Evet hocam va panel. rtings sitesinde belirtiliyor. Bende de bu model var. 3300 e n11 den aldım.... Mesaja git »
Doğrudur hocam fakat her açılışta yüz taradığı için şarj emiyor biraz. O yüzden parmak izi devam.... Mesaja git »
Hocam başka psnden alınca online oynarken hangi servera bağlıyor. Ping sorunları oluşturmaz mı bu durum ?... Mesaja git »
Dayanamayıp miui 10.0.5 Eu rom kurup geçtim. 3 Gün Bootloader açmak için beklemek gerekiyor sadece. Bootloader açmak cihazdaki tüm verileri sıfırlıyor... Mesaja git »
N11 den 3300 e bunu aldım hocam ben de gelmesini bekliyorum. FP si iyi gibiydi, VA Panel ve 49" daha ucuzu yok sanırım.... Mesaja git »
Vatanda bu haftasonuna özel 3800 tl. Alınır mı dersiniz şu anki dolar kuru ve diğer tvler ile kıyaslanınca? Düz ps4 ve netflix amaçlı kullanacağım... Mesaja git »
Bu özellik AMOLED ekranlarda efektif çalışıyor. Bizim ekran IPS LCD olduğu için batarya tüketimi fazla olacaktır. AMOLED Ekranlar sadece belirli pikse... Mesaja git »
cihaz tarafımdan satın alınmıştır, ürün anlattığı gibi geldi. güvenilir bir insan, teşekkürler... Mesaja git »
Değerler baya iyi hocam, bende güncellemeyi yapayım en kısa sürede teşekkür ederim... Mesaja git »
9.6.2 güncellemesini deneyen var mı? 9.1.4 teyim ve batarya performansı baya iyi tek eksiği bildirimler bilen varsa yorumları bekliyorum... Mesaja git »
Kulaklık sesi çok az geliyor bana G2 den sonra. Netflix de özellikle ses duymak için uğraşıyorum sesli bir ortamda isem. Rootlamadan arttırma yöntemi... Mesaja git »
MERN Developer dersleri izleyebilirsin. Node.js, Express, React, Redux ve MongoDB bu başlıkları oturttuğun zaman full stack olarak kariyerine devam ed... Mesaja git »
İzmirden istanbula gelme bence, istanbuldan yaşanıcak yer değil. Bende tam tersine izmire geçmek istiyorum , istanbulda c++ ve nodejs üzerine çalışıyo... Mesaja git »
Android geliştirme için javayı kullanabilirsin. Server tarafında nodejs, socket.io bakabilirsin.... Mesaja git »
+1 Güzel bir cevap olmuş elinize sağlık. Son cevap için, açılıyor kapanıyor gibi durumları almak istiyorsan Recurrent Neural Networklere bakabilirsin... Mesaja git »
(Telefonun mavi ve siyah renklerinin gerçek görüntüleri) ------------------------------------------------------------------------------------------- İ... Mesaja git »
Hocam bu çokmuş benim bütçeye ya size hayırlı olsun Tek amacım bilgisayar hızlı açılsın, 240 gb 330 tl olan fena durmuyordu ama bilemedim.... Mesaja git »
Ssd fiyatları nasıl alınabilir mi arkadaşlar ?... Mesaja git »
Hızlı kargo için ve alaka için teşekkürler, sorunsuz baskı.... Mesaja git »
2. Sezon netflixe ne zaman gelir ? Dizibox ile içerik ve kalite farkı var mı birebir aynı mı gidiyordur sizce ?... Mesaja git »
Türk sitelerinin istemesinin nedeni ilerde gelecek bir vergi durumunda direk sizin para kazandığınızı gösterip kendi üstünden vergi yükünü atmak diye ... Mesaja git »
Intel mimariye geçmek istediğim için elimde ki fx 8350 ve anakartı satmak istiyorum.
Toplam 2-3 yıl önce alındı garantisi faturası kutusu bulunmamakt... Mesaja git »
Elite dangerous bekleyen varsa en yüksek indirimini almış %75 ile 18 tl olmuş. 2 Kişi oynamalık alınır mı sizce ?... Mesaja git »
Zen i direk masaüstüne kurduktan sonra gösteriyordu hocam güney koreyi ve bir çok ülkeyi. Belki bende ücretsiz süreli premium deneme gibi bir şey açı... Mesaja git »
Zenmate indirip güney koreden baktım fakat 42.000 Won gibi bir fiyat gösteriyordu indirimsiz olarak sanırım başlamamış henüz.... Mesaja git »
Şu an en ucuz ne kadar acaba takip eden var mı acaba ? Yılbaşı indirimi vs oluyor mu originde beklemek gerekir mi sizce ?... Mesaja git »
Evet günceldir ilan. Kutuda yeni sahibini bekliyor.... Mesaja git »
Siz baya oynamışsınız hocam Bende kararsızım ama alacağım sanırım daha diğer görevler 27 seviyede falan var herhalde baya gelişmemiz gerekicek... Mesaja git »
Divison ı free weekend de 8 saat oynadım 12 seviye oldum eğlendik baya da 2 kişi olarak. Sizce almaya değer mi devamı da eğlenceli gider mi ? PVP hiç ... Mesaja git »
Çevirmen bulmaktan ziyade çevirmenin ne kadar kalabileceğini kestirmek zor. Çoğunluğu hevesle geliyor.Arka planda işlerin kolay yürüdüğünü zannediyor... Mesaja git »
Baktım fakat sanırım sizde 2x2 şeklinde var bana 4x1 lazım direk olarak belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın... Mesaja git »
Database de resimleri vs. saklamazsan kısa bir sürede geçebileceğini sanmıyorum 250 mb i. Böyle durumlarda resimler,videolar FTP serverda tutulur, dat... Mesaja git »
Merhaba hali hazırda kullandığım ramlerime uygun ram arıyorum. Masaüstü için ve tek modül olmalıdır.
4 GB DDR3 1600 Mhz. 1.5 V , CL 9 9 9 24 olması ge... Mesaja git »