Arkadaşlar hepsiburada veya gittigidiyor üzerinden satılanlar exynos işlemcili mi yoksa snapdragon mu? Snapdragon olanların galiba kullandığı modem... Mesaja git »
Arkadaşlar cihazın beyaz rengini bulabileceğim bir yer var mı?... Mesaja git »
Arkadaşlar +90 555 555 1500 nolu numaradan arayıp kampanya bilgisi vereceklerini söylediler, güvenilir midir? Siz de bu numaradan mı arandınız?... Mesaja git »
100 mbps alırsam kopma olur mu? VDSL 50mb/200gb kullanıyorum.
VDSL Training Status: Showtime
Mode: VDSL2 Annex B... Mesaja git »
Şimdi de değerler şu şekilde,ulaşılabilir hız 100mbit üzerinde görü üyor gibi ama diğer değerleri yorumlayamıyorum.
VDSL Training Status:... Mesaja git »
VDSL Training Status: Showtime
Mode: VDSL2 Annex B
VDSL Profile: Profile 17a
Traffic Type: P... Mesaja git »
Wipe yapmıştım hocam,wipe yapmadan önce sıkıntı yoktu :)... Mesaja git »
S7 edge kullanıyorum , android 7.0 uae cihazı,android sistemi çok fazla şarj yiyor arakadaşlar,bi önerisi olan var mı?
... Mesaja git »
Arkadaşlar s7 edge kırılmaz ekran filmi veya tam kaplama önerisi olan var mı?
Nerden, ne kadara yaptırabilirim?... Mesaja git »
Selamlar,
40 gün önce yurtdışından aldığım telefonu bugün yere düşürdüm ve ekranı kırıldı.Telefonu kullanmaya devam ediyorum , ekranda bi kaç noktada... Mesaja git »
Monitör ile kullanabileceğim dahili hoparlörü olan uydu alıcı arıyorum.
... Mesaja git »
43KU7000 Modeli 2100 Liraya alınır mı arkadaşlar?
Bir de bu son mesajlardaki 4:2:2 4:4:4 konusu tam olarak nedir?
Cihaz internetten indirile... Mesaja git »
Oturduğum eve 20 metre mesafede tip 7 saha dolabı var ve hat dğerlerim şu şekilde:
Önerebileceğiniz bi tarife var mı arkadaşlar
ADSL Training S... Mesaja git »
Öncelikle teşekkürler,
Zyxel VMG3312-B10B modem kullanıyorum , baktığım kadarıyla vdsl2 destekliyor.
VDSL2 için hangi paketi tavsiye edersin... Mesaja git »
Selamlar
Oturduğum binanın girişine 15-20 metre mesafede tip 7 saha dolabı var , hemen karşımdaki binada fiber kutusu var.
16 Mbite kadar 100 gb... Mesaja git »
Arkadaşlar s7 edge telefonumun ekranı kırıldı.Cihaz yurtdışı,zaten garantisi olsa bile kullanıcı hatası olacaktı.
Daha önce ekranı kırılan , tami... Mesaja git »
Selamlar
Note 3 cihazım için neo hybrid öncelikli olmak üzere spigen kılıf arıyorum , elinde olan varsa mesaj atabilir.... Mesaja git »
Hizlial.com'dan 2 ay önce aldığım flash bellek için 80 tl istiyorum. Ambalajını flash belleği çıkarırken parçalandığı için attım ama fatura... Mesaja git »
Cihaz 6 degil 6 plus dikkat edin. Apple store havale fiyati 2.975,04 tl... Mesaja git »
Tmmdir bocekgrafik hocam, dediginiz modelleri arastirayim,baska model onerecek arkadaslae varsa onerileri bekliyorum.... Mesaja git »
Ever yansima yaptigini biliyorum ama ev ortaminda cok fazla isik almayan odada kullanacagim. Renk canliligi ve gorus acilarinin genis olmasi once... Mesaja git »
Arkadaslar parlak Ips monitor modelleri piyasada pek yok,bildiginiz modeller varsa tavsiye verebilir misiniz? En fazla 25inc boyut olacak sekilde... Mesaja git »
Arkadaşlar sepete eklediğimiz ürüne saat 22.00dan sonra ödeme yapabilir miyiz? Sepete eklediğimiz fiyattan mı bekler yoksa normal fiyatına mı dön... Mesaja git »
Hazirlisiyla mezun olduk :) 5 sene gecti,dile kolay.... Mesaja git »
Merhaba .Laptop için Trust'un 90W'lik universal adaptörünü aldım. Laptop ve adaptörün elektriksel değerleri aşağıdaki gibi.Volt, Amper ve Watt... Mesaja git »
avea faturasızdan mı geçiş yaptınız? ben avea faturasız kullanıyorum,şubeye sorduğumda geçiş yapılamayacağını söylediler. zaten konuyu aça... Mesaja git »
Ana konu: http://forum.donanimhaber.com/m_82219537/f_//tm.htm#82219537 http://1.bp.blogspot.com/-YMCfsHmGOJY/VWwAT2nztiI/AAAAAAAAtE0/lP7giTVG3... Mesaja git »
Ürün genel olarak temiz ve sıkıntısızdır. Kutusu,kurulum cdsi,kullanma kılavuzu bulunmaktadır.Alalı 2,5 yıl oldu,vatandan almıştım. Üste en fazla... Mesaja git »
Benim kargom elime ulasti arkadaslar mng kargo dagitim yapiyor su anda.Merkezi bi yerdeyseniz gun icinde gelir.... Mesaja git »
Hocam bi gelisme var mi? Su siralar bilgisayar cok lazim oldugu icin servise veremiyorum,sizin durum nedir?Sorun cozuldu mu?... Mesaja git »
Cok iyi dusunulmus,Kuveyt Turk kartim yok ama konu ustlerdr kalsin,karti olanlarin bilgisi olsun.... Mesaja git »
Hocam bu sorun isinmayla alakali degil,laptopu fise takili kullanirken fps dususu oluyor,fisi cekip batarya ile kullanirken fps dususleri olmuyor.Ga... Mesaja git »
Hocam ben de s02tr modelini kullaniyorum,oyunparda anlik fps dususunun cozumu var mi?Bilginiz var mi bu konuda? Eger cozemezsem ilk firsatta se... Mesaja git »
tmmdir hocam çok sağolun, bi daha arayıp durumu düzelttirmeye çalışacağım.... Mesaja git »