi netdir diye merak ediyorum :) benim için akıllı TV özelliği pe... Mesaja git »
Beyler ub830v mi yoksa lb730 v mi yoğun şekilde maç izlenecek :) ve USB den film için kullanicam önerileriniz nedir bilmek isterim... Mesaja git »
Arkadaşlar 2500 TL bütçem var 3D ve görüntü kalitesi güzel olsun usb'den sen film izleyebiliyim yeter bana önerilerinizi bekliyorum acil şekilde:)... Mesaja git »
Beyler 2500 civarı TV alacağım ancak samsung mu LG mi kararsizim ddüşüncelerinizi almak istiyorum... Mesaja git »
Hocam samsung mu yoksa LG mi ? Benim şuanki tvim Panasonic et5e var çok memnunum... Mesaja git »
arkadaşlar 2000-2500 tl civarı tv için önerilerinizi bekliyoruz 47-55 inç olursa iyi olur 3d falan olsun yani :)... Mesaja git »